weekend flowers

Helgebuketten kom omsider i hus og denne gangen ville jeg ha noe skikkelig vårlig – noe som ga litt følelsen av markblomster, selv om det ikke er det, og jeg synes den ble så fin! Nå står den og blomstrer på bordet i stuen, og minner meg på at det snart er midtsommer, blomster i håret, iskalde nattbad og lysere netter. Som jeg gleder meg! 


I dag har vi vært i 3-årsdag til verdens fineste Matheo som har bursdag på selveste frigjøringsdagen, og det var varmt nok til både topp og åpne sko. Altså! Dette gjør meg glad! Det har meldt regn i morgen og nesten hele neste uke, så måtte utnytte muligheten 😉 Nå er det Kompani Lauritzen og pizza på menyen her, og jeg ville bare ønske dere en superfin lørdag 🌸 

11 kommentarer

 1. Tone R.

  Nydelig bukett! 🙂 Elsker at det går mot lysere og varmere tider 🙂 Kompani Lauritzen er så bra! Blir så imponert over de som er med! Hadde vørt gøy å se deg der 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Det elsker jeg også – endelig lysere og varmere <3

   …. og helt enig, er sjukt imponert jeg også!

 2. Du er vakrere enn en blomst! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   DU er herlig! TAKK <3

 3. Monica M.

  Hvor er toppen og skoene fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Toppen er fra bikbok og skoene fra nakd <3

 4. Så nydelig antrekk!
  Kor er buksa kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Buksen kommer fra BikBok 🙂

 5. Jeg er skikkelig imponert over deltakerne i Kompani Lauritzen. Kunne du tenkt deg å være med neste sesong?

 6. Å ha blomster i hus og kjøpe en fin bukett hver uke er SÅ undervurdert. Blir så glad av det. Spesielt strå-aktige, eller generelt det som ser ut som villblomster!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *