vakreste Ozo 🤍

Dere må si hei til Ozo! Nå er det ikke lenge til han skal bli med oss hjem for godt og vi teller dagene alle sammen 🤍 Han er virkelig verdens skjønneste lille, store isbjørnklump! 5 kilo ren kjærlighet! Han ble født 5. januar, så nå er han snart 7 uker allerede. Ozo sitt navn er inspirert av det spanske ordet oso som betyr bjørn – vi synes det ble hakket tøffere med z, men uttaler det akkurat som oso. Vi vet selvfølgelig at betydningen da ikke lenger er bjørn, men det er ikke så farlig. Vi synes nemlig Ozo passet så veldig fint til den vakreste valpen som snart skal bli en del av familien vår. Oppdretter ga han navnet Big Baloo, og det synes vi var så kult, at han får beholde det også – selv om vi bare kommer til å bruke Ozo. Ozo Big Baloo 🤍 

Vi er på fjellet for vinterferie, og da passet det så fint å stoppe innom Ozo og de 5 søsknene hans på veien. Det er ikke mer enn 14 dager siden vi var for å hilse på for første gang, og HJELPES som de har vokst alle sammen! Det var jo forventet, men likevel – forskjellen er enorm! Det er utrolig mange som har sagt til meg at samojeder vokser fort, så vi skal ta vare på valpetiden, ta masse bilder og kose enda mer 🤍 Det blir helt fantastisk å få han hjem, og jeg kjenner at hundehjertet mitt leges mer og mer for hver gang jeg ser på ham. I går fikk jeg verdens deiligste susser og de fineste blikkene – og det alene er nesten nok til at jeg kjenner tårene presser på 🤍 Han er så god og har allerede en stor plass i hjertene våre! 


Neste gang vi skal hit på hytta blir i påskeferien, og da skal Ozo være med! Tenk på det da 🤍 Lille pelsballen! 

40 kommentarer

 1. Herlighet for en nydelig liten tass <3 Tipper dagene frem til henting blir lange for dere alle 🙂 Masse lykke til med den herlige valpeperioden på godt og litt slitsomt <3

 2. Han er så utrolig nydelig! Og blir helt rørt av å se hvor mye kjærlighet der er allerede❤️ Elsker valpespam!

 3. Nydelig! Hvilken oppdretter er han fra? 🙂

 4. Hvorfor kunne han ikke bare beholdt Baloo?

  1. Kanskje fordi folk flest liker å gi hunden sin et navn selv? Det føles mer person om man kan velge.

   1. Personlig

  2. Ikke vanlig å bruke oppdretterens navn, det er bare til registrering! Mener å ha hørt at hunder lystrer bedre navn med S i, så bare goder med å velge eget navn<3

 5. For en fantastisk fin hund Gratulerer så mye og ønsker dere all lykke med ny hund. Gleder meg til å følge med videre

 6. Åhh, så skjønn han er<3 Og navnet er kjempefint, passer godt til han syns jeg. Blir ekstra gøy å følge dere fremover siden vi også får valp, den ble født for bare 5 dager siden<3 Håper på mange hundeinnlegg fremover om alt fra utstyr til hvordan man best skal oppdra den! Kos dere på vinterferie:-)

 7. Åhhhhh, så finNavnet passer bra, han ser ut som en liten bjørn.

 8. Helledussen for en skjønn bamse! Smelt <3

 9. Å herremin å skjønn!!!!! Perfekt navn!!
  Han var helt nydelig, ikke rart det var lett å bli glad i en sånn liten bamse!

 10. For en nydelig nydelig liten kar! 😀 Valper er noe av det nydeligste som finnes! 🙂 Ozo er veldig fint navn. Spennende tider fremover. Utrolig fine bilder, kjærligheten strømmer gjennom skjermen! <3 Klem, Tone

 11. Åh herrefred for en nydelig skapning. Tårene bare spruter her!
  Ozo har nok helt sikkert trukket vinnerloddet <3

 12. Åååå sååå nyyyydelig!!! SMELT altså! For en bedårende liten pelsball. Jeg skjønner godt dere gleder dere enormt til å få det fjeset i hus. Så skjønn, og han ser så god og fluffy ut atte

 13. Så utrolig nydelig:) Mye å se frem til for Ozo og dere❤️Navnet er både vakkert og kult.

 14. Å helland… Søteste kosebamsen da…. Forstår veldig godt at du er forelska. <3

 15. Samojeder er helt skjønne! Men husk at de avgir lange hvite hår i røytetiden! Det flommer over av «samojedkaniner» her når det er på det verste. De liker at det er kjølig og pelsen skal helst ikke klippes. Men alt det her vet dere sikkert 🙂 Gratulerer og masse lykke til

 16. Åå, så vakker! Gratulerer med verdens vakreste brukshund! Anbefaler å kjøpe boken Samojedhunden, skrevet av min hunds oppdretter Eivind Mjærum og Ole Johan Sætre, om dere ikke allerede har gjort det Og nyt valpetiden☺

 17. Fantastisk søt!!! Han er heldig som får bo hos dere 🙂

 18. Nydelig hund Caroline! Han er en heldig liten guttevalp som får lov å komme å bo hos dere 🙂

 19. Såå fin! Bruker dere den spanske uttalelsen «åså», eller norsk «oso»? 🙂

 20. Gratulerer, så utrolig nydelig <3 og når jeg leser om rasen er jeg sikker på at en samojed kommer til å få det kjempefint hos dere 🙂

 21. Helskjønn! <3 🙂 En heldig liten pelsdott! 🙂

 22. Så utrolig skjønn altså!

 23. Jeg tenker på Gresk sprit (ouzo)

 24. Han er jo altfor søt <3 Hvordan skal dere klare og oppdra ham? 😉 Gratulerer, han er en heldig hund!
  Lite spørsmål; hvordan er det for disse hundene i varmen? Ikke det at den norske sommeren er hverken veldig varm eller lang:)

 25. Blir det hund hund hund både på blogg og IG nå da?

 26. Har följt dig länge och uppskattar blandningen du har i bloggen. Men nu hoppas jag det inte blir en hundblogg! Tycker det är lite väl mycket om hundar nu.
  Jag förstår ni är glada att få en ny hund.
  Har bläddrat förbi och inte läst de inläggen. Sorry för det!

 27. Fin turkamerat, og den blir sikkert fin å gå på ski med etter hvert. Med da må dere ha andre ski – stålkanter og hund er fy fy. Men det vet du sikkert.

 28. Så fin <3
  Samojed er en av de fineste rasene syntes jeg, har to kompiser som har samojed og det er den perfekte familiehunden. Og ja, de vokser utrolig fort og blir utrolig store – men de er store isbjørner fylt av kjærlighet <3

  PS: Jeg leste på KG at dere har tenkt til å bruke denne som trekkhund? Jeg vet ikke om det bare er rykter, men jeg vil fraråde det hvis det er tilfellet, siden samojed ikke er en trekkhund…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Samojeder er trekkhunder, så det er helt uproblematisk 🙂 Men det er ikke sikkert vi skal det, viktigste er å kunne løpe 🙂

   1. Med riktig utstyr og god trening er det mange hunder som kan trekke på ski for eksempel. Hunden vår funker perfekt til dette. Dere er en perfekt hundefamilie, denne valpen kommer til å få det så godt hos dere❤️ Dere tar ansvar, leser dere opp på alt som trengs å vite og kommer til å gi denne hunden et fantastisk liv. Nå må folk gi seg med sånne bedreviter-kommentarer

   2. Caroline Berg Eriksen

    Helt klart 🙂 Angående Samojed så brukes jo de i konkurranser, så at de ikke kan eller bør trekke er helt feil.

 29. Så nyyyydelig han er! Skjønner godt at dere gleder dere masse til å få han hjem 🙂 Min lille staffordshire bullterrier måtte selvsagt følge han på IG og koselig hvis han vil følge henne også på @noor_thestaffy 🙂

 30. Åhh, så nydelig<3 Håper ikke dere er redde for gulv/trapp, eller rettere sagt så håper jeg dere er heldigere enn oss. Vi hadde besøk av en samojed (eller isbjørn som vi kaller de) i nyoppusset hus et par timer. Det gikk hardt utover ny trapp og gulv i hele huset

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det lønner seg å klippe klør 😀 Vi har teppe i trappen, så den overlever nok 🙂

 31. Så søt!! Jeg ble så overrasket over at dere ikke skal ha to hunder 🙂 Vil dere kun ha en denne gangen eller er det lurest å skaffe en først og eventuelt en til når førstemann har kommet seg til rette i stedet for to på en gang?

 32. Gratulerer så mye med et nytt familiemedlem!! Helt nydelig Jeg kan garantere at dere har mye å glede dere til, da jeg hadde en fantastisk samojedgutt i 12 år ❤️ Lykke til i massevis med deres hvite, smilende prins

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *