kinasjakk, pizza og loungewear

inneholder reklame: balion 

Denne vinterferien har jeg oppdaget Kinasjakk igjen, vi har spil det hver dag siden vi kom hit 🙂 Jeg har ikke spilt det siden jeg var liten jente og hadde helt glemt det, men å! Så gøy 🙂 For både store og små! 

Det deiligste etter å komme inn igjen når du har vær ute i mange timer, er å ta en varm dusj og hoppe i kosetøyet. Jeg har ikke pakket med meg så mye denne gangen, og derfor er det så digg at seamless-serien fra Balion funker både om jeg vil ta en treningsøkt og som loungewear! 

Akkurat nå får du 40 (!!) prosent rabatt på alt av seamless fra Balion, fra og med i dag til og med lørdag 🙂 Bruk koden caroline40 – du vil ikke angre! Det er så mykt og deilig å ha på seg, og perfekt høyt på livet 🙂 De har også en annen treningstights samt treningsbh og en kjempefin genser som du også får 40 prosent rabatt på nå – sjekk ut alt sammen HER


I dag har Lars-Kristian og jeg vært på en kjempefin tur bare vi to. Kom hjem for noen timer siden og avsluttet med en deilig halvtime i badestampen ute 🙂 Oppdaterer fra turen så snart som mulig! Håper dere har fine dager 🤍 

1 kommentar

  1. Pizza days at home are my absolute favorite!
    Miki x

    https://www.littletasteofbeauty.com/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *