fredagsturen: joggende til gamlebyen

Hei i kvelden! Håper de aller fleste (som ikke er på jobb) har beina høyt i lesende stund og nyter at det er fredag og helg! Vi har vært i en intim barnebursdag for 3 i dag og det var så koselig! Jeg startet dagen på kontoret og etter noen timer der var jeg klar for dagens løpetur, som etter planen skulle være på 2 mil – og sånn ble det! Vi kjørte bilen et lite stykke, slik at vi kunne løpe Glommastien til Gamlebyen og tilbake, og få distansen vi skulle ha, og det er jeg så glad for at vi gjorde! Det ble en skikkelig koselig løpetur i behagelig tempo, og så stoppet vi for en ispause i Gamlebyen også – akkurat da kom selvfølgelig regnet som ikke var meldt, men det smakte godt likevel.  Superfin fredag! Nå skal jeg slappe av med mannen, sushi og vin 🙂 Her kommer noen bilder! 


God helg og god kveld til deg som titter innom 🤍 

18 kommentarer

 1. Hei, fine!
  Leste at du hadde kjøpt løpevesten/mobilholderen din på freetrain. Lurer på om du måtte betale for toll? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker ikke, men moms skal det i hvert fall komme 🙂 Toll er jeg mer usikker på, mulig den går som veske og det er jo tollfritt.

  2. Jeg har kjøpt den samme, måtte ikke betale toll.

 2. Livet alså! Blir så inspirert av bilder hvor du og Lasse løper, og spiser is! Hvor kjøpte dere isen, ser så deilig ut?’

  1. Caroline Berg Eriksen

   Herlig! Alle sommerplanene bare svirrer rundt i hodet 🙂

   Gamlebyen Frukt og Tobakk 🙂

 3. Ser du de siste månedene har hatt mange flere lange økter (i alle fall har du dokumentert flere lengre økter ;)) planlegger du langløp som maraton, fjell-løp, eller er det bare for gøy? Hadde også vært gøy å høre om hvordan du legger opp treningen i så fall, jeg løper også langt men har ikke så mye plan på det 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi planlegger en del lengre løpeturer neste sommer i fjellet, så har så smått begynt å øke mengdene 🙂

   Jeg har ikke noen spesifikk plan jeg følger, men øker bare gradvis.

 4. Dere inspirerer! Ble 2 mil her også, men det var rundt og rundt i lysløypa 🙂

  Kan jeg spørre hvor dere parkerte for og få distansen? Vi pleier å løpe hjemmefra og til gamlebyen, men da tar vi bussen hjem, og det er litt pes egentlig 😛
  God helg til fine familien <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så bra 😀 Ja, lysløypa fire ganger er ikke så spennende :O

   Vi pleier å parkere på Moumgaten på Torp og bare følger Glommastien derfra! Da slipper du asfalten og det kuperte strekket først. For å få 20km må du løpe ca. to runder rundt Gamlebyen, men det er jo bare koselig 🙂

   God helg til deg også!

 5. Kommer det til å komme mer tyngre styrketrening på Netfit? Ser det er en del kroppsvektøvelser på instaen deres. Dette er fine øvelser for nybegynnere eller folk som bare ønsker å holde seg litt i form, men jeg bruker en del av disse øvelsene som oppvarming før tyngre styrkeøkter. Ønsker meg mer øvelser med tyngre vekter som knebøy med vekt, markløft, pressøvelser samt forskjellige varianter av push ups på tær som utfordrer forskjellige deler av armer og overkropp. Kort sagt økter som bygger mer styrke. Ser dere har masse manualer og vektskiver i bakgrunnen på treningsrommet deres. Hvorfor ikke lage innhold hvor disse er mer i bruk? Eller kanskje det er mølla som motiverer dere mer personlig?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Konseptet med Netfit er styrke med egenkroppsvekt, men i fremtiden vil vi ha mer med motstand 🙂

   1. Aha, jeg forstår. Takk for svar.

    Jeg har et oppfølgingsspørsmål: Hva legger dere i «mer motstand i fremtiden»? Det finnes jo så mange treningsapper nå som både tilbyr rikelig med innhold for løpere, kroppsvekstrening som pilates og yoga, og styrketrening med og uten vekter. Hva gjør NetFit unikt nok til at folk vil velge deres app fremfor f.eks Nike training club som har alt dette pluss forskjellige vanskelighetsgrader som skal være tilpasset individet? Er det ikke best å inkludere det meste fra start slik at dere når et bredere publikum så fort som mulig? Jeg bare spør fra et forbrukerperspektiv

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tenker at det viktigste er å komme på markedet med et produkt som er godt, fremfor at det «har med alt» 🙂

    I tillegg planlegger vi å arrangere ulike events og turer, samt personlig treningsoppfølging, noe som vil gjøre det hele litt mer personlig enn de du nevner.

 6. Nydelig – Har dere med vann når dere løper såpass langt? Hvordan gjør dere det? Jeg kan ikke løpe mer enn maks 1 mil uten å ha med vann.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg løper helt fint et par timer uten vann 🙂 Er det vedlig varmt, så kan jeg ta med, men det er sjeldent.

   Dette er jo en treningssak, og jeg er sikker på at du fint klarer å løpe en god stund uten vann om du bare trener litt på det 🙂

 7. Hvor er de svarte treningsskoene du ofte bruker fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hoka 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *