en helt nydelig helg

reklame: inneholder klær fra twentyfour 

Altså denne helgen! Den har vært så fin og det toppet seg jo med morsdag (og valentine’s day + fastelavn) i går 🙂 På lørdag var vi på tur sammen med mamma, pappa og søsteren min. Vi dro til Høysand og der er det så nydelig! Vannet som vi bader i og kjører båt på om sommeren, mens vindene rusker oss i håret og sola bruner oss i ansiktet, er helt speilblank og frossen nå, så egentlig burde vi hatt med skøyter. Neste gang! 

Naturen hadde laget en fin sklie til oss, så den ble flittig brukt – jeg mistet helt tellingen over hvor mange runder det ble tilslutt. Vi hadde med oss ved og fikk tent opp et bål, jentene synes det er så stas å grille pølser og marshmallows, så det måtte vi jo 🙂 Vi ble der i flere timer før vi dro hjem, dusjet av oss bållukten og mekket pizza! Alle lagde sin egen, så det var masse ingredienser i omløp, deilig musikk over høyttalerne og bare god stemning. Heldige meg som har familien så nærme! 


I går ble jeg vekket med kaffe på sengen og noen veldig gode mandeltopper av et slag. Lars-Kristian var superoppgitt for at frokosten og blomstene han hadde bestilt var stivfrossent, han hadde ikke fått beskjed om at det var levert, så det hadde plutselig hengt ute ved postkassen i flere timer. Men for min del var de fine tegningene og kaffekoppen mye viktigere! Dessuten dro vi på ski med venner noen timer etterpå og avsluttet dagen med film. Helt perfekt kombo! 


I dag har jeg jobbet med litt ting som kommer utover i uken og generelt sittet mye på kontoret. Har også trent og fått masse spørsmål om tøyeprogram, så det må vi lage 🙂 Håper dere har hatt en bra mandag ❄️ 

70 kommentarer

 1. Så nydelige bilder 🙂 Ser dere koser dere max i det flotte vinterværet, :-)er så deilig å være ute,Høysand er magisk,både sommer og vinter <3 Såå koselig med familie,jeg er også heldig der, og har de nærme meg <3 Ønsker dere en flott uke<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme, Mona 😀

 2. Leste kommentarfelte på et innlegg lenge nede. Noen av dei som kommenterte det der har kanskje havna i en ond sirkel med en overstimluert hund(Google fenomenet). Synes det er fint at dere skal få hund igjen, det blir fint for dere og jentene ! Og så fint at de har funnet en rase som passer dere! Vi har labrador (slank og aktiv jakttype) som familiehund. Vi er aktive begge to og har også to små jenter. Men hunder trenger også restitusjon! Det hender faktisk rett som det er at en av oss løper UTEN hunden, fordi ho treng en kviledag etter en fjelltur for eksempel. Ho er 5 år. Dette blir helt sikkert bra Nyt valpetida ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er viktig med en balansegang 🙂 Og en Samojed er aktiv, men SÅ aktiv er den ikke at den må ut på daglige turer på over en time! Viktig å lære hunden å slappe av også <3 Og tusen takk, vi gleder oss så mye <3

   1. Det er som hun andre sier, og det er at man ikke må overstimulere hunden – men en time må du nok på tur. Det trenger alle hunder, og det er ikke å overstimulere.
    Vi har en mindre rase enn Samojed, men hun får alltid en times tur, ofte mer, i tillegg til tisseturene.

    Jeg tenker dere finner ut av det.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det varierer nok, og hunder er tilpasningsdyktige 🙂 Over tid er det viktig med riktig mengde mosjon og stimulering, men om det blir mindre en dag så går som regel det helt fint 🙂

   3. Vi har en redningshunde, eller hun er jo en Golden retriever.
    Men vi har klausul på hende, der er store krav til os, og til hende. For ellers kan hun ikke bruges i redningsaktioner. Vi går lange ture med hende hver eneste dag. 30 minutter er ikke nok, vi skal også træne meget med hende ( nogle gange siger vi til de små at de skal gå på legepladsen ) og når den anden af os forældre ved de er ankommet legepladsen. Giver vi hende lov til at snuse til deres tøj, og beder hende om at finde dem.. plus mine kaster med bold osv med hende hver dag, hun bliver aldrig træt, men nogle dage gider hun ikke børnene, så det kun os hun vil lege med. Men hun får også fri. Men som sagt hun er en redningshunde og bliver brugt til aktioner og finder mennesker og ting.
    Alt handler om balance, og at lære sin hund at kende. Se små tegn osv. evt gå på kursus med hunden.
    Ha en fin dag.

   4. Nå er ikke en time mye for en stor hund, uansett rase. En time er et minimum for store hunder? tror den skal bli gammel før det ikke er et «must». Har aldri hørt om en huns som har lært seg å slappe av..

   5. Caroline Berg Eriksen

    Det er like viktig å lære hunder å slappe av som å aktivisere dem, hvis ikke risikerer du å få en stresset hund 🙂

   6. Å lære de å slappe av i den forstand at de får mosjonen sin først, men om du tenker at en stor hund ikke skal gå times turen sin fordi den må lære seg å slappe av.. da har du bommet,

   7. Caroline Berg Eriksen

    Det har jeg aldri sagt, Vigdis 🙂 Begge deler er like viktig 🙂

   8. Deltok nylig på adferdskurs for hund, med trenere fra en stor nasjonal organisasjon. Trenerne har hunder selv i alle størrelser, og tar jevnlig i mot omplasseringshunder. De var svært klare på at det aller viktigste man gjør for hunden er å lære den å slappe av i hverdagen. De avkreftet samtidig myten om at man må gå så lange turer hver dag for å slite ut hunden, det skal være nok å ta de med på jevnlige turer, så lenge hunden lærer seg å slappe av og er trygg. Selvfølgelig trenger de også trim, men det er ikke det som i bunn og grunn er avgjørende for hundens psyke.

    Ser noen skriver her at «alle» hunder trenger en times tur om dagen. Det stemmer nok heller ikke, spesielt ikke for små selskapshunder. Hunden skal i tillegg ha moderat mosjon som valp og til og med 1 år, for å ikke ødelegge musklene.

    Alle hunder er sin egen person og man kan ikke gre alle under en kam bare pga. rase. Caroline kommer til å bli kjent med sin egen hunds personlighet og dens behov. Og så aktive og fylt med kjærlighet som de er kommer denne hunden til å få det helt fantastisk både hjemme og på tur☺️

   9. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det stemmer med hva vi har erfart og lært også 🙂 I tillegg lærer man seg jo hunden å kjenne, og dermed får en bedre forståelse for den behov 🙂

 3. Fine bilder! <3

 4. Hei, så fin den oransje turbuksa var! Hva heter modellen? Ser bare en gråsvart som likner på nettsiden til twentyfour..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Twentyfour 🙂

   1. Ja, det så jeg, men finner den ikke på nettsiden til Twentyfour? Hva heter akkurat denne modellen? Takknemlig for svar

  2. Siden Caroline ikke tar seg tid til å svare, selv om det er reklame fra Twentyfour, så kan jeg gjøre det. Link vedlagt. Bare å velge riktig farge☺️
   https://www.twentyfour.no/twentyfour/535827/1222-ls-bukse-d-skyggesort-40-lett-softshellbukse-til-dame

   1. Milla: Så fint vi har vakthunder som deg, som ser det som sin oppgave både å irettesette bloggeier, OG svare på spørsmål på vegne av samme. Herre.

 5. Eirin trener

  Hvor gammel er LKE? Skjønner han ikke at blomster fryser ved så mange minusgrader? ‍♀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tror du må lese innlegget en gang til 🙂 Både han og jeg skjønner at ting fryser når det er mange minusgrader, men da må man få beskjed når ting blir hengt utenfor, og ikke flere timer senere.

   1. Hver gang vi har bestilt fra morgenlevering, så kommer alltid varselet flere timer etter at det er levert. (Jeg har soveromsvinduet mot postkassa). Det samme gjelder når helt hjem har levert noe; det kommer alltid gjerne i 05-tida, ogs kommer ikke varselet før 07-08-tida.
    Har bare tenkt at det er sånn, jeg, så derfor har jeg bare fulgt med når jeg har bestilt, men du har helt rett i at det er for dårlig!
    Ting kan jo bli stjålet også når det får så lang tid. Om du tar det opp med dem, så del gjerne hva de sier:)

  2. Erin-navnet har en tendens til å gå igjen når det kommer utrivelige kommentarer, gitt.

 6. For en fin helg, og for noen nydelige bilder! 🙂

  Haha, jeg bestilte morgenlevering til mannen min i går, og det var også stivfrossent 😛 Heldigvis overlevde alt (inkludert blomstene), men vi måtte vente litt før vi kunne smake på juicen 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er dårlig :/ Sånn skal det ikke være. Man betaler for fersk mat :/

   1. Eirin trener

    Men det står jo klart og tydelig på siden at man må passe på nå når det er så kaldt og vil dere ha beskjed om at varene har kommet kan du krysse av for det. At varene kommer tidlig er vel heller ingen overraskelse..
    anbefaler dere å ta dette direkte med leverandøren en å sitte og surve her. Det er jo bare deres egen feil.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi har valgt å få varsel når varene leveres, da må de sende ut varsel i det varene faktisk henges på postkassen, ikke flere timer senere 🙂

    Det er neppe meningen at kunden skal løpe opp og ned til postkassen flere ganger i timen fra klokken 06.00 og muligens helt frem til 09.00 for å sjekke at varene er levert.

    Selvsagt har vi tatt kontakt 🙂

    Vår feil faktisk 😀 Nå var du morsom.

   3. Eirin trener

    Men ta det på bedriftens kanaler og ikke på bloggen din. Det virker så ekstremt survete. Feil skjer, uten at du trenger å henge ut bedrifter.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, nå var det litt tilfeldig at det kom en kommentar på dette, da 🙂 Jeg har ikke noe behov for å kringkaste det, det er jeg enig i 🙂

   5. Den ekstreme survingen her er det vel DU som står for, Eirin? Har du gjort det til din livsoppgave å kvalme om alt?

  2. Wow, hyggelige kommentarer fra hun Eirin under her..! Selvfølgelig krysset vi av for at vi ville ha beskjed når maten var levert. Jeg fikk melding på telefonen litt før ni, og gikk da ned (bor i blokk) for å ta det inn med en gang. Og da var det altså stivfrossent.
   Dette var på ingen måte noen kritikk av morgenlevering (har ikke sendt klage og kommer ikke til å gjøre det heller), men mer en «vi var flere i samme båt den dagen»-replikk til Caroline 🙂
   Da maten og juicen var tint smakte det veldig godt 😀

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, ikke sant? Hun er nok ikke ute etter noe konstruktivt 🙂 Kundeservicen til Morgenlevering var i hvert fall upåklagelig! Så der fortjener de skryt! 🙂 Vi er stort sett alltid fornøyd når de leverer til oss 🙂

 7. Det var en gang for en stund siden hvor du nektet å merke innlegget med reklame for dette merke. Hva er grunnen for at du gjør det nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi hadde ingen avtale før jul, derfor 🙂

 8. Hvis det var fra morgenlevering, kan det godt henge det har hengt der hele natten.
  En gang vi bestilte, så hang se plutselig på døra før vi la oss. Tok det inn, men fikk ikke melding om at det var levert før tidlig på morgenen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er IKKE greit :/ Hva sa de når dere klagde da?

 9. Kunne dere laget et innlegg om organisering av bilder og videofiler? Dere har sikkert veldig mange av dem, både på din og LK’s mobil, speilrefleks og annet, så har dere et system/rutine for hvordan dere samkjører og organiserer det? Jeg har kanskje 1/1000 del av det dere har, men bruker så lang tid på dette! Nå som vi er i ny nedstengning er det sikkert flere som rydder både hjemme og på pc 🙂

 10. Nydelige bilder! Lurer på hvor jakken er fra? Så fin <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra twentyfour, men den sorte er fra zara 🙂 Tusen takk, Ane <3

 11. Så utrolig fine bilder! 😀 bildene her på bloggen er i egen klasse!!! 🙂 God tirsdag! Klem 🙂

 12. For en fantastisk fin dag! <3

 13. Kjempefine bilder! Blir veldig inspirert av bloggen din.

 14. Får dere virkelig ingenting sponset fra Morgenlevering noen gang!.?? Og dere er gode kunder, er dere ikke det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bestiller derfra 3-5 ganger i året 🙂 Hadde vi fått det sponset hadde jeg bestilt hver helg 😀

 15. Haha. Jeg må bare ta av meg hatten for deg, Caroline. En ekstremt sjelden gang kikker jeg i kommentarfeltet ditt, og jeg blir nesten lamslått over hvor krasse kommentarer du får og hvor oppblåst og tatt ut av kontekst ordene dine blir gjort av de som kommenterer. Det at du biter tenna sammen og fortsatt den dag i dag gidder å svare er innmari stort, creds til deg!! Jeg måtte bare skrive det denne gangen, for jeg ender opp med den samme tanken hver bidige gang jeg havner her inne.
  Mennesker kan være så dømmende og problemsøkende at jeg kjenner jeg gulper litt i munnen.
  Du er sykt rå, og vi er nok alle bare litt misunnelige innerst inne. Unner deg alt godt!! Vi damer må bli flinkere til å løfte hverandre opp (:

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linn 😀 Så hyggelig å høre <3 God er du! 🙂

  2. Linn: Amen! Kongekommentar!

 16. Enn å i det hele tatt gidde å poste en greie med hvor lite greit det er at man fikk frossen luksusmat på døra. Man fikk mat. Man fikk omtanke. Man har vinter. Shit happens. Det er greit. Perspektiv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når man betaler for et produkt, så skal man få det produktet, ikke noe annet 🙂 Helt normal forretningsskikk det! Heldigvis så skjønte Morgenlevering dette, så jeg må skryte av kundeservicen deres 🙂

   1. Men var det viktig?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å poste det? Nei, mest morsomt, men så ble det slik det ble i kommentarfeltet 🙂

   3. Yvonne: Var det viktig for deg å kritisere Caroline? Det er jo ikke akkurat sånn at DU taper noe på at hun legger ut dette? Caroline har betalt for en vare som ble ødelagt. Dette er også Carolines blogg, og du kan kanskje respektere at folk er ulike? Heller les noe annet? Utidig oppførsel.

 17. Mariann Wiik

  Syns du er kjempebra på å formidle gode treningstips Skit og elendighet fra kommentarer skal du ikke bry deg om.

 18. Morgenlevering, HeltHjem osv har fått klager på at de sender SMS når når de faktisk leverer da mange har blitt vekket av det midt på natta. Så de venter nå med å sende ut SMS til etter kl 7 om morgenen. Det er i hvert fall det HeltHjem sa til meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   C: Da leverer de i så fall ikke fersk mat, slik de lover :/

   1. De leverer vel fersk mat for det? Den skjønte jeg ikke. Synes dette var merkelig, at man klager på noe slikt. Sånt skjer i mange minus, liksom Ikke noe å henge seg opp i. Blir litt smålig.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Den er ikke fersk når den er frossen, nei 🙂 Da kunne vi kjøpt frosne rundstykker på butikken til langt under halve prisen.

    Når man betaler for et produkt, så er det ikke smålig å kreve at man faktisk får det man er lovet. Tvert i mot er faktisk det helt normalt 🙂

    Om du bestilte take away, betalte 1000,-, kom hjem, pakket opp maten og oppdaget at restauranten ikke hadde laget retten, men bare lagt ved ingrediensene. Hadde du da tenkt at «sånt kan skje», og latt det være?

   3. Det var en spesiell sammenligning. For du fikk vel ikke mel og vann? Hadde jeg der med bestilt mat som hadde vært krise om var frossent hadde jeg ikke bestilt hjemlevering i 10 minus. Rett og slett.

   4. Caroline Berg Eriksen

    La oss si at du bestilte pizza fra Peppes, og den kom ustekt slik at du selv måtte steke den i ovnen 🙂

    Poenget er at når du betaler for et produkt, så skal du få det produktet, ikke noe annet.

    Veldig uenig i det siste du skriver 🙂 Om man hadde fått sms-varsel ved levering, ville det vært helt uproblematisk. Rett og slett.

    Ps! Veldig overraskende hvor mange som faktisk synes det er greit å betale masse penger, og ikke få det produktet de er lovet.

   5. Poenget er;
    1) man tar ikke slikt på en bedriftskanal. Man tar det med rette instans.

    2) man skjønner at det er en risiko i 10 minus. Du har nok fått varen du har bestilt, men du hentet den for sent. Hadde du bestilt pizza som var varm da den ble levert, men at den står på kjøkkenbenken i to timer før du spiser den klager du ikke på at den har blitt kald eller? Håper jeg.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Argumentasjonen blir bare tynnere og tynnere 😀

    Du misforstår, Mari 🙂

    Du må gjerne kalle det en «Bedriftskanal» om du foretrekker det, men det forandrer ikke det faktum at dette ikke er noe annet enn et kommentarfelt i sosiale medier 🙂 Vi hentet ikke maten for sent, men sms-varselet kom for sent. Om de hadde sendt ut SMS, og vi hadde ventet to timer slik at det ble frossent, da hadde jeg vært enig.

    Så for å ta Peppes eksempelet ditt, så hadde det vært riktig om du beskrev det på følgende måte: Vi bestiller pizza og velger kontaktløs levering, dvs. at de leverer det utenfor døren og sender varsel. Dessverre så varsler de ikke oss før 2 timer etter at pizzaen er satt foran døren, så nå er den stivfrossen. Basert på din egen argumentasjon, så hadde du da sagt at «shit happens» og skyldt på deg selv?

    Men Morgenlevering skjønner heldigvis at dette er deres feil, og har beklaget at sms dessverre ble sendt ut feil, og har allerede refundert oss beløpet! Så kundeservice skal de ha skryt for i dette tilfellet 🙂

   7. Mari: Du er helt på bærtur, her. Selvfølgelig kan man ikke reklamere for en vare og selge denne, om man faktisk ikke greier å levere den. Da må man spesifisere at man ikke kan levere i f.eks. minusgrader. Det er klart at vi som forbrukere skal stå på rettighetene våre, når vi ikke får levert det produktet vi har betalt for. Det du skriver er jo bare tull.

 19. Morgenlevering blir levert av avisbudene, så når det blir levert avhenger av når avisene kommer i området du bor i. Og som en skriver her, de fikk så mye klager på at de sendte meldinger på natta, derfor sender de ikke ut melding før etter ett gitt klokkeslett (selv om varene er levert timer før).

 20. Nydelig helg. Nydelige bilder. Nydelig familie. Nydelige barn. Nydelig natur. Nydelig vær. Nydelige aktiviteter. Nydelig stemning. Nydelig mat. Nydelig bål. Nydelig samhold. Nydelig!

 21. Det skal da være kalkulert til tiden man bestiller… kjedlig å få kald mat osv …det koster jo faktisk litt …

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gikk jo helt fint, men man forventer jo å få beskjed slik at man kan hente inn maten 🙂 og så var det synd at blomstene var stivforsne og dermed døde ved opptining 🙁 De var nemlig veldig fine! Men som sagt, jeg ble mest glad for kaffe og fine tegninger uansett <3

 22. Så koselig! Dere er gode på å nyte livet, til tross for restriksjoner og begrensninger. Så vil jeg applaudere deg for måten du svarer de som bare vil lage bråk. Jeg tror koronaen begynner å prege mange, for i det siste har det vært helt tullete med kritikk og bedrevitere, som konstruerer problemstillinger de igjen tar deg / dere for. Det finnes mange ufyselige mennesker gjemt bak tastaturet, og felles for dem er at de aldri hadde turt å oppføre seg sånn åpenlyst. Samfunnet tolererer ikke slik oppførsel blant folk, så det ville raskt blitt slått ned på. Det er nok en del arbeidsgivere som også hadde fått sjokk og reagert, om de visste hva deres ansatte bedrev på nettet. Det er mye dere og vi ikke har til felles, men da kan jeg velge bort dét. Det finnes alltid mye forskjellig å klikke seg inn på, og det som ikke interesserer meg, scroller jeg bare over. Noen mennesker har bare så alt for god tid, og er så sure i huet, at det gir uante konsekvenser. Fortsett å driv bloggen din etter eget ønske, så kan andre ta seg et grunnleggende kurs i folkeskikk og vaske tastaturet med sprit, samt skure hjernen med stålull.

 23. Hvordan er jakken i størrelsen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den skal være litt oversized, jeg har min vanlige strl. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *