verdens beste bakevarer til lunsj

Tidligere denne uken kjørte vi innom Bakfickan for å kjøpe med noen fristelser – altså der har de så mye digg at jeg orker ikke! Jeg våknet med craving på croissant, så jeg måtte ha en sånn, men da jeg fikk se kanelbolle med ostekrem pluss noe annet snadder på toppen, måtte det bli en sånn også! Haha 🙂 Jeg har jo tidligere sagt at jeg klarer meg helt fint uten godteri, men gjærbakst som boller av alle slag + croissanter – det er jeg glad i 😋 Aldri før fått så mange spørsmål om en bolle som denne tror jeg! Skjønner jeg godt 😉 

Fant en plass i sola og nøt en kopp kaffe og litt ekstra digg lunsj 🙂 Skikkelig fin dag – jeg elsker at sola titter oftere fram, og varmer mer og mer! Og nå må jeg snart bestemme meg for om jeg skal beholde denne luggen eller ikke. Blir så lang! 


I dag har jeg hatt besøk av noen venninner med hund og barn, så jentene hadde playdate og Ozo hadde sitt første hundetreff. Det var så mye energi samlet på en plass, kjempekoselig! Vi var ute i to timer, og nå har han sovet helt siden de dro sin vei. Helt utslitt er han! Tipper han kommer til å sove som en stein i natt 🙂 Håper dere har hatt en fin dag 🤍

4 kommentarer

 1. Bakfickan er fantastisk – er ofte innom, selv! Alt er godt der 😀

  Choco Loco tvers over gaten har deilige makroner og konfekt, så anbefaler dem, også – nå i koronaperioden har de veldig reduserte åpningstider men til vanlig er det verdens hyggeligste sted å nyte en kopp te/kaffe! 🙂

 2. I adore your trench coat so so much!! <3
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 3. Johanne

  Kanelbolle med ostekrem! <3 Det MÅ bare prøves 🙂
  God helg fine Caroline 🙂

 4. Elsker sånne innlegg. Bakevarene så altfor gode ut.. Sukk..
  Kos dere masse i helga, håper den blir solrik!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *