to som ble gamle sammen 💔

Først vil jeg si tusen takk for alle meldinger dere har sendt meg de siste dagene. Det betyr så mye for meg. Jeg har gruet meg for å skrive dette innlegget, men nå som det har gått fire dager siden vi mistet våre beste venner gjennom 14 og 15 år, tenker jeg at også dette må være en del av sorgprosessen. Jeg har det så forferdelig vondt om dagen. Hjertet mitt verker, lengselen er uutholdelig og alt jeg vil er få dem tilbake. På fredag sovnet Hugo og Ronaldo inn hjemme hos oss. Hugo lå i armene mine og Ronaldo i fanget til Lars-Kristian. Jeg klarer ikke å beskrive følelsene mine med ord, men å se de to sovne inn er noe av det mest hjerteskjærende jeg har vært gjennom i hele mitt liv. Jeg følte at hjertet mitt ble knust og det var så forferdelig, forferdelig vondt. Jeg er takknemlig for at de var sammen med oss og hverandre helt til det siste. De fikk sovne inn sammen. Nå er de sammen for alltid, på et bedre sted uten smerter og bekymringer ❤️ 

Jeg visste selvfølgelig at denne dagen skulle komme, men jeg synes den kom altfor fort. Jeg har sett Hugo forfalle mer og mer de siste månedene, og de siste dagene han var her hos oss, hadde han det ikke godt. Ronaldo har vært syk en stund, men man håper jo alltid at man kan vente og holde ting i sjakk med medisiner. De var rett og slett gamle og syke begge to, og vi skal ikke tenke på oss selv oppi alt sammen. Vi må tenke på de nydelige dyrene. Hva slags hundeliv har de, når de har det så vondt dag ut og dag inn? Jeg vet at det beste for dem begge var å få sovne inn, og det å få sovne inn sammen var avgjørende for at de begge skulle ha det godt helt til det siste, men herregud det gjør så forferdelig vondt at det ikke kan beskrives med ord. Ingen tårer, ingen skrik, ingen ord eller sorg kan beskrive hvor vondt det er å miste sine aller beste venner. De var familie. 

Hugo – min vakre, bittelille, men likevel så store gutt. Min sjelevenn, skyggen min gjennom 14 år og mer enn det. Hvordan skal jeg være hel uten deg? Jeg var så glad da mamma og pappa fortalte meg at jeg kunne få bli mammaen din. At du kunne få bli med meg på flyttelasset til Oslo da jeg bare var 19 år gammel. Du har vært hos meg siden du var 10 uker og livet vil på en måte aldri bli helt det samme nå. Vi to sammen i den minste leiligheten i Oslo. Det var så innmari fint og aldri ensomt når du var der. Du var med meg overalt. Du kjente meg så godt, lyttet til meg og trøstet meg. Jeg var mennesket ditt ❤️ Jeg vet at jeg var hele verden for deg, og det å bli elsket av en liten pelsdott på den måten som du elsket meg, det var helt unikt. Du forstod alltid når jeg trengte trøst og slikket tårene mine når jeg gråt. Det gjorde du helt til det siste. Det var så vondt å se at du ble sykere og sykere. Det gjør så vondt at jeg aldri mer skal få stryke den myke pelsen din. Kjenne de våte kyssene dine, se den nydelige halen din logre fordi vi kommer hjem. Jeg vil alltid savne deg og det gjør så vondt 💔 

Min vakre og kloke Ronaldo ❤️ Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være mammaen din også. Du har vært så innmari raus du, med de gode klemmene dine og all kjærligheten du ga og ville ha. Alltid ville du passe på oss, for vi var dine. Min lille vakthund ❤️ Jeg savner deg når jeg lager mat på kjøkkenet, for nå er det ingen som er med meg på matlagingen, tigger etter alt fra kaffe til skinke eller spiser opp alt vi mister av mat i gulvet. Det er ingen som piper ved døren fordi de vil på tur. Ingen bustete pels som trenger stell. Jeg savner alt med deg ❤️ Tenk at Hugo bare var 6 måneder gammel da du kom inn i livet vårt. Det har vært dere to hele tiden. Dere var et par ❤️ Du og Hugo gjorde hverandre hele, og sammen gjorde dere oss hele. Dere var en så viktig del av familien vår i alle disse årene, dere ga oss så mye. Vi skal leve videre på minnene vi har sammen og aldri, aldri glemme dere. Dere er med oss hver dag. Vi savner dere og elsker dere så uendelig mye ❤️ 


Hvil i fred. Til vi sees igjen ❤️  

89 kommentarer

 1. Tårene triller og mitt hjerte gråter føler med dere

 2. I am so so sorry for your loss We have been through this two years ago with our beloved furball cat Tokyo, I can feel your pain, it trully is as you said, indescribable.. Sending you bear hugs ❤❤

 3. Earings??

 4. Ååå så vakkert skrevet av deg ❤ Men selvfølgelig veldig trist. Man blir like glad i dyr som i mennesker. Tenk så godt begge to hadde det hos dere Sender dere mange varme tanker. Hilsen hundeeier. ❤

 5. Så uendelig trist å miste de skjønne små som har vært familiemedlemmer hele sine liv. Jeg er sikker på at de hadde verdens beste eiere i dere alle❤️ De har hatt gode liv fylt av deres kjærlighet til hverandre, små og store. Husk det, og gjem minnene i hjertene.

 6. Takk for at du setter ord på hvor ubeskrivelig vondt det er å miste et dyr. Varme tanker til dere

 7. ❤️❤️❤️

 8. i know exactly how you feel. my best friend looked so similar to Hugo and he was exactly the same age as Hugo. in May 2018 we unfortunately had to let him go. my heart is broken and I miss him every single day. I’ve always looked at hugo and seen so much similarity. I wish you and your family much strength for the next time. it may not be easier, but more bearable … much love ….

 9. Christine
 10. Føler så med deg i sorgen ❤️

 11. Så trist ♥️Ingen tvil i at det var mye følelser i denne teksten ,ble helt rørt ,å tårene renner ♥️

 12. Dere har mine dypeste medfølelse. Jeg kondolerer og sender dere gode tanker.

 13. Ingrid Grace

  Kjære Caroline og familien, jeg føler så inderlig med dere. Tårene triller når jeg ser oppdateringer om hundene deres. Jeg har dyr selv, og mistet mitt pelsbarn i fjor, jeg tror ikke jeg blir hel igjen noen gang. Ekstra sterkt er det at de fikk reise sammen, å miste ett dyr er tungt, to samtidig kan jeg nesten ikke forestille meg.. Hundene hadde det godt hos dere, nå er de sammen på de evige jaktmarker og dere sitter igjen og sørger. Skulle ønske jeg kunne si eller gjøre noe som gjorde alt lettere. Ta godt vare på dere, mange klemmer fra meg. <3

 14. Ett vanskelig, men riktig valg. Dere må ta tiden til hjelp. God jul til dere alle!❤️

 15. <3

 16. Dere er lei dere fordi dere har mistet noen dere elsket – Tenk så heldige de var som fikk være hos dere! ❤️

 17. Hei Caroline. Utrolig flott skrevet. Jeg føler med dere ❤️❤️ Jeg har opplevd å miste 4 hunder – ufattelig trist. Tenker på de hver dag. Noen ble gamle, en måtte vi ta bare 2 år gammel. Hun beit 2 ganger… Vi kunne ikke stole på henne.
  Ønsker dere en strålende og fredelig jul

 18. Kondolerer ♥️ Evig trist

 19. Trist å lese. Hadde dere dyrlege hjemme og avlivet dem sammen?

 20. ♥️♥️♥️

 21. Kjære dere, jeg har ingen ord akkurat nå – annet enn å si at de vakre ordene slo meg rett i hjertet. Jeg har mistet mange hunder opp gjennom tiden og nå er vi også i ferd med å gå siste runde med én av våre. Han blir 11 år i januar, men jeg tror ikke han blir så mye mer. Det er en stor hund og 11 år er mye på disse. De siste månedene har forverret seg veldig, men det ser likevel ikke ut som han har smerter av noe slag, så . . . vi ser det an.
  Jeg føler virkelig at du savner disse to, Caroline. Du har lagt ut så mye fine bilder av dem og de har jo som regel alltid vært med dere på turer. Jeg ønsker ikke noe annet enn at kanskje en dag i fremtiden, flytter det inn en ny pelsdott hos dere <3

  Tusen takk for alle fine bilder og alle fine stunder du har gitt meg i 2020 og jeg ønsker dere så inderlig en fredfull og fin jul. Så får vi alle ønske at året 2021 blir adskillig bedre enn dette har vært.

  Masse klemmer til dere alle fire <3

 22. Kondolerer❤️ de av oss som har mistet kjæledyr vet hvor mye de betyr! Men hundene deres har hatt gode hundeliv, de har hatt hverandre og dere og barna. De kunne ikke hatt det bedre! De ble gamle til hunder å være. Og de har ikke vondt lenger nå. ❤️

 23. Føler med dere❤️

 24. Så trist❤️De hadde et godt liv hos dere.❤️

 25. Christine

  ❤️❤️❤️

 26. Tårene renner❤️❤️❤️ Føler med dere.

 27. Barnehagelæreren

  Så trist små poter setter dype spor i menneskehjertet.
  Har selv vokst opp med hunder og de blir som familiemedlemmer, du kan fortelle de alt, de lytter alltid, forteller ikke hemmelighetene dine til noen, er alltid glad for å se deg. Savnet når de blir borte er stort og en liten bit av hjertet ditt tar de med seg. Kanskje en dag flytter en ny liten vovs inn.

 28. ❤️❤️

 29. ❤️

 30. Jeg mistet min katt etter 13 år som fulgte meg opp gjennom hele barndommen. Det er utrolig vondt. Se dem syke og ikke kan hjelpe dem. Jeg har så medfølelse med deg og vet hva du går gjennom. Men du gjorde det riktige valget. Dette er kjærlighetens pris Mange klemmer til deg.

 31. varm_kakao

  Hjerteskjærende vondt å høre, jeg gråter mens jeg leser. Vet hvor glad man blir i sine kjære kjæledyr. Føler med dere i sorgen ❤️

 32. Benedicte L

  Føler så inderlig med dere. Mistet min kjøre tibbegutt i januar, og det var virkelig helt grusomt vondt. Uansett om man vet det er det rette. En ny liten gutt flyttet inn i sommer etter grundig leting. Det betyr ikke at han andre er glemt, men gud så deilig det er å ha hund i hus igjen. Livet er virkelig ikke det samme uten tassing i hus.
  Takk for at du deler. Mange gode klemmer til deg

 33. Uff så leit Det må være et stort tomrom etter dem Det kommer til å bli bedre, og mindre smertefullt med tiden. Døde de naturlig på samme tid? De er det i så fall noe vakkert over.. og rørende. Alt godt til dere❤️

 34. Elisabeth

  De vakre vennene, lever for alltid videre i hjertene deres og er evige ❤️Føler sorgen deres i mitt eget hjerte❤️
  Sorgen er kjærlighetens pris❤️
  Tar dere med i medfølende tanker❤️

 35. Så trist!! Føler med dere og sender dere varme tanker!! Husker når jeg selv mistet barndomskattene mine, begge to samtidig da også, fordi mamma følte det var riktig valg. Det var helt ubeskrivelig vondt, så jeg vet hvordan det er! En dag kan man tenke tilbake på dem og smile, og de vil alltid være i hjertet ditt ❤️❤️

 36. Margrethe

  Tårene triller for deg! Kondolerer! Det er så ufattelig trist og tomt! Kjenner følelsen! Vi måtte avlive den ene katten vår på 16 år i vår og det er fortsatt tomt etter henne. De setter sine spor i hjertet og de er familie! Sender dere masse gode tanker

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *