årets første julefilm

I går gikk startskuddet for årets første julefilm og nå gleder jeg meg bare til å se flere 🙂 Jeg har jo en ganske lang liste å gå gjennom og rekker sånn ca. aldri å se alle jeg ønsker, men vi må jo starte et sted! I går fikk jentene en billett hver og kakaobomber i kalenderluken, og på billetten stod det kakao, grøt og en valgfri julefilm! Begge var helt enige i at det måtte bli The Christmas Chronicles – og det var vi enige i også. Den så vi for første gang da den kom ut i 2018, og allerede i år har det blitt laget en oppfølger. Sistnevnte har jeg tilgode å se, men den første er virkelig så innmari fin og anbefales for hele familien 🎄⭐️ 

Helt kort handler den om Kate og Ted, et søskenpar som alltid har elsket å feire julen med familien sin, men som synes julen får en helt annen betydning dette året, når faren deres mister livet i en brann. En kveld bestemmer Kate seg for å sette opp en felle for julenissen og storebroren blir motvillig med – egentlig har han blitt altfor stor for sånt. Men – fellen viser seg å gi resultat, for kort tid etter havner de faktisk i julenissens slede, sørger for at den krasjer og gavesekken forsvinner, og er nær ved å ødelegge julen for alle barna i store deler av verden. Heldigvis er det tross alt julenissen de har møtt på, og han går motvillig med på at de skal få hjelpe han med å prøve og redde julen 🙂 Superskjønn film som garanterer julestemning! 


Etter film, grøt og kakao, dro jeg for å treffe tre av teaterjentene til et utebord. Vi hadde en så fin kveld med avstand, antibac og litt frosne fingre og tær fordi regnet kom uanmeldt, men det var så koselig! Fint at det går an å møtes tross omstendighetene ⭐️ I dag har vi vært og ridd på hester med jentene, og nå står pizzaen i ovnen. Håper dere har en fin kveld ❤️ 

11 kommentarer

 1. Hvor får man kjøpt kakaobomber, og legger man dem rett i varm melk?

 2. Hait pin???

 3. Har du en link til din julegenser?? Såå fin☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre! Den er noen år gammel :/

 4. Vi så christmas chronichles 2 med børnene og den er vældigt god også. God jul til dig og din familie

 5. Nr 2 så vi i går men den var ikke like bra Men kan tipse om tegnefilmen Klaus på Netflix. Den var så søt Tror den vant eller var nominert til Oscar ☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 6. Finner du den med norsk tale? Jeg har kun funnet Grinchen og Polarekspressen med norsk tale og vil så gjerne se flere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er norsk tale 🙂

 7. Your family is amazing. I can feel the love through my computer ! <3
  Miki x

  https://www.littletasteofbeauty.com/

 8. En herlig julefilm som gjorde susen her også da den kom. Har ikke sett oppfølgeren enda, men kanskje til neste jul.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *