superenkle pestoruller

Pestoruller er skikkelig digg, kjapp mat og ikke minst: helt perfekt å ta med tur og også veldig gode etter at de har vært fryst ned 🙂 Naia og jeg lagde disse på 1-2-3 tidligere denne uken og oppskriften må selvfølgelig deles med dere. Here we go! 


du trenger – ca. 16 ruller 

♥ 25 g. gjær ♥ 3 dl. lunkent vann ♥ litt salt ♥ 3 ss. olje ♥ 430 g. hvetemel ♥ 190 g. pesto (1 glass barilla) ♥ 250 g. mozzarella ♥ om du spiser kjøtt, kan Lars-Kristian anbefale parmaskinke inni også 🙂 


slik gjør du 

Løs opp gjæren i vannet og tilsett oljen. Rør godt. Tilsett mel og salt og elt deigen sammen – jeg brukte en eltemaskin, men du kan fint bruke hendene. Sett deigen et lunt sted i 45 minutter. Dryss deretter litt mel på kjøkkenbenken og elt deigen godt. Kjevle den utover til et rektangel og smør pesto utover hele flaten. Riv mozzarella i små biter og fordel det jevnt utover. Rull deigen sammen og del den opp i skiver – et voila! Pestosnurrer! Legges på bakepapir og… 


… stekes på 200 grader varmluft i ca. 20 minutter 🙂 Nammis! Håper det smaker 🌱 

2 kommentarer

  1. Hei Caroline!
    Kan jeg spørre hvor du kjøpte det brødet du la ut på instastory? 🙂
    Mvh Thea

  2. Dette så supergodt ut, takk for oppskrift

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *