min selvbruningsrutine

reklame: St. Tropez 

Nå får du 20 prosent rabatt på hele sortimentet til St. Tropez hos Vita! Sjekk det ut HER. Jeg får ofte spørsmål om fargen min, spesielt kommer disse spørsmålene når jeg har hatt fotoshoot, og helt fra i sommer er det jo produkter fra St. Tropez jeg har brukt. St. Tropez sine produkter er ikke kun selvbruning, men hvert produkt har også en unik blanding av fuktighetsgivende ingredienser som gir en naturlig og langvarig farge. Alle produktene er veganske, og det beste av alt er at fargen blir så fantastisk dyp og fin OG den lukter ikke. Nå er jeg ekstremt sensitiv på lukt, jeg får ikke sovet om natten dersom jeg legger meg med en selvbruner som lukter. Lukter den dagen etterpå, er jeg småkvalm hele dagen og vil bare vaske meg, så dette er virkelig så viktig for meg! Så du må tro meg når jeg sier at denne lukter minimalt. Jeg kjenner det så å si aldri dagen etter og heller ikke om natten – det er rett og slett fantastisk. I tillegg synes jeg fargen den gir er troverdig og helt nydelig, den ser ikke falsk ut, men er bare glødende og jevn. Som om du har blitt kysset av solen (savner solen) ☀️ 

Jeg smører meg ca. 1 gang i uken eller annen hver uke for å holde på en fin farge. Nå trener jo jeg og svetter mye, så etter 1 uke er fargen nesten helt borte. Jeg passer på å bruke en skrubbevott i dusjen når jeg ser at fargen begynner å gå av, da forsvinner restene av den lett. Når det kommer til smøringen, har jeg lagt ut noen tips på instagram story i dag, så sjekk gjerne ut den 🙂 Men – det viktigste du kan gjøre, er å bruke votten som heter Dual Sided Mitt når du smører deg. Den finnes HER

Votten er tosidig og kan brukes på  begge sider. Vask den for hver gang! Jeg merker forskjell de gangene jeg ikke har vasket den, og de gangene jeg smører meg med en helt ren vått. Når den er ren, føler jeg at det er mye lettere å smøre seg og at produktet legger seg lettere på huden. Start også alltid med ren, helst skrubbet hud og bruk gjerne Tan Remover før du går i dusjen. Denne ser ut til å være utsolgt på nett, men den finnes i butikk. Tan Remover fungerer også som en primer slik at fargen skal holde lengre, så den er nydelig å ha på før du smører deg 🙂 

Mitt absolutte favorittprodukt er moussen som heter Bronzing Mousse Dark. Den gir en så fin farge til meg! Den tørker fort, og derfor går det fint å ta på løst tøy etter du har smurt deg. Dark skal dusjes av etter 8 timer, men dersom du har litt dårligere tid, kan jeg varmt anbefale Express Mousse. Denne skal virke i 1-3 timer avhengig av hvor mørk farge du vil ha. 3 timer skal tilsvare Dark, men jeg må være ærlig å si at jeg ikke synes den blir like mørk og gyllen, så jeg holder en knapp på Bronzing Mousse i Dark. Men Express gir absolutt en fin farge, det kommer nok bare litt an på hva du er ute etter. 

For ansiktet bruker jeg Purity Vitamins Face Serum som jeg blander inn i kremen min om natten. Dette er en gradvis selvbruner for ansiktet, og kan brukes hver dag – morgen og kveld eller etter behov. Denne lukter SÅ godt og inneholder vitamin C, D og Hyaluronsyre, som blant annet både er fuktighetsgivende, glattende, har en plumpende effekt og gir en fantastisk glød! Altså – dette serumet er gull! Du finner det HER


Husk kampanjen hvor du nå får 20 prosent på alt hos Vita HER – siste sjanse er på søndag 🌴 

27 kommentarer

 1. De undertøyssettene dine har så utrolig høy skjæring :-O min mann synes ikke det er så lekkert, hak derimot elsker type hipster….Og jeg er litt enig. Blir litt tacky… men cardiganen står på ønskelista da.
  Ps: Suspekt utseende på det brune på hansken!! :-O (haha)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at den står på listen 🙂

   Haha, enig :p

 2. I’m always very afraid that these products could stain my clothes!
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   They will not 😀 Only durring the process, but once you are out of the shower, it will not stain 🙂

 3. Hva syns Lars Kristian om lukten fra selvbruningen? Min kjæreste klarer verken lukten fra St Tropez, Sophie Elise eller andre Dove. Mine venninner har samme situasjon med sine kjærester, haha! Er dermed uaktuelt for han å sove med meg som lukter, slik at det sengetøyet vårt også stinker, haha. Veldig irriterende, da jeg konsekvent ikke benytter solarium. Skulle dermed ønske at det kom en på markedet som ikke lukter noe som helst <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han har aldri nevnt noe om lukt i det hele tatt 🙂 Jeg synes denne lukter minimalt 🙂

  2. Bene, mannen min er akkurat lik, han kaller meg «biscuit» hver gang jeg tar på selvbruning. Jeg bruker også St. Tropez, men det er ikke sant at den ikke lukter, med en gang du smører på gjør den ikke det, men i løpet av natta så lukter det ganske heftig selvbruning.

   Det er dessverre sånn med all selvbruning, man kommer ikke unna det da det er den «tan activatoren» i selvbruningen som gjør deg brun som lukter. Gir veldig fin farge og resultat da, men første natta lukter det dessverre en del.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er uenig med deg jeg, synes den lukter minimalt om natten 🙂 Og jeg er ganske sensitiv på lukt. Alle andre selvbrunere jeg har testet har luktet om natten, men denne er veldig veldig mild etter min lukt i hvert fall. Så rart! Bene – du får nesten teste og prøve selv 🙂

   2. Ida: enig med deg, jeg bruker også St. Tropez fordi den gir finest farge, men den lukter veldig etter en stund ja! Så at den er luktfri medfører ikke riktighet.

   3. Caroline Berg Eriksen

    Da får vi bare være enig om å være uenig 🙂 Jeg synes ikke vi kan konkludere med at det ikke medfører riktighet, da jeg aldri hadde sagt eller skrevet at den lukter minimalt om jeg ikke syntes det. Dette er så viktig for meg 🙂 All selvbruning lukter, det er ikke til å unngå, men St. Tropez sin lukt er etter min mening så liten etter påføring at jeg synes det er et argument for å faktisk bruke den jevnlig. I tillegg er jo lukten så å si ikke-eksisterende etter en dusj og da er i hvert fall jeg solgt 🙂 I tillegg til fargen selvsagt, den blir så fin 🙂 Men ja, det får nesten være opp til hver enkelt å avgjøre dette med lukt 🙂

  3. Da ville jeg prøvd self tanning drops fra Meraki, de er helt luktfri og du blander de med den kremen du selv velger beste jeg har prøvd hittil

 4. Hvor er øredobbene fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   NAKD og h&m 🙂

 5. Okey, veldig rart spørsmål.. 😛 Men hvilken hårfjerningsmetode bruker du? Du har så glatt og fin hud uten noe nupper og uten noe tørr hud 🙂

 6. Hva er «en plumpende» effekt? 🙂
  Jeg synes ikke det hørtes ut som noe man ønsket seg – men jeg kan ta feil. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hyaluronsyre trekker ned i dybden mellom hudcellene og fukter og fyller ut, noe som gir en plumping-effekt – er det som oppgis når jeg leser om hyaluronsyre 🙂

   1. He he… javel. Men «Plumpende» er jo ikke et ord på norsk. 🙂
    Bare syns det er litt morsomt.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, kanskje det er litt morsomt 🙂

 7. Du svarte ikke på forrige kommentar ?

 8. Hei. Jeg har vært stor fan av Sunspa etter at du anbefalte det merket for noen herrens år tilbake – Takk! :-D.
  Hvordan er St. Tropez i forhold?
  Hilsen Linn

 9. Hvordan du klarer å smøre selvbruningen bak ryggen? 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lars-Kristian smører meg 🙂

 10. varm_kakao

  Jeg har en type skum i hvit flaske som jeg kjøpte i sommer. Blir ganske fornøyd med fargen, men jeg vil nå si jeg kjenner godt lukten av selvbruning. 😮 Selv når jeg dusjer så sitter det liksom litt igjen av lukten, hvertfall i begynnelsen. Så jeg vet ikke om du er så sensitiv i grunn, haha. Orker ikke styre med selvbruning om vinteren, synes det er helt ok å være hvit/blek også til tider. 😀

 11. varm_kakao

  Jeg mente selvfølgelig fra samme merke, St. Tropez. 🙂

 12. Janne Ellingsen

  Hei Caroline
  Jeg tåler ingen produkter som er tilsatt parfyme, ikke engang en svak duft. Kjøpte akkurat selvbruning fra kicks som jeg ikke kunne bruke. Vet du om det finnes en god selvbruning som ikke er tilsatt parfyme?

  1. Qlinique sin self sun serie er helt uten parfyme

 13. Synes denne lukter veldig dessverre :/ Så å skrive at den lukter minimalt, blir feil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *