en ny uke

Hei mandag! Håper alle har hatt en fin start på uken 🙂 Det har jeg! Startet dagen med en tidlig treningsøkt i kjelleren, og selv om det fortsatt er kaldt ute, så kan jeg aldri klage når sola skinner og mai-måned nærmer seg med stormskritt! Har begynt å glede meg til 17. mai allerede jeg, selv om det ikke blir den tradisjonelle feiringen i år heller. Dagen er fin tross alt ❤️

Jeg har vært ute i nesten hele dag, tatt bilder og jobbet med materiale. Ikke så mye tid på kontoret, og det er alltid deilig! Lekt med jentene i hagen etter skole og barnehage, hadde glemt hvor gøy hauk og due er! Haha 🙂 Anbefales! 

Vi har forresten fått oss en ny favorittplass å tusle til om morningen! Å ta med seg en kaffe hit, lufte Ozo og kaste litt ball er så koselig! Skikkelig fine omgivelser, og så er jeg veldig nysgjerrig på hvordan gymmet bak meg ser ut! Håper jeg kan få kikke en gang 😉 


Nå skal jeg øve til en audition jeg skal på i morgen, før jeg skal ta kvelden 🙂 Ville bare ønske dere en fin uke først 🌸 

13 kommentarer

 1. Hvor er genseren fra?:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 2. Johanne

  Gleder meg sykt til 17.mai selv jeg, haha! En av de STORE dagene i året det. Blir nok like annerledes i år som i fjor, men skal kose meg med kohorten min, lage koldtbord og kake, ha på kjole, og ja- nyte dagen:) Håper på soool, synes flagget er så nydelig mot blå himmel!
  Ha en fin dag videre, og masse lykke til på audition! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, det høres joo ut som det blir en så fin dag <3 Vi gjør det samme, må bare gjøre det beste ut av det 🙂 Tusen takk 😀 Jeg tror audition gikk bra <3 Gøy med teater igjen!

 3. Kathrine

  Hvor er capsen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gina Tricot 🙂

 4. Hei, jeg lurer på en ting. Du skrivet gymmet og palettet. Er det en Østfold-dialektgreie? Jeg har aldri hørt noen si ET palett før jeg har sett at du har skrevet det, og jeg har gått på kunstskole og vi da brukte vi paletten vår mye. Jeg har heller aldri hørt nordmenn si gymmET, så jeg lurer på om det er noe dere sier i Østfold som kanskje har sin opprinnelse i svensk? Bare lurte. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke, for å være ærlig 🙂

 5. Benedicte

  Hvordan går det med NetFit-appen?

 6. Mariann

  Hei, hvor er tightsen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra aimn, men er et par år gammel 🙂

 7. I adore your outfit so much!! So comfortable ! 🙂
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 8. Shoes brand?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *