de deiligste joggedressene akkurat nå

reklame: egen kolleksjon 

Jeg synes selvfølgelig disse buksene (og shortsen i samme sett) pluss bhene (de er så myke) med den digge strikkegenseren over er noe av det beste jeg kan slenge rundt i om dagen, men det finnes et hav av joggedresser der ute nå og jeg har samlet de jeg synes er aller finest 🙂 Du finner min kolleksjon for My Muse HER. Plaggene er virkelig de mykeste og mest behagelige jeg eier og jeg elsker elsker det høye livet med de fine detaljene på både shorts og bukse. 

Joggedressene fra Gina Tricot kommer i utrolig mange farger, både gensere med og uten hette. Du finner buksen HER, hettegenser HER og collegegenser HER. I helgen hadde jeg på meg et sett fra Zara som jeg fikk uendelig med spørsmål om, så der finner du hettegenseren HER og tightsen HER


Jeg liker å ha på meg jeans og genser også i disse er hjemme døgnet rundt-tider, men må innrømme at det er veldig fort gjort og ikke minst SÅ behagelig å heller velge joggedressen 🙂 Håper du fant noe fint! 

5 kommentarer

 1. Hvordan er joggedressene fra Gina Tricot i størrelsen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt normal, men litt kort i bena 🙂 Den er heller ikke oversized, men «vanlig» baggy til joggebukse å være.

 2. Hvilke sett vil du anse som mest bærekraftig?

 3. Du er så fin i alt, inkludert joggedresser<3
  Ellers elsker jeg de fine familieinnleggene de siste dagene!

 4. Fin kolleksjon du har, hvordan er den i størrelsen? Fant ingen størrelsesguid inne på nettsiden

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *