helgens treningsøkt og rabattkode hos balion

reklame balion 

Akkurat nå får du 25 prosent rabatt hos Balion med koden Caroline25 – som varer i 48 timer 🙂 Her har jeg på meg en superfresh hoodie samt tightsen som heter Gold digger. Den er laget av resirkulert materiale, har lomme bakpå og er ikke gjennomsiktig. Så fantastisk fin!  

Du finner tighsten HER og jakken HER ⭐️

Jeg publiserte nettopp en økt på instagram også! Sjekk den ut HER! Alt du trenger er en trapp med 15-25 trinn og jeg har skrevet opp 3 forskjellige vanskelighetsgrader, så den skal passe for de aller fleste 🙂 En god miks av kondisjon og styrke. Elsker økter som dette og akkurat nå er det perfekt å legge treningen utendørs! Du må ikke ha instagram for å se økten 🙂 


Ikke glem koden Caroline25 for 25 prosent rabatt på HELE Balion 🙂 

6 kommentarer

 1. Jeanett

  Hei:) Rabattkoden fungerer ikke når jeg skal handle (har forsøkt flere ganger); når jeg skal legge den inn ved kjøp står det «Angi en gyldig rabattkode».

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sendt en epost og spurt 🙂

   1. Jeanett

    Fikk du noe svar fra dem? Jeg forsøkte igjen med samme rabattkode nå, og den er fortsatt ugyldig:(

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, koden var kun gyldig i 48 timer :/

 2. I adore your fitness outfit !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 3. Guttemamma

  Hvordan er klærne på størrelsen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *