endelig kom snøen

Vi har endelig fått masse nydelig snø! Og vet du hva? Den blir liggende! Denne helgen har vi derfor lekt oss masse med akebrettet, vært på jakt etter de beste bakkene rundt omkring og testet ut nye langrensski til jentene. Forhåpentligvis forsvinner ikke dette med det første, det gjør jo plutselig de lange vinterdagene skikkelig magiske, og det er så mye morsommere å være ute for både liten og stor 🙂 Her kommer noen bilder! 


Helgefrokost, kakao på termosen, lange bad for å tine frosne tær, fyr i peisen og familiefilm på TV. En skikkelig fin helg med andre ord ❄️ Jeg håper deres også har vært fin 🙂 Gleder meg til en ny uke i morgen og er klar for leggeTI om bare noen timer. Sleng deg på da, vel! Det er en skikkelig deilig rutine og plutselig er det bittelitt lettere å stå opp når klokken ringer halv seks ☕️☀️ 

16 kommentarer

 1. Deilig med snø. Vi har vært på fjellet i helgen og gått på ski. Hvor er jakken og støvlene din fra Caroline? Lekkert antrekk

 2. Hvorfor står du opp halv 6?

 3. Elsebelsa

  Kan Ikke folk bare få legge seg (og stå opp) når de vil? Syns det blir litt masete med de legge – og ståopptidene dine.

  1. ELSEBELSA. Scroll forbi om det er så masete. Problem løst! Står vel heller ingen plasser at ikke folk står opp eller legger seg når det måtte passe dem. Alltid så negativ

  2. Og jeg synes det er veldig godt med en påminnelse om å prøve å legge meg tidligere og stå opp tidligere for å få mer ut av dagen! Så hva skal Caroline gjøre da? Som hun selv vil? Som du vil? Eller som jeg vil? Det er ikke bare du som leser denne bloggen, så om det er noe du ikke synes noe om, så prøv å ignorer det Det er veldig deilig å slippe å klage på ting, prøv Noen synes kanskje det er masete med negative kommentarer, hvem vet.

  3. Er det noen som har prøvd å styre når DU skal legge deg? Synes det blir mer enn litt masete med dine negative kommentarer, som kommer titt og ofte.

 4. Spiser du meieriprodukter? Mener det stod på instastoryen din at du verken spiser kjøtt eller meieriprodukter… I så fall hva erstatter du meieriprodukter med?

 5. For en nydelig jakke du har på deg. Hvor er een fra?
  Herlige bilder av dere.

 6. Tone R.

  For noen nydelige bilder 😀 Deilig at det er kommet snø, blir så mye lysere og renere. 🙂 Gleder meg til minste kan være med å ake 🙂 Foreløpig logger han varm og god i vogna. God mandag! 😀

 7. Ser ut som en kjempe koselig familie søndag 🙂 Ønsker dere en fin mandag og ny uke 🙂

 8. Herlig <3 Dere er flinke til å bruke helgene!! Jeg er gravid og har en ettåring, så skulle ønske jeg hadde mer energi 🙂 Men det kommer "bedre tider" og jeg gleder meg til familielivet på 4 og sånne helger som dette!

 9. Hvorfor så mye skriverier om leggetid? Det er jo bare et klokkeslett liksom….
  Har tenåringer i hus, så det å legge seg kl 22:00 blir vanskelig. Det er jo da TV-kvelden begynner for min del… 😉

  1. Nemlig. Du har tenåringer, det har ikke Caroline. I tillegg, når man skal opp tidlig er det vel relevant å legge seg i rett tid. Har ikke sett annet enn at hun har fått kjempepes hvis hun er så uheldig å skrive at hun er trøtt, og folk hiver seg på og kommenterer at hun må legge seg tidligere. Det står deg også fritt om du vil lese eller ikke.

   1. Hvorfor så irritert? Hvorfor kan ikke jeg skrive om min leggetid, når Caroline kan?

 10. anne lene

  Hvilket merke og modell er det på dressene til jentene? Skikkelig fin farge.

 11. Hvor er den fine jakka di fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *