bootylicious

reklame: netfit 

Jeg har en skikkelig god treningsflyt om dagen, og selv om jeg elsker å løpe, så trener jeg også med kroppsvekt flere ganger i uken 🙂 Elsker burpees (ja, faktisk) frog jumps, jump squats og alle mulige øvelser for både mage, rumpe, rygg og armer som du kan gjøre uten utstyr. 

I forrige uke laget jeg en skikkelig digg økt som svir i rumpa, men som også passer på at kondisjonen får kjørt seg. Jeg elsker den! Du finner den HER og den er tilpasset flere nivåer. Håper du tester den! 


Håper dagen deres har vært fin! Det har min! Trening, jobb og familieliv ❤️ Og audition er unnagjort – tvitvi! Det er forresten for et nytt stykke som skal settes opp i Sarpsborg til høsten 🙂 Savner å spille teater 🎭 Nå må jeg køye, klokka nærmer seg leggeTI 😉 

5 kommentarer

 1. You are amazing!

 2. Hei! Hadde vært supert om du kunne si noe om hva som skjer med Netfit-appen. Er jo sikkert mange som lurer på dette. Har jo forstått at ikke ting har gått helt som planlagt, men er det fortsatt tenkt at det skal bli til en app?

 3. Elisabeth

  Hei.

  Egentlig ikke helt et spørsmål til posten, men treningsrelatert ihvertfall.

  Jeg løper mye i fjellet, både rene løpeturer og tunge gåturer med sekk /utstyr. Ønsker veldig gjerne tips til styrketrening for fjell gåing/løping.

  Sliter ikke med noe i utgangspunktet men kan på lange turer oppleve at hoftene bærer preg. Ønsker likevel å bli sterkere i kroppen for å tåle enda flere og lengre turer.

  Ellers takk for trenings inspirasjon

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Takk for tips, vi kan lage et slikt innlegg neste uke! 😀

   1. Elisabeth

    Fantastisk 🙂 Takk!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *