topptur på fjellski

På torsdag hadde Lars-Kristian og jeg en superfin tur bare vi to! Målet var å gå opp på en topp, og det gjorde vi 🙂 Det ble 15 kilometer på ski, det høres ikke så langt ut, men det var tungt føre med mye klatring og dyp og tung snø, så vi var ute i mange timer. Vi endte opp på en topp 1500 moh. og prøvde å nyte lunsj og kaffe bak en varde for å søke ly. Det var mer styr enn idyll, holdt jo på å blåse vekk 🙂 Men for en fantastisk fin tur det var! Vi fikk både stekende sol, overskyet, surt vær og sinnsykt sterk vind på de timene vi var ute – det var friskt! Da vi kom hjem var vi så heldige at vi kunne hoppe rett i badestampen, luksus! Gleder meg til flere slike turer. Her kommer masse bilder for den som vil se – elsker lyset på de siste 🏔 ☀️ 


Vi har hatt en utrolig deilig vinterferie, med masse frisk luft, gode turer og kvalitetstid med familien fra Ålesund ❤️ Nå gleder vi oss bare til påske! Det er så gøy at jentene blir flinke på ski også, og at de synes de er gøy å gå 🙂 I dag skal vi hjemover, så vi har noen timer med bil foran oss om litt. Veldig greit å få pakket ut og få ting i orden til en ny uke. Har hørt rykter om skikkelig vårstemning der hjemme, og det gjør meg ingenting 🙂 Kanskje det blir løpeturer i skogen fremover! God helg ❤️ 

12 kommentarer

 1. Helt enig med deg, fantastisk lys på de siste bildene! Utrolig vakkert.
  God tur hjem!

 2. Nydelig hvilken fjell topp er det ?

 3. This may be a stupid question, but I am wondering if you see any animals when you are out on a trek like this?

 4. Høres ut som en tipp topp vinterferie. Herlige bilder fra fjellturen!

 5. Bildene dere på bloggen er bare så fine at jeg har ikke ord! 😀 Dere burde jo ha fotoutstilling!! Ser ut som en herlig tur 🙂 Naturopplevelser er bare best. Gid søndag 🙂

 6. Hørte podcasten til Iselin, hvor du var gjest, å jeg må bare si at det er så morsomt å se flere sider av deg! Har fulgt deg siden bryllupsplanleggingen din, og har sett deg på bloggerne, i pod og insta! Du er så morsomt, nydelig latter og du virker så ærlig, stå på! Ekstra morsomt med podden i dag, for jeg føler at du og Iselin er så forkjellige, men passer sammen på en rart og morsom måte❤️

 7. Fantastiske bilder!!!

 8. Topptur med ski på beina er helt fantastisk. Anbefaler dere å teste randoutstyr om dere får muligheten til det en gang. Litt mer utstyr å «drasse» på, men så verdt det. Turen ned fra toppen blir plutselig turens høydepunkt. 🙂

  Fantastisk vakre bilder! Ha en fin uke, klem <3

 9. This place is amazing , I really want to go to the mountains but since in my country we are not able to move from region to region I can’t 🙁
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 10. Vakre bilder.

 11. Så fine bilder! 🙂

  Kan jeg spørre hvor den sorte vesten på bildet er fra?

  (Klem fra fast følger gjennom mer enn ti år).

 12. Hei! Bare et lite tips, hvis du skal ha med hunden på ski burde du skaffe deg ski uten stålkanter, f.eks åsnes breidablikk. Jeg byttet til de når jeg fikk meg hund, det er spesielt lurt i begynnelsen når de er uerfarne på det området 🙂
  Karoline

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *