blondekjole i vårsolen

Fikk melding av Espen Hilton da han så meg i denne jakken! Den har jeg hatt siden 2014, så han mente på den snart kunne merkes «vintage» haha 🙂 Men å! Elsker den! Kjolen er et par år gammel og bootsene er fra i fjor, men synes det ble en deilig kombinasjon når våren endelig var kommet til byen! Luften er jo fortsatt ganske så kald, men jakken er overraskende varm, så jeg frøs ikke 🙂 

jakke bodaskins / kjole love lolita / boots zara / sekk zara 


I dag startet dagen med noen deilige intervaller. Hadde tenkt til å løpe ute, men det har kommet ny sesong av Handmaids tale på HBO og da måtte det bli inne! Har også vært på jobbmøte i Oslo, spist sushi med jentene mine og vært en tur ute for å handle blomster. Fikk tips om at stemor er det som holder seg best i kulden, så da ble det en del av dem 🙂 Jeg får nemlig besøk i helgen og vi skal være ute, så da må jeg jo fikse opp og lage litt vårstemning 😉 Håper deres dag har vært fin! 

19 kommentarer

 1. Flotte bilder, utrolig kul klessammensetning 🙂 Kan du fortelle om du/dere skal komme i gang med det treningsprosjektet, netfit? Er det forsinket pga. coronaen? Det virket spennende. Også lurer jeg på om du kan lage en artikkel der du viser frem dine Chanel-kjøp? Jeg ser du har en sånn Chanel coffee table bok på flere bilder, så da tenkte jeg du sikkert har noe fint derfra.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Netfit er jo oppe å går med masse aktivitet på instagram! 🙂 Ellers har vi en app i produksjon, men det prosjektet har dessverre blitt forsinket pga. feil valg av utviklere :/ Men det går fremover! Jeg har ingenting fra Chanel, sjeldent jeg kjøper meg spesielt dyre ting 🙂

 2. Så fresh og søt du var her
  Synes du er så flink til gjenbruk av klær og bruke ting på flere måter, stor inspirasjon
  God helg til dere alle!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   God helg til deg også <3

 3. Kristin

  Det høres ut som du nesten unnskylder at du bruker klær som er noen år gamle. Det trenger du ikke! Bare å fint å vise at man ikke må kjøpe masse nytt for å sette sammen et bra antrekk! Stor stjerne i boka mi i alle fall

 4. varm_kakao

  Tommel opp for gjenbruk, det ønsker jeg mer av på bloggen 😀 Har en lignende jakke og jeg kommer aldri til å bli lei den, tror jeg.

 5. Herlighet…så kul kjole og jakke
  God helg da☀️

 6. marianne

  Hei! Jeg har bitt meg merke til at du ofte trener to ganger om dagen nå på instagram. Trener du til maraton eller noe, eller er det tidsklemma som gjør at du deler opp økten?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg trener bare to ganger om dagen én (noen ganger to) dag per uke 🙂 Det gjør jeg for å få best mulig effekt av styrketreningen 🙂

   1. Hva er målet ditt med styrketrening? Er det bedre effekt (hva slags effekt) å dele opp økta? Det hadde vært interessant å lese litt om, siden jeg også trener styrke.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å trene utholdenhet og styrke i samme økt er ikke opptimalt, derfor deler jeg det opp de dagene jeg skal det 🙂 Utholdenhet påvirker styrketreningen negativt.

   3. Hvordan påvirker det negativt?
    Hva er målet ditt med styrketrening?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Utholdenhetstrening og styrketrening sender motstridende signaler i kroppen, og spesielt styrketrening blir veldig negativt påvirket av utholdenhetstrening 🙂

    Målet mitt er å bli sterkere 🙂

 7. Hei! Så fint outfit. Kan jeg spørre hvordan størrelse du har i kjolen, og hvor høy du er? Ser de har fått den inn igjen nå

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er 170cm og bruker XS 🙂

 8. Christine

  Hvordan i all verden kan du si at en intervalløkt er deilig?? Jeg gjør de selv og altså, men jeg syns det er like forferdelig hver gang jeg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jeg liker det bare 🙂 Koser meg med serie mens svetten spruter :p

 9. Tusen takk for flott blogg Caroline 🙂
  Du inspirerer, gleder og motiverer spesielt under denne tøffe pandemien! Takk for at du er du og alt det inspirerende og spennende du har å dele med oss lesere!
  Jeg er veldig takknemlig

  Ha en fortsatt fin helg
  Klem fra dik trofaste leser Linn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig koselig å høre <3

   Tusen takk for at du følger! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *