to som ble gamle sammen 💔

Først vil jeg si tusen takk for alle meldinger dere har sendt meg de siste dagene. Det betyr så mye for meg. Jeg har gruet meg for å skrive dette innlegget, men nå som det har gått fire dager siden vi mistet våre beste venner gjennom 14 og 15 år, tenker jeg at også dette må være en del av sorgprosessen. Jeg har det så forferdelig vondt om dagen. Hjertet mitt verker, lengselen er uutholdelig og alt jeg vil er få dem tilbake. På fredag sovnet Hugo og Ronaldo inn hjemme hos oss. Hugo lå i armene mine og Ronaldo i fanget til Lars-Kristian. Jeg klarer ikke å beskrive følelsene mine med ord, men å se de to sovne inn er noe av det mest hjerteskjærende jeg har vært gjennom i hele mitt liv. Jeg følte at hjertet mitt ble knust og det var så forferdelig, forferdelig vondt. Jeg er takknemlig for at de var sammen med oss og hverandre helt til det siste. De fikk sovne inn sammen. Nå er de sammen for alltid, på et bedre sted uten smerter og bekymringer ❤️ 

Jeg visste selvfølgelig at denne dagen skulle komme, men jeg synes den kom altfor fort. Jeg har sett Hugo forfalle mer og mer de siste månedene, og de siste dagene han var her hos oss, hadde han det ikke godt. Ronaldo har vært syk en stund, men man håper jo alltid at man kan vente og holde ting i sjakk med medisiner. De var rett og slett gamle og syke begge to, og vi skal ikke tenke på oss selv oppi alt sammen. Vi må tenke på de nydelige dyrene. Hva slags hundeliv har de, når de har det så vondt dag ut og dag inn? Jeg vet at det beste for dem begge var å få sovne inn, og det å få sovne inn sammen var avgjørende for at de begge skulle ha det godt helt til det siste, men herregud det gjør så forferdelig vondt at det ikke kan beskrives med ord. Ingen tårer, ingen skrik, ingen ord eller sorg kan beskrive hvor vondt det er å miste sine aller beste venner. De var familie. 

Hugo – min vakre, bittelille, men likevel så store gutt. Min sjelevenn, skyggen min gjennom 14 år og mer enn det. Hvordan skal jeg være hel uten deg? Jeg var så glad da mamma og pappa fortalte meg at jeg kunne få bli mammaen din. At du kunne få bli med meg på flyttelasset til Oslo da jeg bare var 19 år gammel. Du har vært hos meg siden du var 10 uker og livet vil på en måte aldri bli helt det samme nå. Vi to sammen i den minste leiligheten i Oslo. Det var så innmari fint og aldri ensomt når du var der. Du var med meg overalt. Du kjente meg så godt, lyttet til meg og trøstet meg. Jeg var mennesket ditt ❤️ Jeg vet at jeg var hele verden for deg, og det å bli elsket av en liten pelsdott på den måten som du elsket meg, det var helt unikt. Du forstod alltid når jeg trengte trøst og slikket tårene mine når jeg gråt. Det gjorde du helt til det siste. Det var så vondt å se at du ble sykere og sykere. Det gjør så vondt at jeg aldri mer skal få stryke den myke pelsen din. Kjenne de våte kyssene dine, se den nydelige halen din logre fordi vi kommer hjem. Jeg vil alltid savne deg og det gjør så vondt 💔 

Min vakre og kloke Ronaldo ❤️ Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være mammaen din også. Du har vært så innmari raus du, med de gode klemmene dine og all kjærligheten du ga og ville ha. Alltid ville du passe på oss, for vi var dine. Min lille vakthund ❤️ Jeg savner deg når jeg lager mat på kjøkkenet, for nå er det ingen som er med meg på matlagingen, tigger etter alt fra kaffe til skinke eller spiser opp alt vi mister av mat i gulvet. Det er ingen som piper ved døren fordi de vil på tur. Ingen bustete pels som trenger stell. Jeg savner alt med deg ❤️ Tenk at Hugo bare var 6 måneder gammel da du kom inn i livet vårt. Det har vært dere to hele tiden. Dere var et par ❤️ Du og Hugo gjorde hverandre hele, og sammen gjorde dere oss hele. Dere var en så viktig del av familien vår i alle disse årene, dere ga oss så mye. Vi skal leve videre på minnene vi har sammen og aldri, aldri glemme dere. Dere er med oss hver dag. Vi savner dere og elsker dere så uendelig mye ❤️ 


Hvil i fred. Til vi sees igjen ❤️  

89 kommentarer

 1. Jeanette

  Så ufattelig leit! Men heldigvis har begge hatt et godt liv hos dere ❤

 2. Så forferdelig trist! Jeg har lest bloggen din helt fra starten å det var akkurat som om vi kjente hundene deres. Har sett å lest i arkivet ditt her på bloggen bare for å se bilder å mimre tilbake med dere og hundene. Føler så med dere ❤️ Hvordan går det med jentene oppi det hele? Husker jeg var liten da vi mistet hunden vår, og det vill jeg aldri glemme. Stor klem til alle dere

 3. Gode fine Caroline. Du er så sterk! De har det bedre nå, uten smerte. Det er slik som oss mennesker, når kroppen ikke orker mer sier den stopp. Liv kommer og liv forsvinner. De er for alltid i hjerte ditt og du var verdens beste mamma for guttene dine. Jeg håper du likevel får en fin jul. Du har vært mitt forbilde gjennom mange år og jeg ser veldig opp til deg. Fine Caroline! Ønsker deg en riktig god jul og sender deg en stor varm klem. ❤️

 4. Tårene mine triller ❤️ Å miste en hund, er som å miste noen i familien.. for det er det de blir, en del av familien<3
  Sender dere styrkeklemmer <3
  Med tiden er det veldig fint å få seg en ny hund. Det er ingen som vil erstatte, men du vil elske like høyt igjen og få den samme hverdagsgleden. Helt unike, men like fantastisk <3

 5. Sov godt, Hugo og Ronaldo❤️

 6. Dette er bare helt grusomt, så leit. ta vare på hverandre.

 7. Tårene renner, og jeg føler så inderlig med dere Sender dere masse varm tanker i sorgen ❤
  Små poter setter dype spor

 8. Jeg begynte å gråte av dette innleget. Det er virkelig så hjerteskjærende! Har en hund selv nå på 10 år, og jeg bare vet hvor vondt det blir når hun ikke er her lenger… Dyr blir virkelig en så stor del av hverdagen og familien. Kondolerer til deg og familien din. <3

 9. Pernilla

  Så utrolig vondt å lese. Var gjennom det samme som dere i januar, det finnes ingenting i verden som er vondere enn å miste sin aller beste venn ❤️ Heldigvis har dere hverandre, og jeg håper så veldig at dere får en fin jul likevel! God klem!

 10. Kjære deg, Caroline. Å lese dette ga meg en kump i halsen. Det er ikke lenge siden vi mistet en hund, og det gjorde jæ*** vondt.
  Vi har fått en ny rakker som beriker livene våre nå, og det kjennes godt.
  Jeg kan ikke si annet enn at det blir bedre, selv om det ikke kjennes sånn akkurat nå.
  Fint at du har familie rundt deg.
  Ha en fin og fredfull jul, og tenk på at hundehimmelen er et godt sted å være.

 11. Sender gode klemmer til dere❤ Dyrene blir en så stor del av livet vårt Ønsker dere også en hod jul❤

 12. Så forferdelig leit å høre. Fine hundene deres, de har det bra der de er nå. Har selv to firbeinte bestevenner som er en stor del av familien. Ta vare på hverandre i sorgen.

 13. Hugo og Ronaldo hadde det godt hos dere, og når de ble gamle og syke fikk de være sammen til siste slutt…dere har gjort det helt riktig hele veien. Vet at dere har og vil få en tøff tid framover, men den verste rå sorgen avtar gradvis etter hvert. Savnet vil nok være der til evig tid. Tenker på dere og håper dere får noen fine dager i julen til tross for at det er to som mangler. (Men de er nok med uansett).
  ❤️❤️❤️

 14. Anette S

  Tårene trillet når jeg leste innleggetJeg er så utrolig lei meg på deres vegne❤️Sender varme gode klemmer til dere❤️

 15. ❤️❤️❤️

 16. Så utrolig trist å høre! Tårene triller her jeg sitter. Sender mangfoldige varme tanker deres vei og håper dere allikevel klarer å få en fin julefeiring. De levde jo et godt liv, og det er alltid en trøst i sorgen. Varm klem til dere

 17. Tårene mine triller, er ingen som kan forstå hvor vondt det er å miste kjæledyret sitt. Tenker veldig mye på deg og dere❤️

 18. Alle gode tanker til dere alle. Vet hvor rå og vond den sorgen er. Ta vare på hverandre, og gled dere over gode minner. <3 <3

 19. ❤️❤️

 20. Gråter med dere :’( Så hjerteskjærende <3

 21. Så forferdelig trist, føler virkelig med dere! <3 Hvordan har jentene tatt det – har de vært med på hele prosessen? Vanskelig å vite hvordan det er best å involvere små barn i slike vonde, men "naturlige" deler av livet 🙁 Sender dere gode tanker!

 22. Føler med dere, det å gå ut fra dyrlegen med bare et halsbånd var veldig sterkt. Etterpå var det vanskelig bare å gå til døra uten at noen skulle være med på tur. Ting tar tid men det blir bedre, ønsker hele familien en riktig god julehelg!

 23. ❤❤❤

 24. Karoline

  Så fne ord, sitter her og gråter med dere❤️ Mange klemmer til dere

 25. Camilla H

  Så forferdelig tristtårene mine renner. Tenker på dere❤️❤️❤️varm klem til dere

 26. Tårene mine triller…
  Vet det ikke er noen trøst, men jeg vet hvor inderlig vondt dere har det nå. Det kan ikke beskrives og livet blir faktisk ikke det samme som før.

  Mange klemmer sendes deres vei, til store og små… ❤️❤️❤️❤️

 27. Så utrolig trist og lese, og jeg føler virkelig med dere ❤️ Og la de reise sammen, det er ekte kjærlighet ❤️ Hvil i fred gutter ❤️

 28. Sender alle klemmer og kjærlighet til hele familien ❤️ Det er så vondt å miste en bestevenn og et familiemedlem. Vi mistet pusen vår i fjor, og jeg tar meg fortsatt i å skulle rope på han når jeg kommer hjem… håper dere klarer å finne glede og trøst i hverandre og julen, og at dere kan minnes de firbeinte sammen ❤️

 29. Johanne

  Kjære deg Caroline! Noe så hjerteskjærende vondt!
  Føler sånn med dere <3
  Klem til hele familien, håper tross alt dere får en fin jul.

 30. <3 Så fine og rørende ord, Caroline. Det er sønderrivende å minst de man er glad i, både mennesker og dyr <3 Det at de kunne ligge hos mammaen og pappaen sin nå de sovnet inn, må ha vært en veldig sterk opplevelse, og samtidig veldig trygt for de to <3.Det er som du skriver, så viktig å tenke på dyrene først og la de slippe når de blir syke. <3 Selv ser jeg alltid opp til Karlsvogna når det er stjerneklart, det er der jeg har de jeg har mistet <3

 31. Masse, masse kjærlighet til dere! Å miste dyr er forferdelig vondt – der jo familie! Jeg har fulgt bloggen siden 2009, og de jeg har aldri vært i tvil om at dere hadde et fantastisk hundehold, og kjærligheten til dyrene har vært godt synlig gjennom disse årene.
  Det er grusomt vondt, men det blir bedre <3

 32. Tone R.

  Min dypeste medfølelse <3 dette gjør så vondt. Tårene triller mens jeg leser dette. Hugo og Ronaldo har alltid vært her på bloggen, fine og blide 🙂 Det er tungt å miste familiemedlemmer for det er det de er. Stor klem <3

 33. ❤❤❤

 34. Pernille Kristensen

  Mit hjerte græder med jer, tårerne triller- så smukt skrevet❤️❤️ Alt styrke og kærlighed til jer alle 4❤️

 35. ♥️♥️♥️

 36. De to har hatt et flott hundeliv uten tvil. Å la de sovne inn samtidig var en fin ting, synes ikke det var noe rart i det. Begge var gamle og hadde plager, og noe liv i kanskje kort tid til uten kamraten sin gjennom så mange år hadde blitt stusselig. 14 og 15 år er en respektabel alder, skjønner godt det likevel er vondt. Hvil i fred til to gutter man har sett mange ganger her <3

 37. Så utrolig sterkt å lese, jeg gråter Det må være så vondt Sender dere masse medfølelse og styrke i sorgen ❤

 38. Så trist, men de har hatt Verdens Beste gjem og familie Føler med dere. Ønsker dere iallefall Gid Jul og Godt Nyttår, fine fine familie❤️

 39. Inger Marie

  Mange gode klemmer til dere❤️Jeg mistet hunden min når jeg var litt eldre en jentene dine ,jeg ble syk med feber og ble først bedre når moren min lovte meg at Chang som hunden min het,at han var i himmelen og at jeg skulle få møte han igjendet var en barnslig trøst men det gjorde at jeg kunne tenke på de fine minnene og ikke bare gråte! Ønsker dere en velsignet julehøytid og tenker på dere i sorgen❤️

 40. Gunnhild

  Sender mange varme klemmer, Caroline. <3

 41. Mine tanker går til dere <3 Jeg vet hvor ubeskrivelig vond den sorgen er, og jeg føler virkelig med dere <3
  Ta vare på hverandre! Jeg håper dere får en fin jul tross omstendigheten. Mange klemmer til dere alle <3

 42. Varme klemmer til dere alle fire <3

 43. Takk for at du deler. Sender mange klemmer til dere <3

 44. Varme klemmer til dere fire ❤️❤️❤️❤️

 45. Tårene mine renner.. Så utrolig fint skrevet <3 Dere var de beste for dem begge og nå har de fått fred <3 Takk for at du delte.

 46. Så utrolig trist at dere har mistet de to små familiemedlemmene deres. Jeg vet de hadde et godt liv sammen med dere <3

 47. Hundene deres bor vel i hjerte? Sant? Vet selv hvordan det er å miste,har vært igjennom sorg fem ganger,så jegvet hvor tungt. og trist det er når hundene blir gamle .

 48. Dette river i hjertet, Caroline.❤️ Vi mistet vår kjære hund gjennom 13 år i sommer, og jeg vet akkurat hvordan du har det nå. Det mest hjerteskjærende jeg har gjort, var å ta henne inn i bilen og kjøre til dyrlegen. Jeg gråt så jeg nesten ikke kunne kjøre. Vissheten om at hun bare hadde minutter igjen å leve var helt uutholdelig.. Men det er vår plikt som dyreeiere å la dyrene slippe lidelser. Det er en trøst å vite at vi sparte henne for smerter.
  Nå har vi levd fire måneder uten hund, og det går bedre. Vi har sakte, men sikkert, blitt vant til å gå tur uten hund, og det er godt! Kanskje er det en liten trøst å vite at tiden er din beste venn nå? Sorg kommer og går i bølger. Den vil alltid være der, men blir mildere og mindre smertefull med tiden. Det har vi erfart. God trøsteklem til deg og alle i familien! Det blir bedre.

 49. Kathrin

  Akkurat så hardt og brutalt føles det, når man mister hunden sin. Jeg mista min i oktober, hun var hos meg gjennom 13 år. Det er mye minner det! Jeg gråter med deg

  Håper dere får en god jul, tross omstendighetene ❤️✨

 50. Tårene triller og mitt hjerte gråter føler med dere

 51. I am so so sorry for your loss We have been through this two years ago with our beloved furball cat Tokyo, I can feel your pain, it trully is as you said, indescribable.. Sending you bear hugs ❤❤

 52. Earings??

 53. Ååå så vakkert skrevet av deg ❤ Men selvfølgelig veldig trist. Man blir like glad i dyr som i mennesker. Tenk så godt begge to hadde det hos dere Sender dere mange varme tanker. Hilsen hundeeier. ❤

 54. Så uendelig trist å miste de skjønne små som har vært familiemedlemmer hele sine liv. Jeg er sikker på at de hadde verdens beste eiere i dere alle❤️ De har hatt gode liv fylt av deres kjærlighet til hverandre, små og store. Husk det, og gjem minnene i hjertene.

 55. Takk for at du setter ord på hvor ubeskrivelig vondt det er å miste et dyr. Varme tanker til dere

 56. ❤️❤️❤️

 57. i know exactly how you feel. my best friend looked so similar to Hugo and he was exactly the same age as Hugo. in May 2018 we unfortunately had to let him go. my heart is broken and I miss him every single day. I’ve always looked at hugo and seen so much similarity. I wish you and your family much strength for the next time. it may not be easier, but more bearable … much love ….

 58. Christine
 59. Føler så med deg i sorgen ❤️

 60. Så trist ♥️Ingen tvil i at det var mye følelser i denne teksten ,ble helt rørt ,å tårene renner ♥️

 61. Dere har mine dypeste medfølelse. Jeg kondolerer og sender dere gode tanker.

 62. Ingrid Grace

  Kjære Caroline og familien, jeg føler så inderlig med dere. Tårene triller når jeg ser oppdateringer om hundene deres. Jeg har dyr selv, og mistet mitt pelsbarn i fjor, jeg tror ikke jeg blir hel igjen noen gang. Ekstra sterkt er det at de fikk reise sammen, å miste ett dyr er tungt, to samtidig kan jeg nesten ikke forestille meg.. Hundene hadde det godt hos dere, nå er de sammen på de evige jaktmarker og dere sitter igjen og sørger. Skulle ønske jeg kunne si eller gjøre noe som gjorde alt lettere. Ta godt vare på dere, mange klemmer fra meg. <3

 63. Ett vanskelig, men riktig valg. Dere må ta tiden til hjelp. God jul til dere alle!❤️

 64. <3

 65. Dere er lei dere fordi dere har mistet noen dere elsket – Tenk så heldige de var som fikk være hos dere! ❤️

 66. Hei Caroline. Utrolig flott skrevet. Jeg føler med dere ❤️❤️ Jeg har opplevd å miste 4 hunder – ufattelig trist. Tenker på de hver dag. Noen ble gamle, en måtte vi ta bare 2 år gammel. Hun beit 2 ganger… Vi kunne ikke stole på henne.
  Ønsker dere en strålende og fredelig jul

 67. Kondolerer ♥️ Evig trist

 68. Trist å lese. Hadde dere dyrlege hjemme og avlivet dem sammen?

 69. ♥️♥️♥️

 70. Kjære dere, jeg har ingen ord akkurat nå – annet enn å si at de vakre ordene slo meg rett i hjertet. Jeg har mistet mange hunder opp gjennom tiden og nå er vi også i ferd med å gå siste runde med én av våre. Han blir 11 år i januar, men jeg tror ikke han blir så mye mer. Det er en stor hund og 11 år er mye på disse. De siste månedene har forverret seg veldig, men det ser likevel ikke ut som han har smerter av noe slag, så . . . vi ser det an.
  Jeg føler virkelig at du savner disse to, Caroline. Du har lagt ut så mye fine bilder av dem og de har jo som regel alltid vært med dere på turer. Jeg ønsker ikke noe annet enn at kanskje en dag i fremtiden, flytter det inn en ny pelsdott hos dere <3

  Tusen takk for alle fine bilder og alle fine stunder du har gitt meg i 2020 og jeg ønsker dere så inderlig en fredfull og fin jul. Så får vi alle ønske at året 2021 blir adskillig bedre enn dette har vært.

  Masse klemmer til dere alle fire <3

 71. Kondolerer❤️ de av oss som har mistet kjæledyr vet hvor mye de betyr! Men hundene deres har hatt gode hundeliv, de har hatt hverandre og dere og barna. De kunne ikke hatt det bedre! De ble gamle til hunder å være. Og de har ikke vondt lenger nå. ❤️

 72. Føler med dere❤️

 73. Kjersti

  Så trist❤️De hadde et godt liv hos dere.❤️

 74. Christine

  ❤️❤️❤️

 75. Tårene renner❤️❤️❤️ Føler med dere.

 76. Barnehagelæreren

  Så trist små poter setter dype spor i menneskehjertet.
  Har selv vokst opp med hunder og de blir som familiemedlemmer, du kan fortelle de alt, de lytter alltid, forteller ikke hemmelighetene dine til noen, er alltid glad for å se deg. Savnet når de blir borte er stort og en liten bit av hjertet ditt tar de med seg. Kanskje en dag flytter en ny liten vovs inn.

 77. ❤️❤️

 78. ❤️

 79. Jeg mistet min katt etter 13 år som fulgte meg opp gjennom hele barndommen. Det er utrolig vondt. Se dem syke og ikke kan hjelpe dem. Jeg har så medfølelse med deg og vet hva du går gjennom. Men du gjorde det riktige valget. Dette er kjærlighetens pris Mange klemmer til deg.

 80. varm_kakao

  Hjerteskjærende vondt å høre, jeg gråter mens jeg leser. Vet hvor glad man blir i sine kjære kjæledyr. Føler med dere i sorgen ❤️

 81. Benedicte L

  Føler så inderlig med dere. Mistet min kjøre tibbegutt i januar, og det var virkelig helt grusomt vondt. Uansett om man vet det er det rette. En ny liten gutt flyttet inn i sommer etter grundig leting. Det betyr ikke at han andre er glemt, men gud så deilig det er å ha hund i hus igjen. Livet er virkelig ikke det samme uten tassing i hus.
  Takk for at du deler. Mange gode klemmer til deg

 82. Uff så leit Det må være et stort tomrom etter dem Det kommer til å bli bedre, og mindre smertefullt med tiden. Døde de naturlig på samme tid? De er det i så fall noe vakkert over.. og rørende. Alt godt til dere❤️

 83. Elisabeth

  De vakre vennene, lever for alltid videre i hjertene deres og er evige ❤️Føler sorgen deres i mitt eget hjerte❤️
  Sorgen er kjærlighetens pris❤️
  Tar dere med i medfølende tanker❤️

 84. Så trist!! Føler med dere og sender dere varme tanker!! Husker når jeg selv mistet barndomskattene mine, begge to samtidig da også, fordi mamma følte det var riktig valg. Det var helt ubeskrivelig vondt, så jeg vet hvordan det er! En dag kan man tenke tilbake på dem og smile, og de vil alltid være i hjertet ditt ❤️❤️

 85. Margrethe

  Tårene triller for deg! Kondolerer! Det er så ufattelig trist og tomt! Kjenner følelsen! Vi måtte avlive den ene katten vår på 16 år i vår og det er fortsatt tomt etter henne. De setter sine spor i hjertet og de er familie! Sender dere masse gode tanker

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *