en turdag i det nye året

Plutselig var det tirsdag! Her var det planleggingsdag i barnehagen og hjemmeskole i går, så det ble en litt humpete start på uken, men det er vi jo vant til nå i disse coronatider. Hjemmeskole blir det etter planen til og med i dag, men plutselig drar det vel ut lenger også. Vi må nesten bare se hva som skjer og tilpasse oss deretter. En ting vi fortsatt kan gjøre, er heldigvis å gå på tur! Tursøndag er annerledes og tomt uten hundene, men det er godt å komme seg ut uansett ❤️ Spesielt når sola endelig skinner etter en desember som var så grå, at vi kunne telle antall soldager på én hånd.

På søndag var vi altså en tur på Hvaler hvor og fikk en liten smak av våren. Det var så deilig! Vi hadde varm kakao på termosen, grillet fiskeburger og marshmallows (ikke samtidig – haha) og kjente på at det fortsatt er vinter. Brrr! Men det kan gjerne være kaldt for meg, så lenge sola skinner ☀️ 


Gleder meg til flere tursøndager fremover ❄️ Håper dere holder dere friske ❤️ Og at tirsdagen blir fin! 

22 kommentarer

 1. Åså fiiine bilder av dere alle ! Og hvor er di fine anorakkene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Jentene sine kommer fra Gullkorn og min fra Twentyfour 🙂

 2. This landscape is amazing !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   I agree <3

 3. Fryktelig trist den første tiden å gå på tur uten hunden(e) ja. 🙁
  Husker jeg spurte mannen min etter at den siste hunden vår døde for noen år siden, om vi skulle gå en tur i skogen. Svaret var: «Hvorfor det?» Han så ikke helt poenget i å gå ut uten hund. 🙂 Heldigvis kommer gleden over det også tilbake.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff <3 Det er helt forferdelig trist </3 Ja, det blir nok bedre med tiden. Det er det eneste som hjelper. Tiden altså <3

 4. Tone R.

  Nydelige bilder! 🙂 Skjønner godt dere savner hundene.. hva slags dressing bruker dere til fiskeburgerne? Ha en fin tirsdag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Vi bruker som regel tzatziki, det er skikkelig godt til 🙂

 5. Elisabeth

  Hei. Kondolerer så mye med begge voffsene deres.. Kom tårer her når jeg leste om de, for du har fått frem godt på Instagram og blogg hvor mye de betyr. Skjønner at dette sikkert er fjernt, men jeg så at dere skrev at dere ville ha nye hunder etterhvert, så jeg vil bare informere om at vi venter kull på pomeraniantispa vår nå i januar. Hun er såklart dna-testet, helsesjekket og er registrert i nkk. Hun er fra costalot dreams kennel. Hun ble mestvinnende pomeranian i 2018 på utstilling, og gjort det veldig bra der og, noe som også gir et innblikk i det anatomiske og at de er etter standarden. Hannhunden vi har brukt er champion i Danmark, Sverige og Norge og er en populær hannhund i pommemiljøet i Norge. Vi jobber tett på de største oppdretterne i Norge og i utlandet, så er godt kjent i hundemiljøet. Hannhunden er fra lederen i pomeranianklubben. Vi vet ikke hva hun får såklart, men hun er stor, så kommer nok noen valper her. Om dere blir nysgjerrige og vil prate, send meg gjerne melding. Vi har ikke gått ut med at vi har paret hun enda, da vi ofte får spørsmål om valper, spesielt nå i koronatiden, så vi vil ha litt kontroll over situasjonen, hehe! Send meg isåfall meld på mailen min, eller Instagram (elisabethkongstein)- gjerne uavhengig av hva dere kunne tenke dere, så jeg vet at meldingen har kommet frem.
  Elisabeth kongstein
  Ps: denne trenger ikke å publiseres på bloggen.

 6. Karoline

  Er så imponert over alt du får til. Har selv to barn som er like gamle som dine, og hadde hund før vi fikk barn. Og jeg tror nok det er mange som meg som kjenner at det blir vanskelig å finne nok tid til både barn og hunder. I tillegg ble hunden vår litt redd når barna begynte å løpe rundt eller leke med ting som lagde lyd. En god venninne av oss ønsket seg hund akkurat da vi følte at tiden ikke strakk til hos oss, så da fikk vi en fantastisk løsning hvor hunden kan bo hos henne og vi kan besøke. Jeg vil gjerne få til å ha en hund her etterhvert og lurer på om du har noen tips? Dere reiser jo mye og jobber mye og holder alltid på med ting. Hvordan har du fått til alt med to hunder i tillegg? Har dere hatt endel hundepass? Alle tips tas imot med stor takk, når du orker å skrive noe om hundene. Utrolig trist å lese at de gikk bort <3

 7. Forstår jentene at hundene er borte for alltid? 🙁

 8. Å, det så skikkelig fint ut! Jeg gleder meg til sola kommer tilbake om ca to uker!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig <3

 9. Ser ut som en fantstisk, men kald tur 🙂 dere er heldige som bor så nær havet ❤️

  Men hvordan kan en planlagt planleggingsdag gjøre starten på uken ‘humpete’? Dere er jo hjemme og slipper å tenke barnepass osv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Var vel mer at det var hjemmeskole i tillegg, da prioriteres jo undervisningen til Nelia, og Naia må underholdes av en av oss når Nelia undervises og løser oppgaver 🙂 Mener bare humpete i den grad at det er enkelte ting som må utsettes, en får ikke gjort alt som en gjerne skulle gjort, men det går seg jo til utover i uken 🙂

 10. Bare å nyte det deilige vinterværet! Flotte bilder. Hvor er skoene dine fra, er det fjellsko eller vintersko?
  Fortsatt god uke☺️

 11. Det så ut som en fin tur, selvom det nok er rart og gå på tur uten hundene <3 Selvom det sikkert er milevis unna, har dere vurdert en ny hund med tiden, og isåfall hvilken rase?

 12. Så ut som en fantastisk nydelig dag ute! ☀️ Her ble også dagen tilbrakt utendørs med familien i strålende vær i Stavern, grillings og gløgg på termos – helt nydelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så herlig <3

 13. Disse fine vinterdagene!

 14. Christine

  Så fine bilder fra flotte Hvaler Hvor på Hvaler hadde dere pausen ?

 15. Hvaler er så vakkert! Ser ut som en nydelig tur, selv om jeg skjønner at det er tomt og rart uten de nydelige pelsdottene <3 Buksa di ser for øvrig veldig god ut – er den foret, eller er det mer en vanlig turbukse for året rundt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *