17. mai 2021 🇳🇴

Hei alle! Håper dere hadde en kjempefin dag i går 🙂 Her våknet vi til grått vær så langt øyet kunne se og uendelig med regn, men det kan jo ikke sette en stopper for verdens beste dag! Flagget måtte til topps og vi måtte synge nasjonalsangen og hjelpe til da det skjedde, så det var bare å komme seg ut og så inn igjen så fort som mulig 🙂 Vi spiste frokost og gjorde oss klare her før vi kjørte på hytta for kreps, reker og champagne sammen med mamma, pappa, storesøster og kjæresten. 


Vi har aldri feiret 17.mai der før og drømte egentlig om å svette i bunaden og nyte sola som speilet seg i vannet, men det var like fint å søke ly inne og se regnet som trommet mot overflaten også 🙂 Og jammen hjelper det å være positiv, for regnet ga seg og tilslutt kom sola så vidt frem likevel! Da ble det potetløp på gresset (både på hodet og på skje – haha) pilkasting, nesten bading (ok, stakk tåa uti sammen med jentene) og is-spising! Her kommer noen bilder 🙂 


En super 17.mai! Men neste år håper jeg Nelia får gått i skoletog for første gang 🇳🇴 at vi kan dra på tivoli og spise sukkerspinn til vi blir kvalme. Bare det å tusle rundt i byen hele dagen, få gnagsår, møte kjentfolk overalt og skravle litt for lenge – det er noe jeg savner. Jeg tror faktisk ikke Naia egentlig vet hva et 17.mai-tog er for noe, ikke korps og drilling heller, til tross for at vi har sett filmer på youtube i nesten hele mai 🙂 Håper neste år blir annerledes, selv om dette selvfølgelig også er kjempefint og selv om vi er veldig heldige som bor akkurat i Norge ❤️ 

41 kommentarer

 1. Asså, de jentene dine er bare så nydelige. Og i bunader, sukk, helskjønne.
  Den pavlovaen så skikkelig digg ut!
  Ser ut som dere hadde en flott dag og fikk gjort der beste ut av det. Var regn på sørlandet også, så dagen vår ble ca som deres.
  Gøy med innlegg!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, fine du <3 Stor stas med bunad, selv om det bare blir en gang i året – eller kanskje spesielt derfor! Så fint å høre at dagen deres ble fin også <3 Håper du får en deilig langhelg 🙂

 2. Caroline, kunne du tenkt deg å skrive noen ord i støtte for barna i Gaza? Synes det er utrolig trist og vondt at folk med stort plattform som ditt er så stille om det. Den som tier samtykker.

  Dette handler ikke om jøder og muslimer, det handler om barn. Det handler om ytringsfriheten vi setter så høyt i Norge, det handler om frihete til å leve. Det handler om apartheid i 2021!

  1. Synes du er greit frekk som insinuerer at noen støtter det som skjer på Gaza.

   1. Smiley

    Jeg synes du skal lese og holde deg oppdatert – jeg antar ikke at noen støtter det som skjer i Gaza, jeg VET at mange bruker argumentet «deres rett til selvforsvar». Om du først skal være i angrepsposisjon, Marit, så burde du visst bedre.

    Jeg antar på ingen vis at du Caroline støtter det som skjer i Gaza. Jeg håper du kan vurdere å skrive noen ord til støtte for barna som blir drept der. Synes forøvrig det er teit at du skal godta den frekke kommentaren fra Marit, men ikke svare noe selv.

   2. SMILEY. Det som Marit skriver stemmer jo. Du skriver selv, den som tier samtykker. Hva mener du med det da? Den som hadde frekk kommentar her er deg. For hva mener du med den kommentaren din? Og vi leser vel nok om hva som skjer i Gaza på nyhetene generelt, uten at Caroline skal føle seg presset til å skrive noen ord, det ville blitt galt uansett hvordan hun hadde formulert det. Da hadde det blitt en forventning til at det skulle skrives om lignende saker generelt, og det er vel ikke det bloggen er til for.

  2. Det er fryktelig trist at barn på Gaza lider og blir drept!
   Dessverre bruker Hamas sin egen befolkning som skjold, og skyter raketter fra bygninger der barn oppholder seg.

   Dette er Caroline sin blogg.
   Tusen takk for nydelige bilder! Det er veldig fint å se din flotte familie. Du har den aller beste bloggen, og jeg er veldig glad for at du aldri slutter å inspirere. Du er superdyktig! 🙂

   Alt godt til dere 🙂

  3. Hvorfor må alle influenserne på død og liv mene noe om det som skjer i Midtøsten? Caroline må vel nesten avgjøre dette selv. Jeg mener forøvrig en del av influenserne som nå fyller feedene og storyene sine med sterke og til dels ureflekterte meninger om denne konflikten kunne gjort klokt i å være taus. Dette er en årelang og ekstremt sammensatt konflikt. Du skal ha lest mye for å til fulle ha kunnskap nok til å uttale deg om dette. Da er det fint om vi unngår «å presse» folk til å mene noe.

   1. Elisabeth h

    Enig med Berit her !

   2. Smiley

    Det er ingen som presser noen til noe her. Slutt å være så hårsår.

    Hvorfor tar du ikke eierskap til kommentarfeltet ditt, Caroline? Dersom du ikke ønsker å skrive noe om det, hvorfor kan du ikke si det? Hvorfor skyver du andre foran deg til å svare for deg?

    Man trenger verken å ha lest seg opp mye eller være «galt uansett hvordan man formulerer seg» for å uttale seg om det skjer i dag. Men det skader selvfølgelig ikke å ha lest seg opp i tillegg! ().

    Om du lurer på hvorfor hun eller andre skal skrive om dette, så er det et grunnleggende problem du har Berit. At du ikke skjønner hvorfor det er viktig å bruke sin stemme.

    Det er et av de styggeste, tydeligste og største etnisk rensing som skjer i vår i sanntid, og dere spør hvorfor det er viktig å skrive om det?

    Synes det er tragikomisk at det viktigere å argumentere for at du har flere lesere enn det en annen skriver, enn å kommentere under her.

    Den som tier samtykker, om vi som et samfunn holder munn så samtykker vi til at det fortsetter å skje, så lenge det ikke rammer oss selv.

    Hasta la vista

   3. Caroline Berg Eriksen

    Hei Smiley 🙂

    «Den som tier samtykker» er utrolig ufint og ikke minst usaklig av deg å skrive. 99% av befolkningen i dette landet «tier» offentlig om det som skjer på Gaza, det betyr ikke at de samtykker i det som skjer. Bloggen min er ikke en politisk arena hvor jeg tar opp alle humanitære katastrofer som skjer i verden.

    Hvorfor skal jeg prioritere Gaza foran noe annet? Det dør barn i krig andre steder også, og det er like grusomt.

    Dette er en ekstremt komplisert konflikt som jeg verken har tid eller evne til å forstå fullt ut. Selvsagt mener jeg at sivilie liv, og da spesielt barn, ikke skal gå tapt. Det gjør alle. Men hvem sin skyld er det? Hamas som står blant sivilbefolkningen og skyter raketter mot Israel, eller Israel som forsvarer seg og skyter tilbake?

  4. Violetta

   Den som tier samtykker? Vet du hva du egentlig skriver? Og hold gjerne politikk utenfor visse arenaer!

   Dette var veldig fine bilder fra en grå 17.mai. Men glede og lek og god mat lyser opp nok det 🙂 veldig vakre bunader, og de to små er helt fortryllende 🙂 og den lille med fire bein!

   1. Smiley

    Dette er et svar til deg Caroline, jeg får ikke opp svarknappen under din kommentar.

    Takk for at du svarer selv. Du må gjerne være kritisk og drive med blame game mens UNICEF, Amnesty og flere fordømmer angrepene og maktforholdene.

    Jeg tviler på at 99% tier, det er mye engasjement og fordømmelse. Du kommer ofte med høye prosenttall for å støtte dine egne meninger.

    Hvorfor du ikke skriver om andre kriser må du jo spørre deg selv – ikke meg. Du skriver hvertfall når du får betalt for det.

    Skriver ikke mer jeg nå. Du bestemmer selv hvordan du vil bruke din plattform og stemme.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Smiley: Ja, jeg tror vi avslutter her 🙂 Kritikken du har fått i de andre kommentarene er veldig berettiget og noe du bør ta til deg.

    Ha en fin dag.

 3. Kristin

  Jentene dine ligner så på deg! Så fine 🙂

  Jeg lurte på om du kunne skrive et løpe-innlegg snart? Altså hva man bør ha på seg, hvilke jakker du anbefaler (om vår/høst), drikkebelte, mobilholder, osv. Hva trenger man til en løpetur over 10 km ute? Jeg ser du bruker et belte i blant. Hva er det til? Jeg synes det kan være litt vanskelig å lete seg frem blant produktene der ute, og hva som er bra.

  Også lurer jeg på hva du spiser disse dagene du løper mye. Du trenger ikke skrive detaljert om du ikke vil, men er det noe spesiell mat du spiser og hvor ofte?

  Du er min største inspirasjon når det kommer til løping! 🙂

 4. Så flotte dere er i bunadene deres, og stilig med bunad slips også 🙂
  Ser deilig ut med skalldyr, det fikk jeg skikkelig lyst på.
  Ha en fortsatt fin uke!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Betsy <3 Håper du får en nydelig langhelg!

 5. Elisabeth h

  Nydelige bilder ( som alltid), og du formidler en god stemning, takk for det! Skikkelig mood booster! Herlig å se jentene dine, minstemann har skøyerfjes de luxe, hun likner deg veldig utseendemessig og Nelia er mer LK, men hvem likner de temperamentsmessig/i personlighet?
  Ha en flott uke, Caroline

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er så like og fortsatt så ulike <3 Ser mye av meg selv i begge, og Lars-Kristian også – men også besteforeldrene 🙂 Ang. personlighet, så har de jo sin helt unike, men det er klart jeg ser likhetstrekk i både temperament og personlighet som ligner min egen 🙂 Det er gøy!

 6. Ser ut som en koselig feiring! Tenker du å gå mer over til Instagram etterhvert og legge ned bloggen nå som du har under 2000 lesere. Eller vil du fortsette uansett? Man får jo mye mer plass til å skrive på bloggen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei!

   Jeg har nok en god del mer enn 2000 lesere 🙂 Jeg er egentlig fornøyd slik det er nå, jeg.

   1. Den nettsiden jeg brukte sa i underkant av 2000 lesere pr dag.. Merkelig. Hva sier dine tall da?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Mellom 10 000 og 15 000 🙂

  2. Elisabeth h

   Hvor kan man se hvor mange lesere en blogg har? Bare lurer. Er det en egen nettside for det?

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det er noen tredjepartssider som hevder at de gir en oversikt over dette, men jeg vet ikke helt hva de baserer det på 🙂

   2. 10 000 pr dag eller uke? Og er det unike lesere eller sidevisninger?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Unike per dag.

 7. Lurer forresten på om du kunne tenkt deg å ha en gjennomgang av gamle antrekk eller dine stilepoker? Hadde vært så gøy å se hva du synes om klesstilen din nå, 10 år senere (og de nyere årene også)!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, kanskje det! Der er det mye gøy :p

 8. Sarah K

  Utrolig fine bilder spesielt med de to småjentene i bunad!

 9. Så like faren jentene er!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 10. Slike innlegg som dette er så trivelig. God stemning med familien God mat, flott dekket bord og fine bilder. Så vakre bunader jentene dine har og søljer med blå stein var kjempefine til.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, tusen tusen takk <3

 11. You and your family are AMAZING!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 12. Hei. Hvor kjøpte du hårpynten til bunaden? Er de tilpasset din eller genrelt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spennene kommer fra noma, de hører ikke til min spesielt 🙂

 13. Ok, har du link til spennene fra Noma?

 14. Så utrolig koselige bilder, ser ut som dere hadde en flott dag! Det er så koselig å titte innom bloggen din hver dag Det er alltid inspirasjon å finne og du er så flink til å formidle, både via bilder og tekst! Stor klem til deg fra fast leder over flere år <3

 15. Kariann

  Hei hei. ☺️
  Henger litt etter på bloggen din så ikke sikkert du får lest kommentaren. Men uansett. 17.mai er jo den desidert beste dagen i året. Og det er så gøy å se bilder av deres 17.mai.
  Selv har jeg en gutt som nettopp ble 5 og ei jente som nettopp ble 7. guttungen husker nok ikke så mye til tog, og korps og drilling. Ikke annet enn det jeg har kunnet vise selv. Og i år som i fjor dro jeg i gang 17.mai tog her i byggefeltet med litt leker etterpå. Blir jo ikke helt det samme, men det blir noe for de som har ønsket å bli med. Det har vært så koselig. Og heldigvis var korpsene rundt og spilte i byen i år. Så vi fikk høre korpsmusikk og sett drilltroppen. Og for ei gammel drillpike var det helt rørende deilig. ❤️ Men krysser fingrene for en normal 17.mai feiring til neste år. Med stress og kaos for å få på Vest Agder bunaden før barnetoget går. Og vi kan få høre fanfaren og korpset spille opp. Nei vettu hva. Jeg savner det!!❤️ Hehe
  Men godt å se dere og har hatt en fin fin feiring. Håper dere får ei fin helg. ☺️
  Klem Kariann

 16. Annette

  Sååå koselig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *