søndagsturen: sølvstufoss

inneholder reklame: klær fra twentyfour 

Hei! Håper du har hatt en kjempefin helg og at mandagen din har vært fin så langt 🙂 Kan vi snakke om at våren endelig har kommet? I hvert fall hit til oss 🙂 Altså! Det gjør meg så glad og gårsdagens tur var så innmari fin, at dagen i dag ikke kunne starte med noe annet enn godt humør og energi nok til å fullføre intervaller – bra avslutning på forrige uke – bra start på denne uken. Har sjelden fått så mange spørsmål om hvor vi var, som da jeg postet noen klipp på instagramstory i går, og det forstår jeg godt, for det er jo ikke altfor mange perler her i Sarpsborg – men jammen har vi noen – og de vi har, de er fiine! Her vet jeg vi var mye da jeg var yngre, men det husker jeg veldig lite av, så derfor var det nesten som å være her for første gang. Dette er Sølvstufoss som ligger øverst i Ågårdselva. Du kan selv velge om turen skal være lang eller kort. Starter du ved parkeringen og infotavlen, er det ca. 8 kilometer til du kommer frem hit, men det er også fullt mulig å kjøre bilen lenger inn i skogen og starte ganske rett ved naturstien. Her kommer noen bilder! 


Se på han her da! Hihi 🙂 Så flink på tur! Vi gikk gjennom et skikkelig gjørmete område, som han tydeligvis elsker, for han fikk helt raptus og ble så møkkete! Haha! Men! Da det hadde gått litt tid, var det akkurat som om det aldri hadde skjedd. Selvrensende pels der altså! I hvert fall ganske så imponerende. Børstet ham litt da vi kom hjem, så var han så god som ny 🙂 Men ja – anbefaler turen hit! Det var virkelig kjempefint 🙂 

13 kommentarer

 1. Ser ut som en herlig tur <3 Hvor er buksa fra og hvilken modell? Såå fin på deg!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Var så fint der <3 https://www.twentyfour.no/twentyfour/535534/1222-multibukse-d-beige-44-zip-off-bukse-til-dame – skikkelig digg bukse ! <3

 2. Ingrid Grace

  Hi hi se på skjønneste Ozo, med ene øret på snei! Ser jo ut som om han smiler også! Og det tror jeg jammen han gjorde også, den turen der var nok kjekk. For dere alle sammen. Flotte bilder. Ha en fin uke videre. ~Ingrid G

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi ja! Han er så god! Tusen takk og det samme til deg <3

 3. For noen flotte bilder! Det er så deilig med vår, sol og varme 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hanne <3 Ja! Har lengtet etter dette været <3

 4. Nydelig valp, og ja det ser ut som han smiler hele tiden <3 Han har vel ingen grunn til og være misfornøyd da 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi JA 😀 Og nei <3 det håper jeg ikke <3

 5. Nydelige bilder 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 6. Fikk «Dirty Dancing»-vibber av bildet der du balanserer på tømmerstokken 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀

 7. Så fine bilder! Er det lenge til netfit lanseres?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *