out and about på en torsdag

Plutselig var torsdag nesten over – jeg håper dere har hatt en fin dag 🙂 Det har jeg! Tok med Ozo ut for å drikke kaffe på en søt kafé i byen, som har to bord ute på fortauet, og her var det MYE spennende å se for ham! Barnevogner, eldre damer med gåstol, klynger med ungdommer, løpende barn, joggere, syklister, biler og mennesker med handleposer – perfekt trening! Og det gikk så bra 🙂 En skikkelig koselig pause midt på dagen! 

Dagens antrekk var et par gamle jeans fra Gina Tricot, topp fra Nelly, belte fra Michael Kors, sko fra h&m og trench fra NAKD 🙂 Solbrillene kommer fra Saint Laurent. 

Etter henting i barnehagen dro vi på Egon for å spise. Feiret egentlig litt at ting begynner å bli lettere og så er det jo MAI, og snart 17.mai som vi gleder oss til uansett hva vi skal. Naia synger nasjonalsangen og andre 17.-maisanger hele dagen for tiden, og det må man jo bare smile av! Det gjør i hvert fall meg skikkelig glad. 


En fin dag 🤍 Det håper jeg dere har hatt også! 

14 kommentarer

 1. Så koselig innlegg 🙂 Og du imponerer med komboen hund og høye hæler 😉 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk <3

 2. Jeanette

  Hva tenker du rundt vaksinen? Skal du ta den? Jeg tok min i går pga risikofaktor,men måtte mange runder med meg selv før jeg ville ta den

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvsagt skal jeg ta den 😀

 3. Jeg ser at du stadig legger ut på story at du trener flere timer midt på dagen. Samtidig mener jeg at du skrev en gang at du har som forsett å ikke jobbe etter kl 17. Hvordan får du arbeidsdagen til å gå opp med 2-3 t pause (pluss dusj og sminke) midt på dagen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det hender jeg løper midt på dagen noen ganger om det passer seg slik 🙂 Prøver jo ikke å gjøre det når jeg vet at jeg har mye arbeid som da krever at jeg må jobbe etter at jentene er hjemme, men ikke alltid det er like lett 🙂 Men noen ganger er det deilig å vente til sola kommer frem og varmer litt før du løper.

   1. For et dumt spørsmål spør du meg. Snakk om å legge den vanskelige siden til. Du jobber jo i helgene også med some osv. Dersom du trener 2-3 ganger i uken på dagen så ta det som avspasering

 4. Violetta

  Bra sosial trening for Ozo 🙂 ser koselig ut i Sarpsborg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja <3 Han er så flink 🙂

 5. Nydelige Ozo. Du verden som han vokser.

 6. Du nailer det med høye hæler OG hund! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Årevis med trening på høye hæler :p

 7. Hei, det er ikke meningen å kritisere dette er kun ment som et tips: Når du har solbrillene på hodet utvider festene til stengene seg og det gjør så brillene blir for brede og da ofte ubehagelige å ha på etterpå. Det er skikkelig digg og ser bra ut, men det har altså en kjip konsekvens. Ha en fin dag videre 🙂

 8. This trench coat is amazing !!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *