ukens tur: Randholmen

inneholder reklame – klær fra twentyfour 

Hei fine følgere! Håper det er flere med meg som gleder seg til i morgen 🙂 Været skal visstnok bli helt elendig her hos oss, men vi tar det på hytta uansett har vi bestemt oss for – bra blir det likevel, for flagget skal til topps og jeg skal være sammen med de jeg er glad i 🙂 Det håper jeg du skal også! Det har ikke bare vært dårlig vær i det siste, for på torsdag var det faktisk 20 (!!) grader og såpass varmt på tur at jeg tok av buksebeina og flashet de bleike leggene mine i shorts 🙂 Skikkelig deilig!

Hihi, se på Ozo – så happy på tur ❤️ Denne gangen kjørte vi til Kråkerøy og gikk kyststien til Randholmen. En superfin tur, enkel å gå gjennom skogen, men med masse fin natur å se på og deilig utsikt nesten hele veien 🙂 Vi fikk svabergene helt for oss selv, Ozo badet i sjøen for første gang (haha, verdens gøyeste syn da han prøve å fange sanden som virvlet opp) jentene var opptatt med lek og vi fikk nyte en hel termos med kaffe og lunsj helt uforstyrret. Det var så magisk! 


Et sted verdt å ta turen om du er i nærheten noen gang 🙂 Så gjenstår det bare å ønske dere en superfin dag i morgen, om jeg ikke rekker å stikke innom akkurat da 🙂 Spis masse god mat og is og syng alle de fine sangene om dagen vår til du blir hes! Det skal jeg! Og så tar jeg med badetøy på hytta, kanskje det blir årets første bad (har mine tvil, men det er jo alltid greit å være optimistisk :-)) Hipp hipp 🇳🇴

12 kommentarer

 1. marianne

  Ser ut som en nydelig tur. Men jeg klarer ikke å la være å undre på hvorfor du i all verden fotoshopper/blurrer knær og legger? Hvorfor ikke la bein være bein?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var kjempefint 🙂

   Bildene er tatt med lav dybdeskarphet. Som du ser på bildet så er bena mine nærmere kameraet enn hva ansiktet mitt er, derfor blir bena blurry 🙂 Det har ingenting med redigering å gjøre.

 2. Disse klærne ble jo vist frem på instagram story den dagen dere var på tur, men de var ikke merket som reklame? Hvorfor er det plutselig reklame nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, beklageligvis glemte jeg å merke den ene filmen på story av meg fra den turen.

 3. Så fin tur og nydelige bilder. Hvor er buksen/shortsen og skjorten fra? Ønsker dere en fin 17 mai på hytta

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme 🙂

   Det er fra Twentyfour 🙂

 4. Marianne

  Hvor er turskoene dine fra?

 5. Violetta

  Flotte bilder som vanlig. Liker best bilder fra turer dere er på, for liker naturen så godt. Det er også mange fine steder du forteller om. Likte antrekket veldig godt. Sporty og vårlig 🙂 ha en nydelig 17.mai.

 6. Othilie

  Du er så flink til å posere! Ser naturlig og avslappet ut. Kanskje du kan gi oss noen av dine beste tips? Jeg sliter alltid med å finne riktig positur foran kamera 🙂

 7. Stilig, vårlig og sporty antrekk 🙂 Flotte omgivelser dere går tur i, så deilig å være ute/ på tur 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Enig, det er så deilig på tur! <3

 8. Elsker slike tur-innlegg. Har selv barn, og blir inspirert til lignende turer selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *