den siste skituren i vinterferien

Hei mandag! For mange den første mandagen etter vinterferien, for noen den første mandagen i vinterferien – og der er det stor forskjell, men likevel! Jeg elsker jo mandager og denne har jeg ventet på, for denne uken skal vi hente Ozo! Vi gleder oss så mye! Vi kom hjem fra fjellet lørdag kveld og fikk pakket ut og landet litt, før vi i går fikk tatt bort all vinterbelysningen utendørs (målet var å få det gjort før mars, så hurra for det) skrudd sammen hundeburet til bilen og gjort klart litt diverse før han skal komme. Dessuten fikk jeg løpt ute for første gang i år og fy søren det var godt! Neste gang blir i morgen, gleder meg allerede 🙂 


Her kommer de siste skibildene på noen uker – påsken er jo faktisk ikke altfor langt unna, så veldig lenge til neste gang blir det jo ikke 😉  


Håper dere ha en fin ukestart! Jeg kjenner det kribler i hele meg fordi sola skinner og fordi jeg vet at det er mars – det betyr jo tross alt årets første vårdag 🌻 

13 kommentarer

 1. Charlotte

  Hei Caroline. Jeg var innom Norges mest patetiske forum (rampelys på kvinneguiden) der er det en bruker som skrev om dine helse opplysninger, hun hadde vist en bekjent som jobbet i helsevesenet. Jeg finner ikke igjen hvem som skrev dette (kanskje noen av dine lesere fikk med seg hvem, det er desverre fjernet nå) men det burde få konsekvenser. Jeg går ut ifra at kvinneguidens moderatorer har en oversikt over de kommentarene. Jeg tenker juridisk (da alle brukerene selv står juridisk ansvarlig for det de skriver). Dette burde virkelig få konsekvenser (brukeren prøvde å ro seg unna) men kommentaren ble lagt merke til. Det er så stygt det forumet at jeg har ikke ord. Og alle mine bekjente synes forumet er en skam! Tenk så flaut og sitte der inne dag og natt, helligdager og ferier… men vær så snill og kontakt kvinneguiden for å få innsyn i den kommentaren som ble skrevet, det har gått altfor langt når mennesker sprer helse opplysninger om deg. Du er en sterk, smart og dyktig kvinne.
  God klem

  1. Så flaks at du tilfeldigvis var innom akkurat da dette ble postet. Høres ikke bra ut i det hele tatt, ville tatt det med forumvertene, ja! Folk er blitt utestengt derfra for mindre!

 2. Bare til å telle ned dagene nå, når henter dere fine Ozo? 🙂

 3. Noe helt annet enn innlegget – må bare si at jeg likte å høre på G-punktet med deg, trodde aldri du ville være så åpen, så det var morsomt. Ja til mer podding, om det så er å gjeste noen 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Camilla! Tusen takk 😀 <3

  2. Enig:) Viste ikke du hadde vært på Siri og de hode hjelperne også. Behagelig podcast stemme.

 4. You look amazing and fashion also with skiing uniform <3!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 5. Julie Storlien

  Så herlig!! Skjønner dere gleder dere skikkelig til å henge Ozo, blir en spennende tid framover 🙂

  Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt skiskoene dine? Ser etter samme type 😉

  1. Du kan kjøpe de på sport 1:)

 6. Så fint å høre deg på G punktet!

 7. Barnehagelæreren

  Hu lille på skitur med enhjørningen sin, sånt smelter hjertet til ei som jobber med barn vettu. Koselige bilder av hele familien

 8. Hei Caroline!
  Det er så godt å lese om gleden og forventningene dere har til å få Ozo hjem til familien! Vi mistet vår elskede hund på onsdag, han ble kun 3,5 år. En stor hjernesvulst ble oppdaget og det var ingenting å gjørenå er hele familien i sorg.

  Jeg leste innlegget ditt da dere mistet pelsbarna deres- og jeg tenkte «så grusomt, håper det er lenge til vi må gi slipp på vår hund». Men plutselig stod/står vi midt oppi det.

  Poenget mitt er vel at det gir meg trøst og håp ved å lese om gleden og forventningene dere har i livet nå❤️For jeg vet at dere også var knust. En dag kommer vi også der- og vi får (om alt går etter planen) en ny pelsball til sommeren ❤️Takk for at du deler- du trøster meg på en måte som gjør så inderlig godt! Nyt minnene dere har- og kos dere med å skape nye❤️

 9. Er du komfortabel med å fortelle «hele Norge» om sexlivet ditt? Og hvorfor stiller du opp på en slik Podcast?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *