out and about med Ozo denne uken

Hei fredag og nok en langhelg! Mai altså! Den er så full av fridager og går så fort at vips er det juni og sommer 🙂 Snart er Nelia ferdig i 2. klasse og skjønner ikke helt hva som skjedde med dette skoleåret. Eller med dette året i det hele tatt. Tiden går fort. Ozo nærmer seg et halvt år, jammen blir han stor! 16 kilo allerede og verdens beste, fineste og snilleste gutt. Her om dagen kjøpte jeg nytt halsbånd til ham MED skjerf! Jeg dåner! Han er så kjekk med det og det ser nesten ut som han føler seg ganske så handsome selv også 😉 Her kommer noen antrekksbilder fra tidligere denne uken – jeg hadde på meg et par gamle, hvite jeans fra Zara, topp fra NAKD pluss ballerinas fra Zara. 


I dag har vi vært på tur, en skikkelig fin en som jeg deler bilder fra i morgen eller søndag 🙂 Nelia hadde planleggingsdag på skolen, så da gjorde vi helgen ekstra lang – igjen 🙂 Håper dere har hatt en fin dag! Vi sees i morgen 🌸 Jeg er så takknemlig for dere positive, fine lesere som fortsatt liker å titte inn her! Dere gjør meg glad 🙂 

19 kommentarer

 1. Johanne

  Så fine dere er!
  Så stor Ozo er blitt! :O Hvor tung blir han som voksen egentlig?! Helt skjønn er han, og superkjekk med skjerf, hihi 🙂
  Ha en nydelig kveld 🙂

 2. Jeg er kanskje litt gammel/gammeldags som liker å lese lengre tekster med bilder, men for meg gir magasinformatet (bloggen din har, mener jeg) meg mer enn kortere tekster/bilder/stories på andre sosiale medier. Da kan jeg senke skuldrene, slappe av et kvarters tid, og lese siste innlegg (ikke «trykke» meg videre i full fart), i ro og fred. En pause fra hverdagen, nesten uansett tema i innlegget. Takk.

 3. Fine antrekksbilder, mer slike 🙂

  Du har mange gode innlegg i bloggen, men jeg savner mer engasjement i kommentarfeltet? Får du så få kommentarer, eller godkjenner du ikke alle? Jeg syns ofte at kommentarfeltet er like hyggelig som selve innlegget 😉 og håper på mer aktivitet her.

  God helg☀️

  1. Vil du ikke godkjenne denne?

 4. Fine bilder. Så de på insta også. Er de tatt med mobilen eller kamera? Legger du kamerabilder også ut på stories eller er det kun mobilbilder?

  En annen ting; merker du noen forskjell på magen etter to graviditeter?

 5. Ozo er så vakker og har blitt så stor <3 og jammen er har super stilig med skjerf 🙂 Kan du lagr et innlegg med hva slags utstyr/leker dere har kjøpt?

  God langhelg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, han er så nydelig <3

   Det kan jeg se om jeg får til 🙂

 6. Du er alltid så stilig/ gjennomført kledd, flotte bilder 🙂 God pinse helg til dere alle 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 7. Har du noen tanker om hva som kan være årsaken til at du har fått vondt i kneet igjen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo ikke alltid en skade har en logisk eller direkte årsak, noen ganger bare skjer det :/ Men jeg har jo økt mengdene ganske mye siste tiden, så det kan jo være en årsak.

   Men nå ser det ut som jeg var heldig og det ikke var så alvorlig 🙂

   1. Trenger du mot et spesielt mål? Typ maraton eller Toughest?

 8. elisabeth

  Fantastiske bilder av deg og Ozo

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 9. Du er så positiv og god. Vakker og dyktig er du også, så du fortjener kun gode kommentarer 🙂

  Riktig god pinse til deg og dine! 🙂

 10. Hvor er gifteringen din? ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tok den av da jeg skulle smøre meg med slevbruning :p Glemmer noen ganger å ta den på igjen 🙂

 11. Takk i lige måde, for DU gjør meg glad 🙂 Jeg titter innom bloggen din minst èn gang om dagen fordi jeg blir happy og inspirert av de flotte bildene og alt du skriver om. Er man i dårlig humør en dag, så er det bare å besøke bloggen din så finner man raskt noe som gjør en blid igjen 🙂 🙂 Du og dere er fantastiske ambassadører på mange felt!!! Takk for at dere er dere <3 <3 <3 Dere lyser opp mer enn dere aner 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *