dekker årets 17.mai-bord

I dag har jeg dekket årets 17.mai-bord sammen med han her! Haha 🙂 Hvor søt er det mulig å bli! 

Vi ble ikke helt ferdig, men ferdigstiller det i morgen kveld tenker jeg, så kommer det bilder som forhåpentligvis kan være til inspirasjon på torsdag 🇳🇴 Jeg tenkte i utgangspunktet hvit duk og porselensserviset da jeg så det for meg, men så tok jeg en titt i arkivet og på fjorårets bord, og så tenkte jeg at jeg ville gjøre det annerledes – sjekk det ut HER. Var skikkelig fornøyd i fjor da, det kostet meg absolutt ingenting, for jeg brukte blomster fra hagen. Den gang da blomstet epletrærne SÅ nydelig, men i år er det bare knopper så vidt jeg kan se. Men tiden får vise, mye kan jo skje på en uke, selv om jeg har mine tvil 😉 Det blir ikke noe dyrt eller nytt i år heller altså, noen snittblomster har jeg kjøpt, men resten kan plantes ut når 17.mai er ferdig 🙂 Det blir litt mer rustikt over det i år, gleder meg til å vise dere! 


Håper deres tirsdag har vært fin 🇳🇴 

23 kommentarer

 1. Blir så glad av å se Ozo. Han er så skjønn 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 2. Til inspirasjon «på torsdag»? Mener du mandag (17.05)? Ozo er Såååå skjønn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer på torsdag 🙂

  2. Kathrine

   Hun mener nok at bildene legges ut på torsdagen som inspirasjon til hvordan man kan dekke bordet på 17 mai.

   Ozo har blitt så stor allerede, de vokser altså alt for fort

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det gjør de <3

 3. Helt urelatert til innlegget, men jeg lurer på hvor antrekket ditt er fra? Toppen var nydelig, og jeg er på utkikk etter en sånn jeans 🙂

 4. varm_kakao

  Hei! Kommer med litt ros og ris, eller forslag om du vil kalle det det. 🙂 Titter innom deg på Insta endel, og der kunne jeg godt tenke meg mer variasjon i story. Det er ofte den kaffekoppen, antall skritt før lunsj, selfie i speilet (posering) og slike ting som ofte går igjen og igjen. Hva med å tenke litt nytt? 😀 Herlig å se stories fra turer i skog og mark og andre ting dere er ute på. Og av Ozo da, han er en hjerteknuser. <3

 5. Hei! Så fine bukser 🙂 Hvor er disse fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra bikbok 🙂

 6. Tips: kan ta inn greiner av feks epletrær noen dager på forhånd og drive de frem inne, så får du sikkert blomster på de til 17.mai, om du ønsker det 🙂

  1. Er det mange som vil ha 17. maibordpynting- spør av nyssgjerrighet.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er det hvert år 🙂

 7. Men dekke bord på onsdag som ikke skal brukes før mandag…..? Blir ikke bordet/ glassene støvete og ekle

  1. Caroline Berg Eriksen

   Etter planen skal vi ikke være her i år, så dette er noe jeg gjør fordi følgerne mine har etterspurt 🙂 Dekker 17.mai-bord (nesten) hvert år 🙂

 8. For et nydelig bilde av deg og Ozo på bilde nr. 2!! Er så utrolig fint å se hvor glad han virker hjemme hos dere!

  I en stressende eksamensperiode er det alltid så deilig å titte innom bloggen din for litt avslappende lesing mellom alt pensum – fantastiske bilder og godt innhold. Takk for at du holder bloggen gående! Klem fra en student som har fulgt deg i mange år <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Dette gjør meg så glad! Tusen takk for at du fortsatt følger med <3 Og masse lykke til med eksamen! God klem!

 9. Hei! Bare spør av nysgjerrighet: har du forlenget samarbeidet med B a lion? Så i en kommentar på Instagram hvor du skrev at det var avsluttet, og det så ut som du hadde begynt et samarbeid med ICANIWILL. Men nå ser jeg at du reklamerer for B a lion igjen? Har du, eller kommer du til å ha, noen rabattkode der i nærmeste fremtid? Har aldri prøvd noe fra det merket, men kunne gjerne tenkt meg å prøve

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ikke noe samarbeid med B A Lion lenger, og har heller ikke lagt ut noe reklame for de på en stund 🙂 Så har dessverre ikke noen rabattkode å dele ut :/

 10. Johanne

  Elsker bordene du dekker, dette kan du virkelig!
  Gleder meg på bilder av 17.mai-bordet 🙂 Glemmer aldri den gangen du tipset om ensfarget rød juleduk til 17.mai, det hadde jeg ALDRI kommet på selv, men brukte det det året, og det ble SÅ fint med hvit og blå pynt, og litt bjørkeløv til pynt. Hadde tenkt å kjøpe hvit duk, men så slapp jeg det, hehe 🙂 Har ikke helt bestemt meg i år enda, venter å ser hva du kommer opp med!
  Ha en nydelig kveld:) Her blir det kos med mannen og litt rødt i glasset, mmm 🙂

 11. Mariann

  Nydelige bilder,så bra at du dekker bord,så vi følgere får inspo,kun for oss :D. Lurer å på hvor den nydelige blusen kommer fra,klem <3

 12. Blir så inspirert når du dekker bord, pynter til jul og alt du deler av interiør og blomster buketter. Keep it coming!
  Og god 17. mai etterhvert 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så koselig å høre, Betsy! Tusen, tusen takk <3 God 17.mai til deg når den kommer også 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *