
Altså, denne desserten er så fantastisk god og så enkel å lage! Perfekt 17.mai-snop for både store og små, og ekstra pluss for at de kan stå fremme en stund uten å smelte 🙂 Du kan lage alt sammen dagen i forveien, men vente med å sprøyte fyllet i kjeksen til like før servering 🙂 Her kommer oppskriften!

til 5 små iskremkjeks
♥ 300 g. philadelphiaost ♥ 0.5 dl. kremfløte ♥ 150 g. melkesjokolade ♥ iskremkjeks ♥ pynt som toffefee, blåbær og bringebær

Smelt melkesjokoladen over vannbad. Dypp kanten på kjeksen i sjokoladen og la kjeksen avkjøles. Ta bollen bort fra vannbadet og sett den til side slik sjokoladen også kjøler seg ned. Bland sammen kjøleskapskald philadelphiaost og kremfløte i en kjøkkenmaskin til det får en kremet konsistens. Bland inn sjokoladen når den ikke lenger er altfor varm. Sett ostefyllet kjølig i noen minutter, før du heller det i sprøyteposen og fyller iskremkjeksen med godsakene. Toppes med det du vil 🙂 Så godt!

🇳🇴🍦
Hei! Hvor er den grønne capsen fra som du løper med i innlegget fra 7. mai? Leter etter en løpecaps, og syns den så veldig fin ut
Den kommer fra Varsity 🙂 Store favoritter! Har en i rød også, som jeg elsker! Og sort, men finner den ikke 🙁
Okay,denne må lages på mandag!!! Tusen takk! Du er alltid super inspo!
Så gøy å høre! Tusen takk til deg! <3
Oi nam!!
Så godt!
Så skikkelig gode ut 😀 og ikke minst enkle, som er et stort pluss! 🙂 Gleder meg til å se 17 mai bordet ditt!!
Så hyggelig å lese! Gleder meg til å dele etterpå 🙂 <3
Hva spiser du på 17 mai?9
Vi skal spise skalldyr dvs. kreps og reker 🙂
Fristende 🙂 det er sikkert.
Jeg syns det er så gøy når det er høytider og dager å markere, og å følge deg på de dagene spesielt. At du er så tradisjonell er utrolig hyggelig og inspirerende! At man gjør noe ut av slike dager. Gleder meg til å se ditt ferdig pyntet 17-mai bord 🙂 jeg er alene den dagen, men skal ha både blomster, flagg og godt måltid. Og jammen skal jeg ha Champagne til frokost også 😀
Må lages ❤️