vårrengjøring i sminkepungen

reklame: makeupmekka

Det er ikke bare klesskapet som har godt av en liten opprenskning når våren melder sin ankomst – det kan være veldig greit å ta en titt i sminkepungen også 🙂 Her om dagen vasket jeg absolutt alle makeup-børstene mine, svampene (det er en del) og ryddet opp i all sminken min – og for en tilfredsstillende ting å gjøre! Nå er det orden i sakene og ikke minst: bare rene koster og freshe sminkeprodukter 🙂 

Jeg har nemlig noen produkter jeg kun bruker på sommertid, som for eksempel cc cream og så videre, samt en del skikkelig fine paletter som jeg bare bruker en gang imellom og som dermed aldri blir helt tomme, og det er fort gjort å glemme at makeup også har en utløpsdato. Derfor: sjekk gjerne holdbarheten på sminken og kvitt deg med det om du har hatt det for lenge. Har du lyst til å fornye sminkepungen din, så gir CAROLINE25 deg 25 prosent rabatt hos MakeupMekka! Sjekk ut det fantastiske og rimelige utvalget deres HER

Du bør faktisk vaske sminkekostene dine ganske ofte, for sannheten er at de er en bakteriebombe og i verste fall kan en skitten kost føre til både infeksjoner (for eksempel øyekatarr) og kanskje til og med uren hud. Makeupmekka har en superpraktisk børstesåpe som dufter av deilig sitron og som er enkel å bruke. Denne lille saken kommer i en kjempefin beholder (som jeg har rotet bort for øyeblikket – sjekk HER) og den gjør det enkelt å vaske kostene dine regelmessig. Skyll kostene dine i vann, rull dem i såpen og skyll av – du vil bli overrasket over hvor fort denne rengjør! Kan brukes på både naturhårskoster og syntetkoster.

Til svampene mine bruker jeg DETTE egget for å få skrubbet dem skikkelig, det kan du også bruke til kostene om de virkelig er skitne – så slipper fingrene fine å bli klinete også. Nå koster det kun 30 kroner 🙂 

Børstesettet jeg bruker er så fint! Gode børster som er enkle å bruke, men som også ser fine ut og som blir rene på 1-2-3. Nå får du disse til kun 99,-! Du finner dem HER


Helt tilsutt må jeg tipse om disse neglelelakkene som du nå finner hos MakeupMekka! Alt til negler finner du nå på 50 prosent rabatt, også denne neglelakkfjerneren som er supersmart – du dypper bare fingeren nedi og slipper dermed bomull 🙂 Finnes HER


Husk koden CAROLINE25 for 25 prosent rabatt på ordinære varer! Den kan du alltid bruke 🙂 

15 kommentarer

 1. Så sant, så sant! Man kan også få stafylokokker, streptokokker eller likende av urene sminkekoster og gammel makeup. Det er veldig alvorlig. Personlig fikk jeg en plagsom blefaritt som varte i måneder. Da kan man ikke bruke makeup eller linser mens det pågår og øyelokkene hovner kraftig opp.

  Elsker stilen din, Caroline! ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ånei! Høres så smertefullt ut :O Tusen takk <3

 2. Hvor er buksen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   NAKD 🙂

 3. Hvor er game on tshirten fra ?❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra chiquelle 🙂

 4. Oi likte buksa du har på bildene! Hvor er den kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra NAKD 🙂

 5. Mariann

  Ja veldig viktig å vaske koster,pluss skifte maskara ofte,når jeg er tom for renser,bruker jeg først shampo,så balsam,lar de tørke på badegulvet til dagen etter:). Fin dag til deg vakre <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så lurt! Tusen takk <3 Ønsker deg en god helg 🙂 <3

 6. Hei Caroline ser du anbefaler vask av koster en gang pr uke samtidig som du tar en VÅR rengjøring av kostene. Dette leser jeg som at du IKKE vasker kostene dine hver uke. Fin blogg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mente vel mest vårrengjøring i sminkepungen, alså å få ryddet opp i sminken 🙂 Så var det fint å ta med vask av kostene også 🙂

 7. Johanne

  OT, men – i dag fikk jeg endelig somlet meg til å høre G-punktet der du var gjest! Og så bra som du gjorde det! Rolig, reflektert og morsom, og det i en sånn setting! Er så imponert over deg, kjempeflink var du:D
  Måtte bare si det. Du får så mye «kjeft» ellers, hehe 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var så koselig å lese, Johanne! Tusen, tusen takk <3 Håper du får en fin dag også <3

 8. It’s really important to clean brushes!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *