flowers for friday

Helgens bukett ble kjøpt inn allerede i går, så fikk jeg enda en dag med friske blomster i hus 🙂 Blomsterbutikkene var stengt her i en god stund, så jeg kjente virkelig på gleden av å kunne gå i butikken og velge meg ut en bukett nå. Det er lenge siden! 

De hadde fått inn ranunkler, så da måtte jeg ha det! Så ville jeg ha litt ekstra vårstemning til tross for snøen som har kommet de siste dagene, og valgte noen strå pluss eucalyptus – synes kombinasjonen ble helt nydelig og håper buketten står lenge, lenge! Jeg har på meg en skjorte fra Only og jeans fra Gina Tricot på disse bildene, elsker begge deler! Enkelt, men så fint 🙂 


Håper dere får en superfin helg! Jeg gleder meg til taco om bare noen minutter, vin og resten av Exit i kveld. Kompani Lauritzen i morgen, tur og tid med familie og venner, trening og helgefrokoster 🙂 Gleder meg til å bli enda bedre kjent med Ozo – allerede nå føles det som han har vært her kjempelenge og det er så herlig! Han er så flink til å lære nye ting, er superkosete og så kjærlig. Jeg har fått så mange skjønne og gode meldinger fra mange av følgerne mine i det siste og det varmer så veldig mye! Tusen takk for at dere fortsatt tar turen innom her! Jeg vet det er mange av dere som vil meg vel, og det setter jeg så stor pris på! Er så glad for dere 🙂 Ha en fin kveld, da 🤍 

28 kommentarer

 1. Nydelig bukett, har du sjekket ut Mani ( klær/interiør) og Dorothea (det samme) i Moss? Anbefales på det varmeste, begge har også nettbutikk. Håper vi alle får en solrik helg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Aldri sjekket ut, men tusen takk for tips <3 Håper du har hatt en fin helg 🙂 <3

 2. Høres ut som en perfekt start på helgen! Jeg har fulgt deg i mange (!) år og setter pris på at du fremdeles lever som du gjør her på bloggen. Det eneste jeg frykter er at jeg kjøper hund snart, pga alle de fine hundebildene, hihi. (Har tenkt på hund i fremtiden, men ønsker at barna våre skal bli litt større først) God helg til fine deg<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, men å! Om du skulle ende opp med en valp, så vil du / dere ikke andre <3 Men det er absolutt en fordel med litt eldre barn først, det er mye jobb med valp, og da er det ekstra fint med barn som er litt selvstendige <3

   God klem 🙂

 3. Ha en fin kveld Caroline! Du leverer som alltid og det er så fint å følge deg og dine. Syns det er helt topp at du fortsatt skriver blogg. Det jeg savner med instagram og snap er at ukebladfølelsen ikke er der, folk skriver ikke like mye lenger. God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så utrolig koselig å høre, Line! Tusen takk 🙂 <3

   1. Skriver under kommentaren til Line. Er så koselig å titte innom her og få et avbrekk i hverdagen.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er så koselig å høre! Tusen takk <3

  2. Løpe-Guri

   Så godt å høre at det ikke bare er jeg som foretrekker blogg fremfor instagram og snapchat. 🙂 Jeg synes fortsatt blogg er best – deilig å lene seg tilbake og slappe av med en litt lengre tekst og fine bilder. Så, fortsett med blogging, kjære Caroline – det er veldig verdsatt!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk! Det gjør meg så glad! 🙂 <3

 4. God helg og kos dere så mye! Jeg har også fått en hvit fluff i hus 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, så koselig <3 Det varmer hjertet 🙂

 5. Nydelige blomster og flotte bilder 🙂

  Jeg synes det er supert med bilder av Ozo, og lurer på om du vil vise frem litt hva dere har kjøpt av utstyr og hvor?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre! Ja, det kan jeg gjerne gjøre 🙂

 6. Jeg var så heldig at det stod en stor bukett på døren min da jeg kom hjem fra jobb i går. Slike overraskelser er det ikke mange av og desto mer hyggelig, selvfølgelig. Riktig god helg til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, herlig! Så godt det er med litt ekstra omtanke i en tid som denne <3

 7. Pernille

  Nydelige blomster! Du MÅ ta deg en tur til deilig er jorden blomsterbutikk i Ørje De har de fineste bukettene. Og for cafe besøk Bakergården for de deiligste bakevarer ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips! Høres fantastisk ut <3

 8. Kan du lage et innlegg om de fineste vårjakkene for 2021?

  1. Caroline Berg Eriksen

   JA 🙂

 9. Du er nydelig som alltid. Men, hvordan får du til å gå så pent kledd med valp i hus? Jeg fikk valp i starten på januar og har bodd i de samme klærne siden (som jeg ikke er redd for) Øredobber og smykker kan jeg bare glemme for valpen skal bite i alt;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo litt valpebiting, men ikke så ille at ting blir ødelagt 🙂 Må jo hare slå ned på det og legge opp til situasjoner hvor det ikke skjer 🙂

 10. Så flott du har det hos deg☺️
  Lurte på en ting. Når jentene dine var baby hadde begge blå øyne da? Eller så du med en gang at mais fikk brune? Hadde nelia helt blå fra hun var nyfødt?
  Har ei datter på 1 måned. Hun har blå/grå øyne nå. Men håper på at de skal kunne gå over i brun slik som faren har. Så vet ikke om det er noe håp når de fortsatt er blå nå etter en måned. Hehe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Heii! Tusen takk <3 De var ganske mørke hele veien, og så også ut til å bli blå på et tidspunkt 🙂 På bilder fra hun var for eks. 7 mnd. ser de dyp blå ut 🙂 Husker ikke helt når vi så at de ble brune, men på bilder ser det ut til at det var når hun nærmet seg 1 år 🙂 Nelia hadde veldig lyse, klare blå hele veien 🙂

 11. Skulle stå naia ikke mais

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe, skjønte det :p

 12. Flowers are amazing into decorating your home!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   I agree <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *