5 favoritter fra makeup mekka

reklame: makeup mekka 

Hos Makeup Mekka finner du noe uansett om du er på jakt etter hverdagssminke, partysminke eler full glam – de har noe for alle! Ingen av produktene deres er testet på dyr og skal vi snakke om prisene? Her får du rett og slett utrolig bra sminke til veldig lave priser! Det er jo faktisk umulig å velge ut favorittene mine, for da blir listen lang, derfor tenke jeg å vise dere noen av produktene jeg bruker veldig ofte – rett og slett 5 produkter jeg ikke klarer meg uten!

Creamy concealer er helt fantastisk til å dekke mørke ringer under øynene, da den er utviklet for nettopp dette. Her bruker jeg fargen Fair Neutral, og nå får du den til kun 30 (!!) kroner! Du finner den HER

Jeg har fått masse spørsmål om glød den siste tiden og hemmeligheten her er blant annet et helt fantastisk pudder fra nettopp Makeup Mekka. Miracle Powder lager en fantastisk glød i huden og kan brukes enten som foundation eller setting powder – uansett er gløden helt fantastisk! Du finner det HER

For bryn elsker jeg effekten som brow soap gir. Jeg har såpass mye bryn at jeg fint kan droppe brynpennen om jeg bruker brow soap, men noen ganger liker jeg å fylle ut likevel, for ekstra fyldige bryn – da bruker jeg brynpennen Brows on Fleek. Brow soap finner du HER og brynpennen Brows on fleek finner HER – jeg bruker fargen Ash. Nyheten Tinted Brow Soap ble nylig lansert, den gir et litt mørkere uttrykk enn den vanlige, klare. 

Tilslutt må jeg nevne Lash Spa. Ikke er dette bare en virkelig god mascara, men den er i tillegg proppfull av næringsrike ingredienser. Den inneholder castor oil, som rett og slett fungerer som et vippeserum på vippene dine – to i én der altså 🙂 Lash Spa i sort finner du HER – nå til bare 40 kroner 🙂 


5 hverdagsfavoritter fra meg ✨✨✨ 

17 kommentarer

 1. I recently bought a brow soap and it worked wonder on me!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   I love it! <3

 2. Jeanette

  Elsker at de har så mye bra som også er billig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig! 🙂

 3. Er det et blåmerke du har på øverst på høyre siden av panna, som du har forsøkt skjule med sminke, eller er det bare contouring gone wrong?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke blåmerke i hvert fall, så eventuelt solpudder gone wrong? 🙂

 4. Fikk nettopp Brow Soap Tinted hjem i posten faktisk, og man får jo så mye produkt for pengene!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet det 🙂 Det er så bra!

 5. Hvilken farge bruker du på Miracle Powder? Ser det er to. Starlit og sunlit 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker begge deler alt ettersom 🙂 Starlit er mer kaldt og gir en mer synlig glød, mens sunlit er gulere. Om jeg skulle valgt ett, måtte det bli starlit 🙂 Her har jeg brukt det 🙂

 6. Fineste bildet jeg har sett av deg! Wow!! Å de fineste krøllene!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre! Tusen takk 🙂

 7. Har du sluttet med oppskriftonsdag ? Flere ganger du har skippet derfor jeg lurer

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt ikke, hadde bare en pause i julen og denne uken ble det oppskrift-torsdag i stedet 🙂

 8. Synnøve

  Ville bare si at jeg synes det er kjempebra at du fremhever at produktene ikke er testet på dyr. Bra at disse produktene ikke er testet, og når dere influencere legger vekt på det, så blir kanskje andre folk også litt mer bevisst på dette. Tusen takk! 😀

 9. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt øreringene dine?

 10. kan du lage video av hvordan du bruker brow soap? Har kjøpt meg det men får det virkelig ikke til, haha! og bryna dine er GOALS. Du er så smellvakker!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *