superenkle pestoruller

Pestoruller er skikkelig digg, kjapp mat og ikke minst: helt perfekt å ta med tur og også veldig gode etter at de har vært fryst ned 🙂 Naia og jeg lagde disse på 1-2-3 tidligere denne uken og oppskriften må selvfølgelig deles med dere. Here we go! 


du trenger – ca. 16 ruller 

♥ 25 g. gjær ♥ 3 dl. lunkent vann ♥ litt salt ♥ 3 ss. olje ♥ 430 g. hvetemel ♥ 190 g. pesto (1 glass barilla) ♥ 250 g. mozzarella ♥ om du spiser kjøtt, kan Lars-Kristian anbefale parmaskinke inni også 🙂 


slik gjør du 

Løs opp gjæren i vannet og tilsett oljen. Rør godt. Tilsett mel og salt og elt deigen sammen – jeg brukte en eltemaskin, men du kan fint bruke hendene. Sett deigen et lunt sted i 45 minutter. Dryss deretter litt mel på kjøkkenbenken og elt deigen godt. Kjevle den utover til et rektangel og smør pesto utover hele flaten. Riv mozzarella i små biter og fordel det jevnt utover. Rull deigen sammen og del den opp i skiver – et voila! Pestosnurrer! Legges på bakepapir og… 


… stekes på 200 grader varmluft i ca. 20 minutter 🙂 Nammis! Håper det smaker 🌱 

4 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Kan jeg spørre hvor du kjøpte det brødet du la ut på instastory? 🙂
  Mvh Thea

 2. Dette så supergodt ut, takk for oppskrift

 3. vi har lagd pestoruller i noen år nå og det er suuuupergodt for store og små. men du burde virkelig prøve med pølsebiter inni(!) vi kjøper coop vegetardag sine og kutter de på langs to ganger og så chopper de i små biter og steker de pittelitt før vi strør de inni pestorullene. altså, vann i munnen! hilsen en annen vegetarianermor og datter ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tipset! Det skal jeg teste neste gang 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *