en god helg fra Ozo og meg

Ozo vokser fascinerende fort og nærmer seg 9 kilo i rekordfart! Altså, for en vakker bamse han er! Vi blir mer og mer kjent med han og personligheten hans for hver dag som går, og det er jo bare så fantastisk fint! Jo eldre han blir, jo lenger turer kan han gå også, så vi øver mye på å gå pent i bånd og jeg synes han er skikkelig flink. For en tålmodig, snill og god gutt 🤍 med MASSE ramp i seg! Han sier ikke et eneste pip når han dusjer og heller ikke når vi har prøvd føneren på ham, han ligger i egen seng om natten nå (ved siden av oss) og er kjempeflink til å komme på HIT og ikke minst sitte pent når han får beskjed om det – for å nevne noe. Synes han lærer superfort og det er så gøy! 

Har fått masse spørsmål om disse buksene og de kommer fra Zara 🙂 De som ikke har lurt på hvor den er fra, trodde jeg gikk naken – haha! Men det er altså en skinnbukse 😉 


Jeg har nettopp vært ute på tur med Ozo og før det har jeg hatt kontortid. Startet dagen med 12 kilometer ute i sola også – for en magisk årstid vi går inn i! Elsker våren og alt våkner til liv igjen, elsker sommeren enda mer, og jeg skulle av hele mitt hjerte ønske at vi snart kunne sette strek over corona. Det gjør så vondt i hjertet hver gang lillesøster spør meg når corona er over. Hun husker nok ikke så mye før corona, hun er jo bare 4 år. Håper virkelig på bedre tider snart! Og så håper jeg dere holder dere friske og får en nydelig helg – så godt det går 🤍 Det hjelper å fokusere på de fine hverdagslige tingene, som nettopp været, masse samvær med barna, turer ute, kreativ lek og god mat. Og selvfølgelig – Ozo! Og morsomme ting på TV 😉 Sender dere masse gode tanket fra bak skjermen! 

14 kommentarer

 1. Ja, han har virkelig vokst på kort tid. 🙂 Gøy å følge med på ham/dere. Ser jo ut til å bli en kjempefin match! <3
  Håper også vi snart ser slutten på denne pandemien. Vi må holde fokus på smittevernregler så godt vi kan hver for oss – så blir det bra til slutt, selv om det fortsatt er et stykke frem.
  God helg. 🙂

 2. Hva tenker dere om påskeferie nå som smittetrykket er som det er i Sarpsborg? Det er en ypperlig anledning til å gå frem som et godt eksempel å bli hjemme

  1. Violetta

   Du kan be alle de frekke snushønene her gå foran som et godt eksempel. Det hadde gjort det så mye hyggeligere å lese her. Det er flere frekke og freidige folk her i kommentarfeltet noen ganger, og jeg fatter ikke hvor Caroline får tålmodigheten fra! Kan dere ikke få dere et liv dere blir mer opptatt av istedenfor å kritisere hver minste lille filleting?
   Har dere ikke sett Live Nelviks sketsj hvor hun oppfører seg som en del folk i kommentarfelt? Dere må vel ha selvinnsikt nok til å se at det er akkurat som dere holder på her?

   Håper dere får en nydelig påskeferie Caroline, og nyt dagene med barn og flotte Ozo. Og svigerforeldre 🙂 Håper på fine påskebilder etterhvert!

 3. Jeg har aldri hatt hund, men har hørt at man ikke skal bade de særlig ofte? Sånn et par ganger i året, max, liksom.

  1. Caroline Berg Eriksen

   De bades ved behov, men i starten kanskje oftere for at de skal bli vant til det 🙂

  2. Viktigste er at man ikke bruker såpe unødvendig ofte, men de må jo spyles av rett som det er 🙂

  3. Det varieret fra rase til rase – min skal bades annenhver uke!

 4. Han er jo så fin! Er det mer stell av pels på denne rasen i forhold til de to dere hadde før? Har lett for å tenke at hvit pels/stor hund krever mye, men det gjorde sikkert de to små også? Å ha hund blir/er jo en livsstil, men hvis du skulle tippe, hvor mye tid bruker du på å få pelsen pen etter skogstur i regn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ronaldo krevde mer pelsstell 🙂 Angående det å få pelsen ren så er den ganske selvrensende og krever egentlig bare litt tørking eller lett skylling 🙂

 5. Elsker alle oppdateringer om vakre Ozo❤️ Håper på masse mer!❤️ Heldig han

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Kari <3

 6. Det er vanskelig å være mamma når man ser at barna blir påvirket av denne hel***** coronaen når treåringen plutselig ut av det blå gråter og sier at h*n vil at corona skal være ferdig. Da er det vanskelig å ikke gråte selv❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er helt forferdelig trist <3

 7. Den er vell mest selvrensende ang pels..med unntak av «vår» gjørme så må den jo vaskes med vann .. hverfall min før han går gå inn …haha .. mye mulig jeg er «prippen» men nopp vask av poter før han slippes inn i huset ☺️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *