bootylicious

reklame: netfit 

Jeg har en skikkelig god treningsflyt om dagen, og selv om jeg elsker å løpe, så trener jeg også med kroppsvekt flere ganger i uken 🙂 Elsker burpees (ja, faktisk) frog jumps, jump squats og alle mulige øvelser for både mage, rumpe, rygg og armer som du kan gjøre uten utstyr. 

I forrige uke laget jeg en skikkelig digg økt som svir i rumpa, men som også passer på at kondisjonen får kjørt seg. Jeg elsker den! Du finner den HER og den er tilpasset flere nivåer. Håper du tester den! 


Håper dagen deres har vært fin! Det har min! Trening, jobb og familieliv ❤️ Og audition er unnagjort – tvitvi! Det er forresten for et nytt stykke som skal settes opp i Sarpsborg til høsten 🙂 Savner å spille teater 🎭 Nå må jeg køye, klokka nærmer seg leggeTI 😉 

5 kommentarer

 1. You are amazing!

 2. Hei! Hadde vÊrt supert om du kunne si noe om hva som skjer med Netfit-appen. Er jo sikkert mange som lurer pÄ dette. Har jo forstÄtt at ikke ting har gÄtt helt som planlagt, men er det fortsatt tenkt at det skal bli til en app?

 3. Hei.

  Egentlig ikke helt et spÞrsmÄl til posten, men treningsrelatert ihvertfall.

  Jeg lÞper mye i fjellet, bÄde rene lÞpeturer og tunge gÄturer med sekk /utstyr. Ønsker veldig gjerne tips til styrketrening for fjell gÄing/lÞping.

  Sliter ikke med noe i utgangspunktet men kan pÄ lange turer oppleve at hoftene bÊrer preg. Ønsker likevel Ä bli sterkere i kroppen for Ä tÄle enda flere og lengre turer.

  Ellers takk for trenings inspirasjon

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Takk for tips, vi kan lage et slikt innlegg neste uke! 😀

   1. Fantastisk 🙂 Takk!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *