vi skal få et nytt familiemedlem

Ååå! Jeg begynte å gråte da vi fikk beskjeden om at vi igjen skal bli hundeeiere 🥺 Jeg gråter for alt som har vært, savnet etter Hugo og Ronaldo og alle minnene våre sammen med dem. De har etterlatt seg et enormt tomrom og det at vi kan ønske en ny valp velkommen til oss om allerede i mars, det skal bli så veldig, veldig fint ❤️ En ny tass å elske!  Vi vil aldri få Hugo og Ronaldo tilbake, men jeg vet av hele mitt hjerte at den nye pelsdotten kommer til å fylle hjertene våre og gi oss så mye glede og kjærlighet – akkurat som brødrene hans gjorde. For ja, det blir en gutt! Vi kjenner ikke til noe annet, så det var det vi ønsket begge to ❤️ 


I dag tok vi lunsjen ute for første gang i år – det var så fint å komme seg ut av huset litt! Og der satt vi da, i en time bare vi to, spiste og lagde handleliste over alt vi trenger før vi får den nye tassen vår i hus. Det er jo helt uvirkelig! Det skal bli så fint ❤️ 

Noe helt annet: jeg har fått så mange spørsmål om dagens antrekk, så her kommer info om det 🙂 Buksene kommer fra Gina Tricot og modellen heter comfy slit jeans. Skoene er fa NAKD og genseren fra Zara. Armbåndet mitt fra YSL er kjøpt via Miinto ✨ 


Nå skal jeg gjøre ferdig handlelisten vår og begynne med å bestille hjem det vi trenger 🤍 Vi har sommerfugler i magen alle sammen! 

79 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med ny hund. Blir så koselig. Vi har hund fra før, og venter også på en valp som kommer i slutten av februar. Stor stas 🙂

 2. Gratuleret❤ husker at mormor som hadde hatt samojed, sparte på pelsen og leverte den inn et sted så hun fikk tilbake garn som hun strikket og heklet tepper av hett tips der altså

 3. Så utrolig hyggelig å lese! De firbente gir så mye glede! Gleder meg til å følge med fremover, og ikke minst til å se bilder av den lille. Fikk selv valp i fjor sommer etter at vi mistet vår gamle året før. Det var stor lykke da vi endelig fikk hjem lille Saga, og familien igjen ble komplett. Selv om savnet etter de som er borte aldri forsvinner helt, så tar nye familiemedlemmer en like stor plass i hjertet❤️

 4. Wee, så gøy! Gratulerer <3 blir så koselig å følge med på ferden med den nye lykkeklumpen i hus.

 5. Heter mor til valpene tilfeldigvis Perle? Vi skal også få vår valp i mars! Kunne du skrevet innlegg om hva dere handler inn? Morsomt med tips!

 6. Gratulerer

  1. 🙂 <3

 7. Gratulerer! Så stas! Jeg kjenner meg igjen med kriblingen i magen og gleden over en liten valp! 🙂 Jeg gleder meg til å følge med fremover. Hos dere får den lille tassen det så trygt og godt ❤ Så gøy for jentene også da Masse lykke til!

 8. Så hyggelig.
  Vi har valp selv, som nå er 5,5 mnd gammel, og vi begynner å få hodet over vannet.
  Valpetiden er jo morsom på mange måter, men Gud så hektisk.
  Nå er pirayatennene ute, nye flotte er på plass og det samme er bitehemming og den er renslig. Kun små raptuser etter tur.
  Har lyst til å si en ting som du kanskje ikke tenker på, og det er at det er viktig å sosialisere med andre jevnaldrende valper.
  Det gjorde vi, og der har valpen «lært å oppføre seg», lært bitehemming bl a.
  Dere har en hektisk, men fin tid i møte.

 9. Hvor er genserwn din fra?
  Gratulerer med bebi valp!

 10. Å så utrolig koselig 🙂 Samojed er en nydelig og Spennede hunderase! Gratulerer med ny firbent bestevenn! Det blir gøy å følge dere på denne nye reisen 🙂 Hugo og Ronaldo vil alltid være med dere. Har dere navnet klart? Klem, Tone 🙂

 11. Torsketunger til 265kr/kg?? Det er helt villt i Lofoten koster det Max 80kr/kg. Blir helt sjokka

  Koselig med ny valp forresten❤️

 12. Gratulerer så mye! Lite som slår kjærligheten fra en valp.

  Det så digg ut med lunsj på restaurant. Jeg savner også det. Trodde det var lockdown i Sarpsborg nå, men restaurantene er kanskje åpne?

 13. Åååå gratulerer så mye med nytt familiemedlem ❤️ Nå ble jeg skikkelig glad på deres vegne!!! Det er en heldig valp det, som får eiere med så mye kjærlighet. For en lykke ❤️ Også så utrolig skjønn liten isbjørn

 14. Elisabeth h

  Gratulerer masse, både med et rase-valg som virker gjennomtenkt, og med at dere får valp allerede i mars! Sønn og svigerdatter er på vent på en golden, også etter mye vurdering av rase i forhold til livsstil. Er SÅ bra når potensielle hundeeiere gjør ordentlig research! Gleder meg til å følge familien videre.

 15. This place seems so delicious !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 16. Gratulerer! Hvordan klarte dere å få en samojed valp så raskt?
  Har stått på flere ventelister i over 1 år, men venter fortsatt på å kunne få en samojed

  1. De som selger hunder er jo opptatt av at hundene skal komme til gode hjem, og det er alltid et potensielt sjansespill. Nå under pandemien er det rekordmange som ønsker hund, og jeg vet oppdrettere er redde for at det om en tid er rekordmange omplasseringer på Finn fordi ikke alle viser seg egnet. Caroline har jo vist gjennom mange år at hunder der har et liv slik hunder skal ha, så hadde jeg vært oppdretter hadde jeg ikke vært i tvil i det tilfellet om at hunden vil få det veldig godt og riktig. Sånn er det. Dessuten er venteliste et feil ord, oppdrettere følger ikke ventelister «slavisk», de ser an hvor hundene skal hele tiden, og godt er det!

  2. Men fordi om de har fått valp raskere betyr det slettes ikke at dere ikke tilbyr er godt hundehjem!! Det kan jo bare være at dere står på venteliste hos «feil» oppdretter, som ikke har hatt så mange valper. Jeg er sikker på at dere får valp tilslutt.

   Jeg er uenig i at cbe viser et levesett og liv som jeg ville solgt en slik valp til, men der får vi være uenige.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Fint med en begrunnelse på akkurat det siste du skriver der, Kristine 🙂

   2. Hvorfor skal jeg som er uenig argumentere mer en de som er enig?

   3. Caroline Berg Eriksen

    Fordi jeg vurderer din påstand som feil, og deres påstand som riktig 🙂 Bare interessert i å høre argumentasjonen din.

    Lars-Kristian løper 6-9 timer ute i snitt pr. uke, og det er ikke spesielt vanskelig for meg å løpe mer ute enn hva jeg gjør nå. Tilsammen vil jo det gi et sted mellom 10-15 timer hver uke, avhengig av om vi løper sammen eller ikke. 10 timer er jo mer enn nok, i tillegg til lufteturer i løpet av dagen. Og i tillegg kommer helgeturene, som vil bli lenger og lenger etter hvert som barna vokser og blir større 🙂

   4. Her beskriver du jo hvordan det kan være, ikke hvordan det er. Og i dag så løper LK ute en time om dagen ca, punktum. Du kan løpe ute, men du gjør det aldri. Barna kan være med på tur når de blir større, men det er flere år til. I mens må hunden vente på å få gå tur?
    I tillegg så driver vel LK og trener til forskjellige løp. Blir helt annerledes å trene med en trekkhund. Men for all del, jeg gleder meg masse jeg til du skal ut i regnværet og løpe to timer med den nye hunden. Det blir hvertfall stor variasjon fra hva du viser nå. For det går på repeat hver eneste dag.

   5. Caroline Berg Eriksen

    Mona: Både og 🙂 Den eneste forskjellen er turene hvor barna er med, ellers er ting akkurat som nå. At jeg løper ute i stedet for på mølle er ingen stor endring 🙂

    Hvor har du det fra at man må ut på daglige turer for å løpe i to timer? Det stemmer ikke. Har pratet med mange gode Samojedeiere som ikke gjør det. Og argumentet med regn :p Hvor ofte regner det på Østlandet? Det er sjeldent, i hvert fall de gangene hvor det regner mye. Går an å gjøre andre ting når det regner, vi har jo en stor hage rett utenfor døren, her kan hunden løpe fritt og drive masse med mental trening om vi ikke skal løpe eller føler for en «fem timers» lang tur.

    Nå er dette kommentarfeltet blitt til til av disse hundeforumene hvor enkelte legger frem et fullstendig urealistisk bilde på hvordan det er og hva som kreves for å ha en hund. Dette til informasjon til eventuelle lesere som vurderer å bli førstegangs hundeeiere 🙂

   6. Vi har aldri sett deg løpe ute i dårlig vær, vi ser deg knapt bok ute og er du ute så er det reklame for klær.
    Dere har kjøpt en trekk hund, den kommer til å trekke. Løpesteg og tempo blir annerledes en til vanlig. Om mannen trener til ultraløp er det en dårlig kombinasjon å løpe med en hund i bånd. Også har jeg en generell holdning til at når man skal ha hund må livsstilen være der FØR hunden er på plass, ikke tenke at dette kan jeg gjøre når huden kommer. Jeg har hatt trekk hund i mange, mange år og vet veldig godt hva de krever av oppfølging og trening.

   7. Caroline Berg Eriksen

    Kristine: Det går helt fint an å trene en trekkhund opp til å ikke trekke, eller å trekke når den skal, f.eks på ski 🙂 I tillegg handler det også mye om hva foreldrene til hunden har gjort tidligere.

    Så bra at livsstilen vår allerede er på plass da 🙂

    Ps! For øvrig litt creepy at du sitter utenfor huset vårt og følger med på om jeg er ute eller ikke. Hvor lenge har du gjort det?

   8. Det er jo fint at det regner sjelden på Østlandet. Det var nytt for meg.
    At en trekk hun kun skal få trekke de få gangene dere har vist dere er på skitur, som er omtrent to-tre ganger i året, blir jo bra. Å lære en trekkhund at de ikke skal trekke er som en jakthund som ikke får gått på jakt..

   9. Caroline Berg Eriksen

    Kristine: Samtlige vi har snakket med sier det er uproblematisk 🙂 Det handler om hva man trener hunden opp til.

    Mange som har ulike typer jakthund uten å gå på jakt? Dårlig argument. Lars-Kristian har vokst opp med jakthund uten at de noen gang var på jakt.

    Det regner i snitt under 2mm pr. døgn, og de verste månedene med regn er om sommeren når det uansett er mildt. Vinteren er tørr 🙂

    Legger denne diskusjonen død nå, forutinntattheten og uvitenheten til enkelte er til å ta og føle på 🙂

   10. KRISTINE. Du fremstår som litt vel i overkant av det meste. Veldig bitter og hvorfor i alle dager er du her inne og leser? Men ser jo diskusjonen på KG så skjønner jo hvor trollene kommer fra. Noen burde ikke hatt tilgang til internett, regner med du er voksen og derfor er det ekstra ille med slik oppførsel!

   11. Creepy at jeg vet noe om din livsstil når du lever av å dele den?
    Om du er så mye ute i vind og vær vil jeg anbefal deg å dele det. Vil tro du får flere lesere. Langt mere spennende det enn plastelinafigurer.

    Jeg sier mine synspunkter fordi jeg ble oppfordret til det, sa vel egentlig i starten at vi er enige om å være uenige? ‍♀️

   12. Caroline Berg Eriksen

    Kristine: Ut i fra kommentaren din så skulle man tro at du visste mye mer om min livsstil enn hva jeg deler, det var det som var poenget mitt. Jeg er ikke så mye ute i vær og vind, men jeg ute mer enn det du tror.

    Du burde legge vekk fordommene dine, sånn for fremtiden. Tror du er tjent med det.

    Innholdet her er tydeligvis spennende nok til at du er her inne 🙂

   13. Kristine: Himmel så motbydelige kommentarer. Finn deg en annen hobby.

   14. Fy faaader her va det mye rart.. Koffer i all verden e folk inne her og les hvis dem ÅPENBART ikke like det dem les om. Og fy flate så mye folk skal kverulere. Skjønne man ikke at en blogg ikke dele hele livet? Og ka i all verden e problemet med at dem skal få en aktiv hund når dem e så aktiv.. HerreGUD

 17. Gratulerer så mye med nytt familiemedlem <3 Dette blir nok stor stas, og shopping til den lille, er jo kjempegøy Masse lykke til

 18. Gratulerer! ❤️❤️❤️

 19. Det var gode nyheter, gratulerer så mye med en liten valpegutt
  Samojed er en fin rase som ser ut til å passe deres familie veldig bra. Har dere bestemt navn? Tenker det blir stas å få hund i hus igjen, gleder meg til å få se mere av han.

 20. Så utrolig hyggelig!
  Kjenner jeg gleder meg vilt til bilder av den lille tassen, hehe!
  Ha en god dag 🙂

 21. Er jakken gammel? 🙂

 22. Så gøy! Gratulerer så mye! Det blir nok bra godt å få en pelskling i hus igjen 🙂

 23. Gratulerer så masse med nytt familiemedlem. Det blir utrolig spennende fremover å følge dere videre. Tenker at valg av rase er godt gjennomtenkt og vil passe dere livsstil perfekt. Spent på kjønn og om dere har navn klart. Jeg har selv en valp som er 13 uker i dag av rasen engelsk cocker spaniel. Fikk henne da hun var 7 uker.

 24. Gratulerer..Det blir mye glede!Har selv fått en husky ..Nå 7 mnd angrer ikke endag på kjøpet..så mye glede og ja dere hvet jo alt om dette …glad på deres vegne

 25. Gratulerer, så gøy! Har nettopp vært igjennom valpetid selv, han er nå 6 mnd og er kommet i puberteten. Utfordrende begge deler, men gøy og koselig. Husk å passe skoene deres 🙂

 26. Gratulerer så masse med valp Vi mistet hund i mai og januar i år hentet vi hjem «lille klumpen» Savnet er jo så klart der, gamle gubben skulle gjerne vært her for å hjelpe meg med oppdragelsen Kos dere masse med nytt familiemedlem og lykke til i valpe tiden En nyforelsket følelse hvor man svever på den lille rosa skyen

 27. Hei Caroline,
  Gratulerer med det nye familiemedlemmet. Valpetiden er spesiell, slitsom, men vanvittig gøy og nydelig. Skal bli koselig å følge deg/dere fremover med valpen.

  Hvor er jakken/kåpen på «dagens bilde» fra?

 28. Ingrid Grace

  Gratulerer med nytt familiemedlem. (Snart.) Det blir en stor glede kan jeg tenke meg. Samojed er veldig fine hunder. Kos dere masse masse masse. Dagene går sikkert ikke fort nok til dere kan hente lille gullet. Gratulerer. Mange klemmer. <3

 29. Gratulerer med nytt familiemedlem, hunder er fantastiske!!
  Tenkte å spørre deg hvilken modell YSL vesken din er? Er du fornøyd med størrelsen??

 30. Gratulerer så mye med valp! Spennende tider i sikte 🙂 Gleder meg til «valpeinnlegg», da vi også venter en valp om ikke så lenge. Del gjerne handlelisten..

 31. Gratulerer ❤️ gleder meg til valpebilder!

 32. Gratulerer med valp på vei! Det blir sikkert fantastisk :3 sikker på at dere har tatt en veloverveid avgjørelse på rase, og da er det vel ikke så mye vits av andre å «rakke ned» på rasen. Nå er det jo bestemt. Masse lykke til, sikkert en fantastisk bamse dere snart har i hus! Gleder meg veldig til å følge dere i valpetiden, har selv hund og elsker min 4-bente bestevenn!

 33. Åh,så koselig! Heldig hund som kommer til dere! Tullete kommentarer over her,dere er jo veldig aktive og det er jo akkurat det denne rasen trenger

 34. Du er helt utrolig som gidder å stå i dette dag ut og dag inn, så mange som skal ha en mening om absolutt ALT du/dere gjør og foretar dere!

  Dere er voksne frilutsglade mennesker som vet hva det vil si å ha hund. Ser ut som flesteparten glemmer dette. Og ser ut som flesteparten glemmer at de selv var ny som hundeeier en gang i tiden også.

  Masse masse lykke til med nytt familiemedlem! Mange følelser på en gang som jeg virkelig forstår. Det er vondt å miste sine pelsvenner gjennom så mange år, samtidig er det fint å ønske et nytt lite liv velkommen 🙂

  Kos dere med nykommeren, jeg gleder meg til å følge reisen deres <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er litt morsomt, da 😀 At så mange tror de vet det bedre enn oss.

   Tusen takk 🙂

   1. Men hvorfor bry seg om hva andre mener om valg av hunderase? Da vi var på valpekurs så tenkte jeg om noen av de andre; at de vil ha den hunden, den røyter mye, den bjeffer mye, den er stri osv, og ingen er da så vakker som min. – så tenker jeg at andre hadde lignende tanker om meg og vårt valg. Man blir litt som mysnipa. Sånn er det bare.
    Jeg vil bare ønske dere lykke til, plutselig har dere glemt at han tisset og bæsjet inne, at han var en pelskledd piraja som ikke lot dere gå over gulbet. . Det er morsomt med valp.

   2. Kos dere med valp Vi er førstegangseiere til en liten Havapoo valp. Maaange som var skeptiske til om vi hadde tid til hund i tillegg til 3 barn. Det har gått over all forventning

 35. Gratulerer så mye med en ny skatt i huset

 36. Gratulerer med verdens vakreste rase. Har selv hatt en samojed gutt før rasen ble superpopulær. Han var 40 kg kjærlighet, og et par bæreposer underull et par ganger i året Men for en flott turkompis, og det går skikkelig fort unna på ski med en ivrig samojed foran
  Tenker det er greit å være forberedt på en del stahet, og ikke minst at de bruker enorm plass i sofaen… De prater også en del, så det er sikkert morsomt for barna å kunne lage lyder som hunden svarer på
  Masse lykke til!

  1. Hunder skal jo ikke være i sofaen eller sengen, etter min mening. Vi er alle forskjellige, men hos oss er det ikke tillatt. Ingen av våre hunder har fått lov, og nåværende valp har også skjønt tegningen. Den har imidlertid fått en gammel stol som er sin..

   1. Caroline Berg Eriksen

    Superkoselig med hunder i sofaen, da 😀 Sengen også <3

   2. Klart de skal! 😀 de er jo en del av flokken! Rart at «hele gruppen» sitter sammen i sofaen og så må hunden være på gulvet. Alltid funnet sånne holdninger litt pedantiske, live a little 😀 for all del – hver sin smak; men vår hund er både i sofa og seng og er en ordentlig del av vår flokk!

   3. Å ha hund i sofaen er jo så koselig. Det er jo vår beste venn….

 37. Elsker at dere elsker hunder. Gratulerer med valp.

 38. Gratulerer så mye! 🙂 Barn lærer masse om ansvar og empati ved å ha dyr i hjemmet. Så gøy for de å være med på dette. Det er veldig stort for barn. 🙂 Flott rase også! Jeg ønsker meg også hund, men blir nok litt for mye som aleneforsørger til en 1-åring.

 39. Gratulerer med nytt familiemedlem! Jeg er vokst opp med border collie som også er en krevende hund, ingen problem det. Nyt den lille dotten.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 40. Seriøse oppdrettere ,å man er ærlig med hva hunden skal brukes til..så blir man valgt utfra det .Og dere er absolutt innafor på å gi hunden det den trenger! Lykke til med valpen.. klem

 41. Skjønningen kan hete Samo eller Sami? Gleder meg veldig til å se nøstet❤

 42. Ofte er det en fordel å ha livsstilen på plass før man går til innkjøp av en såpass aktiv hund?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, og det har vi 🙂

  2. Om man ikke har livsstilen inne i dag, så vokser en jo sammen med hunden sin etter hvert .
   En nabo har en liten tass av en hund, og han har vent den til at den skal gå en times tur om morgenen, uansett vær og vind. Ære være han for det.
   . Vi har aldri vent våre hunder til det. Ut i hagen for å gjøre det som trengs, inn for mat, og så en tur ut igjen.
   Men den får allikevel den mosjonen den skal ha, men på at annet tidspunkt.
   Vi er alle forskjellige, og hundene blir som vi venner dem til.

   Det jeg anser som viktig er mental trening, og kunsten å være alene hjemme. Der tror jeg nok det blir litt å jobbe med sine begge er «hjemmeværende»..

 43. Gratulerer!!! Gleder meg til å få følge med! Vi venter også på valp (skal bli født neste uke). Hadde vært supert om du kunne lage innlegg om hva man trenger til hunden, og gjerne om hundeoppdragelse også etterhvert:-) Dere kommer defintivt til å få ny lykke inn i familien med valpen<3 Dere er en aktiv familie som den får et godt liv hos-det er jeg helt sikker på!! Lykke til!!

 44. Gratulerer med valp! Nydelig hund! Dere går en fantastisk og krevende tid i møte. Kan ikke sammenligne denne rasen med H og R. Nå har dere to barn også, så det vil jo bli mer krevende. Ønsker dere masse lykke til.

 45. Gratulerer med ny valp! 😀 Det blir nok bra, gleder meg til å se bilder av den lille!

  Og altså, herregud for noen kommentarer folk kommer med! Det er nesten ikke til å tro. Jeg kjenner flere familier som har en typisk jakthund som aldri er på jakt, og hundene har det fint og er glade og godt dresserte. Tror nok det skal gå helt fint med en typisk trekkhund til deres familie og livsstil også! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

   Det er visse hundeeiere som mener at jakthunder SKAL brukes til jakt og trekkhunder SKAL brukes til trekking. Sånn er det heldigvis ikke 🙂

   1. Nei, heldigvis ikke! 😀
    Er helt sikker på at hunden vil få det tipp topp hos dere!

 46. Bente Nilsen

  Gratulerer så mye med ny hund. Trist at noe av gleden skal bli ødelagt av disse bedrevitere. Syns folk skal ha nok med seg og sitt og ikke sitte å belære andre om hundehold. Har selv 2 hunder og ønsker dere lykke til.

 47. Min golden sover i sofaen og noen ganger i sengen vår da hun er ekstremt redd når det blåser. Dersom vi skulle ha nektet henne å sove i sengen de periodene det blåser mye hadde vi hatt netter uten søvn og det duger ikke når man jobber fullt og har to barn på 4 og 8 år.

  Søvn må man ha, mange sier man kan sove når man blir gammel, men da sier jeg bare at hvis man ikke sover så blir man ikke gammel. Søvn er viktig for både store og små 🙂

  Ha en fin dag Caroline 🙂

 48. Ah fantastisk! Gratulerer. Tror den blir fantastisk for livsstil og den hagen deres! Herregud,ja hund er mye jobb – det vet dere alt om! Men dere har jo virkelig perfect livvstil og hjem. Jentene kommer til å hjelpe til å slite den ekstra ut med lek i hagen og kanskje omvendt også og den vil elske det aktive livet deres

 49. God morgen til dere og gratulere så masse med snart ny valp i hus. Så utrolig spennende. Gleder meg til å «treffe» den her inne på bloggen. Høres ut som et perfekt valg for dere som er en familie med barn i vekst og utvikling. En vennlig, glad og aktiv hund som passer for dere alle. Kos dere i planleggingsfasen og tell ned dager til han kommer. Dette blir topp!

  God helg<3

 50. Håper dere er klar over at en slik hund krever vesentlig mer enn de to dere hadde, det er en ordentlig hund som trenger å bli brukt. Skal heller ikke løpes med før den er skikkelig utvokst osv. Håper dere er klar for å sette av tid til det den fortjener.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *