office days og tanker om ny hund

Denne uken har gått både sakte og fort – fort fordi det har vært fullstendig ro og tid til å være her på kontoret igjen (de foregående fire ukene har jeg jo vært mer på lekerommet enn på jobb føler jeg – savner det litt også da) men sakte fordi ååå! Jeg vil bare at valpen vår skal komme hjem til oss. Hjertet mitt lengter etter en pelsdott å øse masse kjærlighet til og vi teller dagene til vi kan hente ham, og ser på bilder hver eneste dag 🤍 I går spurte jeg om tips til navn på instagram, og det har kommet så mange! Det er utrolig gøy med forslag, og flere som kommer inn er allerede navn vi har tenkt på – med unntak av to stykk! Kanskje de kommer de også 🙂 Jeg deler i hvert fall flere av forslagene i story på instagram, om det er flere som er på navnejakt! 

Angående valg av rase, vil jeg si at dette er et nøye gjennomtenkt valg fra vår side. Det er ikke sånn at vi våknet opp en dag, oppdaget en samojed og tenkte at – å! Den vil vi ha. Nei. Vi har vært innom mange raser, men det er altså denne som på alle måter møter våre behov. Ja, de har behov for mye trim, men det er jo nettopp det vi ønsker. Ja, folk følger meg i sosiale medier og ser at jeg liker å løpe på mølle, men hvorfor gjør jeg egentlig det? I sommer løp jeg masse ute, men om høsten og vinteren er det mørkt klokken 6 eller 7 om morgenen, og jeg er så mørkeredd og jeg er ikke redd for å si det høyt. Det har jeg alltid vært. Derfor ønsker jeg meg en hund jeg kan ta med meg ut på disse løpeturene. I tillegg elsker vi å gå på ski og han skal få være med masse når han er klar for det. Men vi har to små barn som fortsatt lærer seg å bli flinke til å gå lengre turer, derfor ser dere ikke at vi legger igjen milevis i løypa per i dag – men vi er på vei dit 🙂 Dessuten er det ikke noe i veien for å ta seg en skitur med hunden alene heller. Når det er sagt, er det så mye mer jobb med en hund enn kun det aktive, og det aktive kan alle være helt trygge på at vi dekker helt fint. Vi har hatt hund i over 14 år begge to, så vi vet hva det innebærer og vi er så innstilte på å få en ny vi kan elske og gi alt den trenger.

Så.. la oss avgjøre selv hva slags rase vi ønsker og om det er riktig for oss. Det vet vi nemlig at det er 🙂 Og jeg vil gjerne si at jeg setter veldig stor pris på alle dere andre som ønsker oss lykke til og som er glade på våre vegne. Det setter jeg så stor pris på! Det blir et nytt kapittel i livene våre dette. Og det er vi veldig klare for ❤️ 

151 kommentarer

 1. Masse lykke til med familiens nye valp❤️!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Britt <3

 2. Tenker at dere selv vet hva slags hund dere vil ha, jeg Greit å ha en som er «seg selv» og ingen erstatning for verken Hugo eller Ronaldo.
  Lykke til med «Bamse»

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig med deg <3

 3. Marielle

  Folk må virkelig begynne å passe på seg selv. Jeg synes uansett hva du gjør så er det noen som har noe negativt å komme med. Samojed er en nydelig rase og veldig glad i barn. Hvertfall de erfaringene jeg har. Perfekt hund for en aktiv familie som dere ☺️ Lykke til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marielle! Vi gleder oss veldig! Teller ukene <3

 4. Det er alltid noen som må komme med sine meninger.
  Samojed er en flott rase, jeg ønsker dere masse lykke til! Gleder meg til å se bilder av nye hunden på Instagram og i bloggen din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er helt nydelig rase som vi gleder oss til å få som en del av familien vår <3 Jeg gleder meg til å dele med dere! <3

 5. Åhh samoyed, så gøy å høre at dere velger en så aktiv og fin rase! Vet den lille vil få et fantastisk hjem hos dere med masse kjærlighet og aktivitet!
  Livet med hund er helt magisk, og dette ver jo dere alt om, det er så kjipt at folk ska sitte her å si at dere må tenke gjennom hvilke rase dere velger, for dette er dere erfarne med. Det det gjerne ikke ver om rasen, det finner dere utav på veien, så enkelt er det!
  Blir gøy å følge med videre på dere og reisen men ny valp i hus lykke til!❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Stine! Det blir så fint <3

 6. Jeg er helt trygg på at dere blir gode foreldre til denne valpen. Masse god erfaring med hund og en aktiv livsstil gjør meg sikker på det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 7. Fuck’em! Lykke til! Dere vet hva dere driver med.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 8. Gratulerer med valpekjøp! Tenk den valpen kommer til å bli bortskjemt på fine turer og kjærlighet æ❤️ Veldig spent på hva han kommer til å hete og håper på masse bilder av han på bloggen! Lykke til og gleder meg til å følge mer videre ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linnea! Det blir så gøy 🙂 Gleder meg til å dele!

 9. Hund er en livsstil, jeg forstår veldig godt savnet når dere plutselig ble uten… Samojedvalpen er heldig som får være en del av familien deres! Kan jeg spørre hvor er buksa fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anniken! <3 Buksen kommer fra chiquelle 🙂

 10. Har selv en Samojed og det er en nydelig rase! Selv om hunden er aktiv og flink å jobbe er i hvert fall vår også like glad i kos hjemme i stua. Tror rasen passer fint hos en sprek familie som dere. Har god erfaring med disse sammen med barn også. Gode tvers gjennom, men må jobbes på lag med.
  Lykke til med ny hund!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jenny! Så gøy å høre 🙂 Det blir spennende <3

 11. Flotte du! Synd at man faktisk må forsvare valget sitt, eller at man møter motstand og spørsmålstegn om valget dere har tatt er riktig. Jeg ser for meg dere gjør som alle andre fornuftige folk, studerer og leser dere opp på ulike raser det er jo faktisk noe av det som er moro ved å anskaffe seg hund. Og gøy når en finner en rase som er midt i blinken og nettopp det dere er på jakt etter.
  Dere er suprrheldige, skjønner godt du tripper:-)

  Masse lykke til, blir såååå gøy å se bilder og lese om.
  Klem fra trofast leser!
  PS. Ero er et navneforslag. Eller evnt «Loff» som hunden i serien Stjernestøv het, hehe

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi har gjrot grundig research – det er jo som du sier en veldig spennende og fin del av det å se etter en ny hund <3 Vi gleder oss så mye, teller ukene (dagene og timene, hehe)

   Haha, takk for hundenavntips 😀 <3

 12. Gratulerer så mye med nytt familiemedlem!! Vi kjøpte oss hund for første gang for tre år siden og jeg husker tiden i forveien hvor vi fikk kommentarer på hvor mye bjeffing, bæsj inne, lange gåturer i uvær til alle døgnets tider og hvor mange ødelagte ting vi kom til å ende opp med. Og vet du…hund er et av de beste valgene vi har tatt i livet. Kunne aldri ha forestillt meg hvor høyt vi kom til å elske henne. Dere er fornuftige,hundevandte mennesker og ikke la folk som lirer av seg negative påstander ta fra dere gleden med å skaffe dere nytt familemedlem. Det kommer til å bli fantastisk fint!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forstår så godt hva du mener! Hundepolitiet og mammapolitiet er ganske så like har jeg skjønt :O Godt man er i stand til å ta egne valg og også være trygg på egne avgjørelser <3 God klem!

 13. Samojeder er virkelig verdens flotteste hunder ❤️ vår tispe på 4 år er verdens snilleste hund som elsker alle mennesker (spesielt unger) og dyr hun treffer på ❤️ hun elsker lange turer, men er også fornøyd med korte turer og god hjernetrim dere kommer ikke til å angre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er bare å fint å lese, Sunniva <3 Gleder meg SÅ MYE! Dagene sniler seg avgårde :p <3

 14. Jeg liker ikke at folk sier ting som gjør at du føler at du må forsvare deres valg av rase. Det er en veldig heldig liten samojedvalp som får dere som eiere! Jeg tror dere blir en super match 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Matilde! Setter så stor pris på dette!

 15. At du faktisk må forsvare hvilken rase dere ønsker er drøyt! 😮 Dere må vel få velge hvem dere vil. Og om ikke dere har en aktiv og sporty livsstil så vet ikke jeg. Dere er jo mye på turer i ulike terreng, både alene og sammen med barna. Mange kjøper også hund for å komme seg enda mer ut. Føler meg som den latsabben når jeg leser at du får kritikk for valg av hunderase pga. din livsstil. Måtte vel hatt veskehund jeg da, men det er ikke det jeg ønsker når jeg skal kjøpe hund

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du skal ha akkurat den hunden du ønsker og som du tror passer deg <3 Og for mange er det jo også slik at de kjøper hund for å endre livsstil, så veskehund skal du ikke måtte ha 😀

   God klem!

 16. Lykke til med ny hund. Velg den som passer for din familie

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

 17. Jeg skjønner at dere blir sår når noen kritiserer valget av rase, og det er forunderlig å lese hvor mange eksperter det er på Samojed.
  Uansett, det er en stund til at han er utviklet nok i muskulaturen til å trekke på ski, sykle og sånne ting – og da er jo jentene straks eldre og flinkere til å gå på ski.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er helt sant <3

 18. Så koselig med hund 🙂 Hva med Nanook? Passer til N-trenden deres. Betyr bjørnen over alle bjørner. Og samojed er jo en skikkelig bamse! Blir nok uansett veldig gøy for store og små med nytt familiemedlem.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nanook er veldig søtt <3

 19. Pernille

  Helt overbevist om at dette er et rett valg for dere. Jeg har selv hund, og synes det er helt perfekt å ha en treningskompis som drar meg ut på tur uansett vær. Lykke til! Gleder meg til å følge dere videre, blir nok mange fine bilder av den lille nusselige:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Det gleder jeg meg til! Det er jo en stund til han kan løpe med meg, men det kommer og da har vi mange fine løpeår sammen <3

 20. Så spennende med ny hund – gratulerer – og regner med at dere har tenkt nøye gjennom hvilken rase som passer for dere. Og dere er jo heldige som får en valp så fort og slipper dere å vente så lenge.
  Sikkert en kjempefin hund om vinteren til å dra barna på ski 🙂 men iogmed at det er en polarhund så skal den vel ikke løpe så mye i varmen om sommeren? Men da går det vel fint å gå turer isteden. 🙂
  Lykke til med valpetiden

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Den kan fint løpe om sommeren etter hva jeg har lest, men trives ikke så godt i +18 grader og høyere. Jeg løper tidlig på morgen, så tenker at det skal gå fint <3

 21. Villblomsten

  Jeg tviler ikke et sekund på at den nye valpen vil bli tatt i mot på aller beste måte og stelt med etter alle kunstens regler.
  Det jeg ikke forstår er hvorfor dere på død og liv vil ha en polar brukshund-rase, når dere ikke er ineressert i å trene bruks? Dere lever jo av å påvirke andre, og folk kan på grunn av denne bloggen bli inspirert til å skaffe seg en «pen» hund de ikke har forutsetninger for å gi et tilfredsstillende og aktivt liv. En rase som vil være mer til besvær enn berikelse for familien. Ser at det er veldig trendy med polarhunder nå, men de er virkelig ikke for alle. Ja, det er sant at mange jakthundraser kan ha gode liv uten å bli brukt til jakt, og kan fungere bra som selskapshunder også. Det gjelder ikke alle! Dere vet like godt som meg at det er et stort problem at feil raser kommer til feil hjem. Derfor hadde jeg håpet på at dere hadde brukt påvirkningskraften til å bevisstgjøre rundt denne problremstillingen. Ikke for seint ennå 🙂

  1. VILLBLOMSTEN. Så du mener de skal velge en annen hund fordi dem har stor påvirkning, og gå bort fra vlaget de har gjort? De har valgt utifra sine egne ønsker og hva de kan tilby en hund. De kan da ikke velge annerledes fordi andre da kan skaffe seg en pen «hund». Vil tro de fleste her inne er voksne og tar egne valg med tanke på hund om de vurderer det. Og jo det er for sent, de har sikkert skrevet under på en kontrakt og sikkert fortalt barna sine at de får x hund. CBE og mannen er voksne og dette er et valg ingen andre har noe med, og ihvertfall ikke vi lesere eller andre såkalte hunde eksperter rundt om på nettet. Selv om CBE har en stor blogg og påvirker andre så kan ikke alt hun gjør være med tanke på at andre blir påvirket.

   1. Caroline Berg Eriksen

    <3

  2. Hva?! De er jo en SVÆRT aktiv familie! Mener du at de skal velge en selskapshund (når en aktiv hund passer deres livsstil bedre) fordi andre kan bli fristet til å kjøpe samme rase? Det er noe av det dummeste jeg har lest på lenge! De må jo kjøpe en hund som passer inn i deres liv, ikke en hund som passer enkelte følgeres liv!? I alle dager…

   1. Caroline Berg Eriksen

    Takk for dette <3

   2. Helt enig, Maria!

 22. Jeg er så misunnelig på dere! Samojed har alltid vært på min «ønskeliste», men siden jeg fortiden er student og bor i kollektiv må jeg vente litt med å få meg hund, ihvertfall en samojed som krever litt mer tid enn det jeg har nå ❤️ De er bare så nydelige, og jeg kjenner flere som har de, og de har bare så nydelig lynne! Når de får all mosjon og stimuli og kjærlighet de trenger så er de jo bare den perfekte familiehunden for en aktiv familie, har så troen på at dere fikser dette ❤️ Kos dere masse i tiden som kommer ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marie! Håper du også får en vakker samojed når tiden er rett for deg <3

 23. Alt godt

  Ser for meg at kritikerne sitter og gnir seg i hendene og venter på at det skal gå galt, slik at de får rett. Så stusselig å gi etter for de mer destruktive delene av sin natur.

  Jeg håper dere og den nye hunden får et like godt og langt liv sammen som dere og H og R fikk.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk <3 Det håper virkelig jeg også! Savnet etter de to er fortsatt så stort. Det skal bli så fint med en ny pelsdott å elske <3

 24. Stine Marte Skogfelt Melby

  Å herlighet! Jeg tenker at en samojed er helt perfekt for dere! Men min mening er da ikke viktig her- vi har jo sett at dere kan ta hånd om hunder, og en aktiv hund er nok det minste problemet i deres husstand. Kjente jeg ble oppgitt jeg! God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk fine deg!

 25. Hvor de toppen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Chiquelle 🙂 <3

 26. Hei, tror folk hadde hatt noe å si samme hvordan rase dere hadde tatt jeg. Eller om dere tok en omplassert blandingshund reddet fra Utlandet så mulig dere hadde sluppet. Men er vel feller der også:P Tror folk glemmer at du ikke dokumenterer alt dere gjør. Jeg har 2 små hunder som elsker og er vant til turer i skogen. De begynner å bli gamle så har alltid pauser og tilpasser etter vær. Alikvel er det kommentarer på den stakkars Chihuahuaen som må ut i skogen. Og har de blitt bært pga varmen eller kulda er det feil. Syns folk skal slutte å kommentere ting de ikke kjenner hele historien rundt. Og selv om aktivitetsnivået er viktig her så er det litt ett fett om det hadde vært på plass, men omtanken og kjærligheten for dyret ikke var der:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du har nok helt rett i det. Og det er helt riktig, jeg dokumenter ikke alt jeg gjør. Hvor ofte la jeg egentlig ut at vi gikk på turer med hundene? Det var ikke ofte..

   Ps! kjenner godt til at chihuahuaer kan gå lange turer, spesielt i skogen – Hugo elsket det (Ronaldo også) og han var jo også med meg og jogget da vi bodde i Siljan 🙂

   God klem!

 27. Tenker dere har full kontroll på hundehold, og hva som må til har jeg hatt en tispe ville jeg kalt henne Saga, en hann kanskje Thor , er et mektig navn til en mektig hunderase. Ha en flott helg hele familien

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for forslagene dine <3

 28. Lykke til med ny valp!!
  Vi får også samojed i slutten av mars – ei lita jente. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig, Ida! Masse lykke til dere også <3

 29. Ann kristin

  Kjenner igjen den følelsen av å vente på valp jaønsker dere masse masse lykke til.

 30. Selvsagt går dette helt fint! Har selv hund av en rase som regnes som krevende, hun er verdens herligste, dog litt FOR makelig anlagt, hehe 🙂
  Forstår helt ærlig ikke denne krisemaksimeringen.
  Når kommer han? Blir så gøy å få følge med på! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hehe :p

   Han kommer i mars 😀 Det blir så spennende!

 31. Kanskje du kan ta på sokker eller sko neste gang? Syns det er litt udelikat med disse tærne overalt…
  Når det gjelder navn, syns jeg dere seriøst bør vurdere Kovid! Er jo egentlig et fint navn som passer ypperlig til en stor, hvit hund. Det er fint å rope, det har en «stor» og en «liten» vokal og det klinger godt 🙂

  1. WTF Kommentarfelt er jo faktisk litt underholdende. Først får Caroline kritikk for valg av rase, som er unødvendig når hun nettopp har mistet to hunder, og nå kan hun heller ikke gå uten sokker i sitt eget hjem. Sykt…! Folk har lite å gjøre i disse tider ja. (:

   1. Enig, Kristin! Hvis det er «udelikat med disse tærne OVERALT» (milde himmel), så får folk finne seg annet sted å være. Bloggeier må nesten få gå rundt som det passer henne i eget hjem.

  2. Haha, du er virkelig for sart for internett hvis du ikke tåler nakne tær. Finn deg en god bok, du

  3. Hahaha… nå fikk jeg meg en god latter, om ikke noe annet Hører du Caroline, se til å få på deg sokker!

 32. Flotte bilder av deg. Og så enig med at dere selv faktisk vet hvilken type hund som passer deres familie. Blir helt sjokka over noen få som bare ikke gir seg med sine vanvittige dårlige holdninger når det kommer til enkelte ting, som nå med hund dere skal ha. Trist å se hvordan voksne mennesker tar seg til rette med kvalm oppførsel mot andre så lenge de kan være anonyme på nett. Hva i alle dager får enkelte seg til å skrive og oppføre seg mot en blogger? Det det er helt frivilig å lese, og det er faktisk ikke sånn at det er provoserende innlegg eller noe en skal behøve dra frem all guffen en sitter med og øse det ut.
  Det er imponerende at du klarer svare rolig og konstruktivt tilbake til sånn drittsekk oppførsel.
  Jeg og de fleste andre er helt sikre på at dere som familie klarer både valpetid, trening med hund og stimulere den som den skal . Den kommer til å få det helt perfekt, og jeg gleder meg til å se flere bilder av den lille når den kommer hjem til dere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for kommentaren din, LN! Vi gleder oss så masse og kan nesten ikke vente <3

 33. Dere er de mest fornuftige personene der ute så jeg tipper hunderasen er vel gjennomtenkt 🙂

  hvor er buksen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra Chiquelle 🙂

 34. Jeg synes synd på dere, uansett hvilken rase dere hadde valgt er det ALLTID noen som mener noe om ditt og datt……..Jeg har selv en Staffordshire Bullterrier valp på nesten 4 mnd og det er min første hund. Min mor mente at dette var totalt feil for meg, men jeg synes vi klarer oss veldig fint jeg:) Så ikke bry deg, gled deg og kooooos masse med den 🙂 Jeg så utallige youtube filmer før jeg fikk henne, fikk masse gode tips til hjernetrim og trening inne siden hun er så lite klar for kulden. Funker som gull!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, de er også så fine <3 Har startet å se på YouTube og lese en god del om det allerede :p Blir spennende <3

 35. Må være en perfekt rase for dere, aktive hunder som også er perfekte familiehunder! Masse lykke til, gleder meg til bilder og videre blogger med det nye medlemmet av familien!

 36. I adore your outfit so much ! Simple yet chic!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so so much <3

 37. Jeg skjønner ikke helt, dere elsker å gå på ski? Men du skrev jo senest for et par dager siden at dere sjelden går på ski?

 38. Jeg skjønner ikke helt.. For kort tid siden sa du at dere ikke går så mye på ski, og nå sier du at dere elsker det?

 39. Men i alle dager! Blander folk seg opp i hvilken rase DERE velger?! Blir så skuffet og oppgitt. Kos dere med ny valp, hold ut i ventetiden. Snart har dere en pelsbaby i hus med alt det innebærer. Litt styr først, men SÅ kjekt Ikke bra deg om de negative kommentarene Caroline.

 40. Hvordan er denne rasen npr det kommer til løping på sommeren? Vi har en ikke helt ulik rase og for han blir det fort for varmt. Det lar seg jo løse, men er derfor nysgjerrig på andre pelsfotter og denne problemstillingen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Om man legger løpingen tidlig på morgen og deretter om kvelden, og har rolig tur / turer mellom der, så skulle det vel gå fint? Det er jo (dessverre) ikke så varmt her veldig ofte :O Men ja, kom gjerne med erfaringer 🙂

 41. Christine

  Selv om du er en kjent person, som deler livet deres med mange. Så syntes jeg det er veldig rart at andre mennesker bryr seg og skal ha en mening om valget deres av hund. Man velger det man vil ha og som passer for seg selv. Lykke til med valpen og kos dere masse med valpetiden. Den går alltid så fort ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christine! Du er god <3

 42. Det blir nok så godt å få hund i huset igjen! Gleder meg til å høre hva han skal hete.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det blir så innmari fint <3

 43. Deres valg, og at det skal være et problem for andre, det skjønner ikke jeg❤️
  Ellers så synes jeg at navnet Nanook som ble foreslått over her, var perfekt til den lille❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er veldig fint <3

 44. Nydelige bilder av deg, Caroline. Likte spesielt godt bildet der du ser i kamera.

  Gleder meg til å følge dere videre sammen med den nye valpen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Liv! 🙂 <3

 45. Katarina

  Hei,
  Jeg pleier aldri å legge igjen en kommentar, men i dag følte jeg for det! Det blir helt feil at du/dere skal forsvare deres valg av hunderase. Det er deres liv og deres valg, og du må ikke bry deg om alle kommentarene fra folk som skal blande seg i deres valg. Jeg tror dere kommer til å bli snille og flinke hundeeiere!

 46. Så rart det må være å være avhengig av andres mening og forsikring om at dere velgere rett.
  Er dere så usikre på valget at det er behov for en røys med heia-rop?

  Lever man gjennom sosiale medier er det at andre mener noe om alt nok noe man må ta med på kjøpet. Det trodde jeg dere hadde lært etterhvert?

 47. Følte verkeleg for å legge igjen ein kommentar idag.
  Gratulerer med komande nytt familiemedlem! <3
  Berre heilt utrulig nydelig hundar!
  Kan ikkje tenke meg meir passande familie å kome til når du er ein liten søt samojedkvalp!
  Drit i alle kommmentarar frå alle desse betrevitarane! Eg blir seriøst heilt matt og lei meg!
  Trist at vaksne folk kan vere så nedlatande, ja rett og slett frekke!
  Kva skjedde med rausheit og gleding?
  Lykke til når kvalpen er på plass! 🙂
  Gledar meg på dokka vegne!

 48. Gratulerer med den søte hunden! Må jo bare si at jeg kjenner meg igjen litt av det du skriver. Jeg fikk meg en amerikansk akita for snart 14 år siden for å ha en turvenn, både for selskapet og følelsen av trygghet. Det var det beste valget jeg kunne ha gjort. Turene ble lengre og bedre, jeg følte meg alltid trygg sammen med henne. Hjemme og ute på turer. Hun het Glede og var virkelig verdens gladeste, snilleste, fineste hund ❤️ Jeg er sikker på at dere får det så fint med den nye hunden deres ❤️

 49. Er veldig sjelden jeg kommenterer, men nå følte jeg at du trenger en oppmuntrende klem.
  Valget dere har gjort av valp er garantert veloverveid. Og han kommer til å passe perfekt som deres hund. Selv om jeg kanskje ikke ville valgt samme hund dersom jeg skulle valgt. Men jeg hadde ikke valgt den samme bilen som dere, eller samme sofa heller. Fordi vi er forskjellige personer med forskjellig erfaring og meninger om ting. Det ene valget er jo ikke mer riktig enn det andre.

  Jeg kan også love at det er plass til mange hunder i hjertet vårt. Selv om vi koser oss med hunden vår (som er midt i verste ungdomstida nå), prater vi stadig om han vi mistet i februar i fjor.

  Ønsker dere masse lykke til med det nye familiemedlemmet. Gleder meg til å følge han og dere i tida som kommer. Valpetiden er jo både morsom og slitsom. Og jeg vet at han kommer til å bli akkurat den hunden dere har ønsket dere <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå, lei for å lese at dere mistet hunden deres. Det gjør så uendelig vondt </3

   Tusen takk for kommentaren din og alt du skriver! Du er god <3 og jeg setter så stor pris på det! Det blir en spennende tid <3

 50. Ingrid Grace

  Så koselig det høres ut med samojed hund. Kan ikke skjønne annet enn at dere gleder dere vilt! Ikke bry dere om kommentarene fra sure og negative folk, misunnelse kommer i mange former og fasonger og det er mange der ute som er misunnelig på dere. Tenker jeg da. Drit i dem og fortsett i full fart fremover med det livet dere ønsker selv. Vi er mange som synes det er koselig å følge dere, og som ønsker dere absolutt alt godt og ingenting vondt. Jeg gleder meg til hver gang jeg skal inn her for å se etter nye innlegg. Håper dagene og timene går fort til dere får vesle samojeden i hus. Ha en riktig god helg. Mange klemmer. <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Ingrid Grace <3 Fine deg! God klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *