julaften 2020

God jul til alle fine følgere og tusen takk for så fantastiske og varme kommentarer under forrige post. Jeg har ikke orket å tenke på bloggen og på oppdateringer siden jeg fortalte om tapet av de nydelige hundene våre, men akkurat i dag føltes det greit å åpne dataen igjen. Jeg har jo egentlig så mye materiale å dele, men kanskje jeg bare skal spare det til neste jul? Det er mye jeg også skulle gjort den vonde uken hvor alt plutselig skjedde på en gang, men jeg har bare latt meg selv sørge. Vi har sørget sammen. Vi har kun tenkt på dem. Men så har vi også prøvd å tenke på andre ting. Og så har vi feiret jul med alle de vi er så glad i, og det ble en nydelig julefeiring! Det hjelper å være rundt gode mennesker. Det hjelper å tenke på noe annet. Det hjelper å holde seg opptatt. Med en gang jeg er alene med tankene mine, så kommer tårene. Jeg gråter i dusjen, jeg gråter når jeg trener og jeg gråter når jeg skal prøve å sove. Men det går bedre for hver dag og heldigvis har vi så mange fine minner, videoklipp og bilder å se tilbake på. 

Julaften var annerledes uten dem, men vi hadde det fint tross alt – her kommer noen bilder ❤️  

I år kunne ikke julenissen komme inn på grunn av Corona, men han var her likevel! Vi oppdaget ham først nede ved lekestuen! Der satt han med nissesekken sin og en lommelykt, og så lyste han mot oss og kom gående mot huset! Han satt fra seg gavesekken på trappen og gleden var faktisk enorm – han kom jo, tross alt ❤️ 


 Jeg håper alle har en så fin jul som mulig ❤️ Sender gode tanker gjennom skjermen fra meg til deg!

32 kommentarer

 1. Kristin

  Hei;
  Du er flink til å style jentene. Er disse kjolene fra patachou? Hvor har du kjøpt de?

 2. Tone R.

  For en nydelig julekjole du har på! 🙂 Jentene sine kjoler var også fine 🙂 Godt dere hadde en fin feiring tross tapet av Hugo og Ronaldo. Jeg har en Jack Russel på 15 år.. Gruer meg så til den dagen han ikke skal være med meg mere.. Julen er en fin tid med mye kos, men også tung, savnet for de som ikke lenger er her blir sterkere <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 3. Ok, flere gaver :)? Du sa jo at dere ikke gir gaver på selve juleaften? Da jeg lurte på hvorfor flere små gaver før 24.12 pluss at det ble gjort så mye ut av det? Jeg mente angående jenter at det virker at de får et eller annet i 24 dager 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barna får pakkekalender og gaver på julaften, men vi voksne kjøper ikke gaver til hverandre 🙂 Pakkekalenderen består for det meste av aktiviteter og smågaver som de trenger i hverdagen.

 4. Men julen är ju slut nu tack och lov

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den varer helt til påske, den 😀

  2. Julen varer til 13. januar 😀 (20. dagen). Her blir det pynt og julemusikk fram til den datoen!

 5. This red dress is A M A Z I N G!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you <3

 6. Så utrolig flotte bilder, men kunne godt sett mer av ditt julebord og lurer på hva den flotte røde duken heter? Vi kunne trengt en ny juleduk nå 🙂 Hva ga dere barna til jul? 🙂 Jeg lurer sånn på om du har ett eller flere hull der på «mellomøret»? Du kler det 🙂 Ser du har to hull på øreflippen. Ang. hundene er det kanskje best å få en ny hund? Jeg vet ikke, det føles nok litt feil nå, og altfor tidlig, men det kan kanskje hjelpe på sorgen? Jeg tipper uansett dere får et nytt kjæledyr etter hvert 🙂 Fortsatt God jul 🙂

 7. Hei. Jeg bruker vanligvis ikke å kommentere, men har sett noen ganger innleggene dine dukke opp. Jeg beundrer bildene dine, kan jeg spørre om hvordan de blir tatt? Hvem tar bildene? Hvordan blir de redigert? Litt om innstillinger? Er det blitt brukt blits?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Så hyggelig å høre!

   Det er Lars-Kristian som tar de fleste bildene, resten er det jeg som tar 🙂 Om vi bruker blitz eller ikke varierer veldig, men som regel bruker vi bare vanlig lys som er i rommet eller dagslys.

   På akkurat disse bildene er det brukt OC flash 🙂

   Hvordan de redigeres er også veldig forskjellig, men alle redigeres i Photoshop 🙂

 8. Julianne

  Flytter dere sofaen bort for å få tatt bilde fremfor juletreet? Fine bilder, men skjønner ikke at du orker alt styret. Må alt være så perfekt? Kan dere ikke bare sitte i sofaen?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, sofaen står der de alltid pleier å stå. Ingenting som er flyttet på.

 9. Fortsatt god romjul og fint at julaften ble fin tross alt ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 10. For en nydelig kjole!! Hvor har du kjøpt den? Terningkast 10 fra meg!!

 11. Du ser fantastisk ut i den kjolen!
  Hyggelige julebilder!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 12. Vakre Caroline <3 Takk for din uendelige inspirasjon!! Elsker å komme inn her, se på bilder og høre hvordan du har det. Tror alle ble truffet av tapet av hundene deres. Det er så uendelig vondt å miste dyra sine. Tenker på dere og ønsker dere en fortsatt fin romjul!

 13. Kunne du fortalt litt hvordan «kun barna får gaver» fungerer? Er det sånn at alle gjestene på julaften har med seg julegaver, men kun til barna? Så sitter barna og åpner 10-15 julegaver hver? Har ikke de ting de lager på skole/bhg som de ønsker å gi bort f.eks?
  Er enig i at gavene på julaften kan begrenses mye, men synes ikke noe om at kun barna skal få. Det hadde ikke jeg akseptert eller ønsket for mine barn (og stebarn). De må jo se og lære at voksne også skal kunne få gaver.
  I fjor tok vi «hemmelig nisse» varianten: alle fikk en person hver vi skulle gi gave til (til samme beløp/verdi). Barna fikk en ekstra gave av foreldrene sine da.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Barna lager og gir gaver, både til jul og ellers 🙂 De gir også kalendere «Nelias og Naias årskalander» til alle sammen.

   Hemmelig nisse vurderte vi også i år, men det ble litt logistikkproblemer og dårlig planlegging så vi droppet det. Men neste år så tror jeg vi kjører det 🙂

  2. Jeg er helt enig. Synes også det blir litt rart at kun barna skal få gaver på juleaften. Juleaften for meg er at alle er sammen på likt grunnlag. Felleskap er det viktigaste, at bare barna skal få gave synes jeg blir veldig materialistisk for barna. Vi forsøker heller å minimere alt vi kjøper året igjennom, slik at det faktisk er noe vi trenger som vi kan ønske oss på juleaften. Det gjelder også til barna, de får noe de trenger og ikke alt mulig plast og fjas, minimere det materialistiske og bruk og kast, rett og slett.

 14. Fortsatt god jul. Fint at dere hadde det ok.
  Tenker dere på ny(e) hunder, Caroline?
  Vi mistet en hund for en tid tilbake, og jeg tenkte at man ikke ble så glad i en ny. Men nå har vi en 4 mnd gammel valp som vi elsker over alt i verden. Men du for en jobb det er med valper. De er faktisk forkledde pirayaer.

 15. Ser at spørsmålene mine kan virke direkte, ja, men også litt krasse. Det er ikke meningen, det er kun reelle og direkte spørsmål.

 16. Lipstick??

 17. Julianne

  Digger at søstera di kommer med blomsterkjole på selveste julaften. Statement! For en fri og nydelig sjel!

 18. Så bra dere fikk en fin jul selv om dere manglet to gode venner <3

 19. Så flotte julebilder, godt å se at dere hadde fin feiring med deres nærmeste
  Jeg har grått med dere, kjenner så altfor godt den følelsen det er å miste. ❤️ Savnet vil alltid være der, men sorgen vil lette.
  Ønsker dere alle et riktig godt nytt år!

 20. Nydelig dere er❤️ Hva heter middagsservise? Hvilke tallerkner er med i denne serien?
  Ønsker alle i familien GODT NYTTÅR.
  Takk for ett herlig få lese bloggen din. Håper på maaaaaange innlegg i 2021. Fordi du inspirerer oss alle.

 21. Beklager hvis jeg spør også står det skrevet en vei, men hvor er den nydelige kjolen din fra? Fy faen så vakker. Jeg tror jeg hadde følt meg veldig fin i den også, så tar gjerne imot tips om hvor den er fra ha en fin dag! Du er rå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *