backstage my muse: 1 uke til lansering

reklame: My Muse 

Det er snart en uke siden denne shooten og den var så fantastisk fin på alle måter, ikke minst var den veldig godt løst til tross for corona. Jeg er så glad for at Lars-Kristian er fotograf, det er deilig å jobbe med noen som kjenner meg og omvendt og da går det plutselig så mye fortere. Vi var i hvert fall done and done 1 time før planlagt tid denne gangen, og det er jo alltid positivt! 

Jeg hadde lyst på noe annerledes i stylingen denne gangen, men akkurat dette håret viste jeg egentlig Nikola bare på tull. Han tok meg likevel dødsseriøst, og kjørte på med minikrølltang og tuppering. Haha! Resultatet ble jo fantastisk kult, og egentlig akkurat det uttrykket jeg var ute etter – perfekt look for fotoshoot i en dansesal! Makeupen var også on point som alltid, Nikola og Tomas er helt fantastiske å jobbe med! 

Haha! Det synes ikke så godt her, men Tomas filmet meg med et eller annen filter på Snapchat som gjorde at jeg fikk tidenes lengste nese som slang hit og dit – var veldig gøy der og da 😉 


Denne gangen filmet vi også en del, så jeg tror Alexandra kommer til å klippe sammen en skikkelig kul film! Gleder meg til å vise dere 🙂 Kolleksjonen min denne gangen består av en deilig og ledig shorts, en utrolig digg kosebukse, to veldig behagelige og kule bher, en skikkelig fin, strikket genser og et sporty undertøysset. Stikkordene er mykt og behagelig, sporty og komfortabelt. Lansering 19. januar blir spennende – jeg gleder meg 🙂 

13 kommentarer

 1. Du tar så godt vare på kroppen din, trener hver dag og spiser så Sundt. Forstår ikke hvorfor du må «blurre» eller hva det er gjort med bena dine. Man ser hver eneste detalj i gulvet, mens bena dine er ikke i fokus. Om du forstår hva jeg mener. Du er nydelig. Ikke gjem kroppen din eller føl at noe må «skjules». Eller. Egentlig er det jo helt opp til deg. Vil bare at du skal vite at du er helt nydelig som du er.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rose: Det heter dybdeskarphet 🙂 Bena er ute av fokus fordi fokuspunktet ligger lenger unna enn der hvor bena er. På det bildet du sikter til så er ansiktet mitt i fokus, og gulvet ligger i samme fokalplan som ansiktet, og er dermed skarpere enn bena som ligger i et fokalplan nærmere kameraet.

   1. Aha, oki det er fint å høre. Beklager spekulasjonene.

   2. Elsebelsa

    Oh my God!

 2. Tone R.

  Herlig at du bjudar på 😀 Håret er fantastisk, så gøy å gjøre det skikkelig stort! 🙂 du kledde det kjempe godt! Gleder meg til nok en kolleksjon 🙂

 3. Synes du var helt utrolig fin på håret her! Du er fin til vanlig også så klart, men det var gøy å se deg med noe helt nytt 🙂 Du kler det!

 4. veronica

  JA til flere tullefjes som dette

 5. Elsebelsa

  Oh my God!

 6. You look amazing with this hair!!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 7. Jeanette

  Åh,dette håret var skikkelig fint!

 8. Julie Storlien

  Eeelsker håret!! Og må nesten bare ha det settet på nederste bilde

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk! Det ble så kult, fikk nesten lyst på permanent jo 🙂

 9. Elsebelsa

  Du er samarbeidspartner med Alexandra Joner som vi så på «Sløsesjokket» igår. Har du noen tanker rundt dette og din egen «medvirkning» til dette forferdelige sløseriet og alt det medfører? Du er jo i samme «bransjen». Eller vil du bare fortsette som før?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *