nyttårsaften 2020

Godt nyttår – igjen! Vi ble jo bare kastet inn i helgen med en gang det nye året var i gang, og det var jo greit med en litt rolig start.. men nå må jeg si at jeg for alvor er klar for 2021. Det skal bli godt med hverdag igjen, komme seg videre, jobbe som normalt, opprettholde gamle rutiner og få på plass noen nye 🙂 I år har jeg nyttårsforsett som sier at vi skal innføre leggeTI, jeg skal opprettholde den gode flyten i treningen og så har jeg lyst til å delta i et eller annet løp 🙂 I tillegg har vi noe så enkelt som å komme i gang med planleggingen av middagsuken igjen. Det har vi egentlig vært så flinke på alltid, men de siste månedene har det sklidd litt ut. Det  er bare å dytte rutinen på plass! De ukene vi ender opp med å handle litt dag for dag er helt håpløse. Så ja – det er vel det 🙂 Jeg kjenner at jeg heier skikkelig på 2021 og for meg starter det i morgen (.. selv om det er planleggingsdag i barnehagen og skolen er steng til og med tirsdag 😅) Her kommer noen bilder fra en skikkelig fin siste dag i 2020! Jeg kan jo ikke gå inn i den første uken i nytt år, uten noen bilder fra nyttårsaften 🥳 

Vi skulle egentlig feire med venner, mamma og pappa skulle det samme, men så ble det ikke sånn for noen av oss, og da måtte vi jo være sammen 🙂 Ikke noe poeng i å være naboer og sitte hver for seg på årets siste dag! Det var så fantastisk koselig, og mamma hadde dekket et nydelig bord som alltid ✨ Det ble skalldyr, bobler, pinjata, knusing av pepperkakehus tradisjonen tro og raketter ved midnatt. Mamma og pappa har den fineste utsikten ✨ 


Håper dere har hatt fine juledager ❤️ Jeg har i hvert fall ladet batteriene med masse kvalitetstid med familien min, og er klar for den første nye uken i et nytt år 🙂 

30 kommentarer

 1. Så fine bilder! Hvor er de fine glitter kjolene til jentene fra? Godt nyttår.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 De er fra Ellos.

   Godt nytt år til deg også <3

 2. Hva er leggeTI? Når jeg googler kommer bare leggetid opp

  1. Caroline Berg Eriksen

   At man skal legge seg klokken 22 🙂

 3. Godt nytt år! Den kjolen btw

  1. Caroline Berg Eriksen

   Godt nytt år til deg også <3 Tusen takk 🙂

 4. Wow…makeup brand? Lipstick??

  1. Caroline Berg Eriksen

   I just had what I almost wear every day 🙂 It’s a lipliner in a nude colour and a gloss by clarins 🙂

 5. You and your husband are simply amazing , you created a beautiful family !
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Miki <3 Makes me happy to hear! 🙂

 6. Hei! Godt nyttår til dere 🙂 Lurte på en ting. Husker da dere fikk Naia, så var det mye forklaring på hvordan navnet uttales. Men på video på Instagram så høres det ut som om dere sier Naia rett frem slik det skrives. Veldig fint navn forresten 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi sier det rett frem, med trykk på A 🙂 Mange sier det med trykk på i’en og det er vi ikke så glad i.

   1. lingvist

    det jo veldig naturlig å uttale det slik dere ikke liker, når dere staver det med i. Slik dere uttaler det, er det mest naturlig å stave det Naja.

 7. Hei, og godt nytt år Jeg så en video av da du tok på selvbruning. Et godt tips med bruk av vaskeservitt etterpå. Finner ikke tilbake til det klippet?

  Mvh meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Videoen var dessverre på instagram story, men jeg skrev om det her: https://www.carolinebergeriksen.no/2020/12/09/min-selvbruningsrutine/

 8. Så flotte bilder! Og din ansiktsglød er bare episk Love it! En annen ting, kanskje litt rart at jeg spør om det, Caroline, men ser at tennene dine er så fine; kan du anbefale en god tannlege? Er nemlig på leting etter en ny tannlege som er også god på estetisk tannbehandling
  Godt Nyttår til dere

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, og godt nytt år til deg også 🙂

   Jeg har brukt Dentalie i mange år 🙂

 9. Mulig jeg henger litt etter, men hva er leggeTI? At man legger seg ti hver dag?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 😀

 10. Hva slags kake er det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var en iskake med peanøtter – så god!

 11. Syns det var et utrolig morsomt konsept med leggeTi! 😀 Skulle ønske jeg kunne klart det…. Men kidsa mine bruker år og dag på å sovne. 😛

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjenner til det nå etter ferien! Det tar tid her også i disse dager, men de sovner heldigvis før ti 🙂 <3

 12. Hei Caroline!
  Flotte bilder, du ser virkelig lekker ut. Men en ting som slår meg når jeg ser på antrekket ditt – føler du deg ikke litt naken/lite påkledd på en vinterkveld? Og så tenker jeg på settingen – du er med barna og foreldrene dine – og kjolen din er råsexy… Kanskje jeg er litt gammeldags, men er det bare meg som undres? Det er ikke vondt ment. Du må selvsagt kle det akkurat slik du føler for og er komfortabel med. Er forberedt på et krasst svar tilbake og masse pepper, men jeg spør likevel.. Bare lurer på om du gjør deg noen tanker om antrekk i forhold til hvilken setting du er i.

 13. Hei, godt nyttår! Flotte bilder:-) jeg har spurt før, men den har sikkert forsvunnet i kommentarene:-) skulle gjerne visst hvor du har kjøpt bordlampen du har på bordet under vinduet i spisestuen hjemme hos deg selv? Falt for den på en tidligere billedserie:-) Håper på svar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei <3 Beklager om jeg ikke har svart deg! Jeg tror den du tenker på er den med grå lampeskjerm? I så fall kommer den fra sixbondstreet <3

   1. Takk for svar:-) Det er lampen til venstre for vasen med de røde blomstene. Da prøver jeg Sixbondstreet, selv om jeg ikke ser den på nettsiden deres.

 14. Hei 🙂 så fin kjole og fint hår! Nydelig. Kunne du vært så snill og lese meldingen jeg har sendt deg på Instagram?

  Hilsen fast følger ❤️

 15. Hvordan får du denne gløden? Helt nydelig er du!

 16. Hei! Jeg bare lurer på hvor kjolen er fra? Unnskyld hvis det allerede er i innlegget men jeg så ikke lenken haha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *