livets første lange biltur

Hei fra en i skikkelig feriemodus 🙂 Vi kom hjem sent i går og har brukt dagen i dag på å pakke ut. Jeg har samtidig benyttet anledningen til å rydde i klesskapene til jentene og nede i fritidstøyet mitt – verdens kjedeligste ting å gjøre, men så deilig når det er gjort 🙂 Det er jo dessuten mandag i dag, så jeg har banket inn en treningsøkt også, og snart skal jeg ned å trene styrke 🙂 Deilig start på uken, selv om jeg har tidenes søndagsfølelse.  


Timene med Ozo i buret sitt bak i bilen gikk så fint, jeg synes han er kjempeflink! Det ble naturlig nok en litt lenger tur enn vi vanligvis har med flere stopp der han kunne lufte seg og få en pause, men det var bare koselig.  Han storkoste seg i snøen på fjellet også, vi elsker at han har kommet til familien vår og føler oss så heldige! Neste år blir det enda gøyere, når han kan gå lange turer og trekke på ski – for det gjorde han selvfølgelig ikke nå 🙂 Jeg håper alle har hatt en så fin påske som mulig – det har virkelig vi! Deler noen bilder fra påskedagene våre i morgen 🙂 

7 kommentarer

  1. Kan du linke til buksa?

  2. Det er et flott eksemplar av rasen dere har kjøpt. Helt nydelig 🙂 det er en fin rase som nok passer veldig fint hos dere!

  3. Ozo er nydelig 🙂 Så bra det gikk fint å kjøre m han. Påskeferie er deilig, vi har vært hjemme, og kost oss masse 😀 God tirsdag 🙂

  4. Hvis det er lov å komme med ønsker om fremtidige blogginnlegg så ønsker jeg svært gjerne å se hvordan du oppbevarer og har system i yttetøy/fritidstøy etc ☺️

  5. Ozo er jo bare så vakker!! Helt nydelig skjønn sjarmør!!

  6. Hei. Jeg har en herlig «niese» som Ozo herligste rasen! Lurte på denim jeansen din, hvilket merke og modell? Hvilken str har du i din på verdens lengste biltur? Kjempe fin

  7. Blouse?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *