søndagstur med Ozo

inneholder reklame: klær fra twentyfour 

Se på han her da?! Er det rart vi er forelsket? Lille, store skjønningen vår! Ozo er så tillitsfull, tålmodig, rolig og energisk – et helt fantastisk lynne slik vi har lært ham å kjenne til nå. Det er stemmer virkelig at denne rasen er glad i barn, for Ozo elsker å være rundt jentene og vil jo også være der det skjer hele tiden 🙂 I går var vi en tur i skogen med et vennepar, så det ble hans første søndagstur 🙂 Skikkelig koselig!  


Mandagen er godt i gang og Ozo har allerede vært ute flere ganger enn jeg kan telle 🙂 Målet er å få ham stueren før vi drar på påskeferie, så jeg håper vi klarer det 🙂 Jeg har intervaller og styrke på planen i dag og skal i gang hvert øyeblikk – deler treningsplan med dere senere denne uken, for jeg vet at mange gjerne vil se litt på den! Håper dere får en fin ukestart ☀️ Tusen, tusen takk for alle fine ord om Ozo! Det gjør meg så glad 🤍 

27 kommentarer

 1. Elizabeth

  Håper for deres del at denne rasen er lettere å få stueren enn Pomeranian ( som jeg har ) da er kanskje 1 mnd mulig. Mine tok 6 mnd og 1.5 år å få 100% stuerene men så er min rase kjent for å bruke en del tid.

  Ozo er helt nydelig da håper ikke valpespam’en avtar

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vairerer nok veldig fra hund til hund, og ikke bare fra rase til rase 🙂

  2. Varierer nok fra hund til hund ja. Har selv pomeranian, og det tok 3 uker fra vi fikk han 🙂

 2. Hvordan går det med biting og Ozo? Har du noen tips mot biting?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har egentlig ikke noen kvalifiserte tips, men han «biter» jo på alt mulig :p Vi prøver bare å avbryte han hver gang han biter på noe vi ikke ønsker at han skal bite på.

 3. Jeg har ikke hund, og ikke skal jeg ha det heller. Men, det er så utrolig koselig å se så masse bilder av Ozo! Mer-mer-mer!

 4. Flott bilder av en nydelig valp<3 Jeg så en videosnutt du har lagt ut på story, hvor man så et raskt glimt av en valpegård/grind.. den så veldig fin ut, og jeg lurer da på hvor den er ifra? Kos dere masse med Ozo <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Buster Hund & Katt 🙂

   1. Tusen takk for svar

  2. Vi kjøpte kompostgrinder på Plantasjen og bygde opp en valpebinge, veldig kjekt og billig. Kan bygge den så stor som man vil, og vi festet sidene til hverandre med klips, og lagde en port til å åpne/lukke med carbinkrok. Veldig lettvint å ta med seg når vi var på overnattingsbesøk til familie eller på hytta, tok liten plass i bilen når vi klappet sammen sidene

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så lurt! Takk for at du tipser 🙂

 5. Herlighet, FOR en nydelig «bamse» av en hund! 🙂 Han er heldig som har kommet til en god, kjærlig og snill familie.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han er så søt <3

 6. Jeg må si at det høres veldig ambisiøst ut å få valpen stueren på så kort tid?? 😀 Jeg ante ikke at det var mulig en gang. Min hund ble ikke stueren før ca 5 mnd alder. Selv om vi gjorde alt etter boken 😛 Lykke til! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det varierer veldig! 🙂 Noen tar det raskt, andre bruker lenger tid.

   1. Jeg vil tro, etter å ha hatt mange hunder, at det ikke er mulig å få han stueren så tidlig som du håper.
    Men om man gjør som anbefalt, og lufter hele jæv** tiden så slipper dere så mange dammer. Og man lærer seg å se når de skal bæsje for da får de en annerledes atferd enn nør de skal tisse. Med tissing hiver de seg ned når man minst aner det, og dammen er der.
    Mitt råd er at dere tar med en hel haug med tørkeruller, og ikke tenker så mye på at dere ikke er hjemme.
    Husk at han er som et barn som ikke har blærekontroll.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg var nok litt uklar, for vi regner jo selvsagt ikke med at han er 100 prosent stueren så raskt 🙂 Men at han kanskje har lært seg å si fra litt selv, at vi leser han bedre slik du beskriver med bæsjingen og kanskje også har en bedre forståelse for når og hvor ofte han tisser 🙂

   3. ja, det varierer no veldig! vår hund brukte ca. 1,5 mnd 🙂 lykke til!

 7. Hva gjør dere når det kommer til vask av poter? Jeg blir GAL av hundespor i hele huset selv om jeg føler at jeg tørker av poter supernøye :O Har dere mye spor i hus?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spor over alt! Vasket gulvet to ganger siste fem dagene… Meldt regn fra onsdag, blir spennende :p

   1. Varmvannskran ute sammen med mikrofiberhåndkle kan gjøre susen

 8. I really would like to spend a day in the nature!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 9. Jeg har lenge vært på utkikk etter ei bukse med zip-off til shorts! Denne var virkelig fin. Hvordan er den på størrelsen?

 10. Han er jo så søt:) Mine hunder har vært stueren på 1,5 mnd så det er absolutt mulig. Og spor i huset.. Jeg støvsuger og vasker gulv hver dag for takler hverken hår eller spor på gulvet. Og lyse gulv med svart hund i hus er ikke å anbefale, hilsen ei som snakker av erfaring;)

 11. Hvor skal dere reise i påska? Kommer dere fortsatt til å reise hvis det ikke er anbefalt (så lenge det er lovlig)?
  Vi har lyst til å besøke familie, men de bor på et sted med lav smitte, og vi bor på et sted med høy smitte….

 12. Tips til å få han til å slutte å bite på ting – gni sitron på det han vil tygge på. Det er ikke farlig, det smaker bare vondt og da forbinder han tygging på f.eks sko eller lister med den smaken og slutter etter hvert. Lykke til 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var så lurt! Takk for tipset 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *