B A Lion åpner ny nettbutikk

reklame: balion 

B A Lion er et av mine favorittmerker innen treningstøy! De har så mye fresht og ikke minst lager de tights som holder seg oppe og på plass under treningen 🙂 I disse dager har de fornyet nettbutikken sin! Det feirer de med å gi deg 25 prosent rabatt på absolutt alt 🙂 Klikk deg inn HER for å sjekke alt de har! Jeg har på meg rib-settet med  genser og bukse på disse bildene, det får du i både sort, kaffe latte og gammelrosa. 

Ved siden av rib og seamless, som er to store favoritter, er jeg veldig glad i irreplaceble-tightsen, som er en kompresjonstights. Den får du i to utrolig fine mønster og i sort. Sjekk den ut HER.


Balion bruker resirkulert materiale i mesteparten av kolleksjonene sine. Det vil si at de bruker plastflasker som er funnet i havet til å lage dette fine treningstøyet! Hvor magisk?! Jeg synes det er fantastisk fint! Sjekk ut alt de har HER og husk at det nå er 25 prosent rabatt på hele butikken 🙂 

8 kommentarer

 1. Det er ikke magisk, det er tragisk. Tekstiler som er laget av plast slipper ut mikroplast både når de produseres, brukes og vaskes. Mikroplast er et stort problem i havet, og ca 30% av denne mikroplasten kommer fra klærne våre. Fisk og fugl spiser de de små fibrene uten å være klar over at det er plast. Det resulterer i at de sulter fordi de ikke får næring fra det de spiser. I tillegg går mikroplasten videre i næringskjeden til større fisk, og så videre til oss når vi spiser fisken.

  1. Takk for informasjonen, det visste jeg faktisk ikke!

 2. Christine

  Ikke så relevant til innlegget, men har du tips til gode løpesko? Jeg har blitt bitt av basillen og startet å løpe, løper nå med Hoka Bondi, men føler ikke de funker helt på mine føtter. Håper du orker å svare

  1. Dette kan nok løplabbet hjelpe deg med?

 3. Jeg lurer på hva som skjer med netfit? Hva er ståa der?

 4. Your training outfit is AMAZING!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 5. Hvilket tightsmerke bruker du å løpe ute med når det er litt kaldt? Hvor har du kjøpt den? Er så vanskelig å finne gode vintertightser, så tenkte å høre hva du anbefaler.

 6. Helt ute av kontekst dette altså, men synes håret ditt har vokst så mye i det siste. Har du noen tips til raskere vekst? Synes nesten ikke håret mitt vokser..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *