naan pizza på 1-2-3

I dag ble det pizza laget av naan og det er så godt! Smaken som er i brødet fra før av, toppet med noe så enkelt som pesto, mozarella og cherrytomater blir en helt nydelig kombo, og drysser du over litt kvernet pepper og frisk basilikum etter steketiden, har du en kjempegod middag på bare 10 minutter! Her kommer oppskriften / fremgangsmåten 🤤 


du trenger 

♥ naan ♥ pesto ♥ mozarella ♥ cherrytomater ♥ olje ♥ pepper ♥ frisk basilikum 

Sett ovnen på 230 grader. Smør litt olje utover brødet og deretter pesto. Ha over biter av mozarella. Del cherrytomatene i to og legg dem utover. Stekes i ovnen i 7-10 minutter, og så er det bare å nyte 🙂 Ikke glem basilikum og nykvernet pepper! 


🍕🍕🍕

10 kommentarer

  1. Ser kjempegodt ut. Bruker selv rester av tortilla til pizza bunn. Blir alltid noen igjen etter tacoen, og fyllet kan jo varieres i det uendelige.

  2. Hei. Det er en svør parfymereklame som dekker hele veggen her og skroller seg nedover mens mn blar. Den går ikke bort??

  3. Hei,
    Hvor er det gullet pizzaskjærer fra?

  4. Oi,det var skikkelig lurt å bruke naan som bunn. Aldri tenkt på det en gang,så det må testes

  5. Hvor er «rampenissen» kjøpt?

  6. Ser veldig godt utbruker du rød eller grønn pesto?

    1. Caroline Berg Eriksen

      Grønn 🙂

  7. Hvilken type naan brod kjopte du?

  8. Håper det kommer litt flere innlegg her snart 🙂

  9. Hei Caroline. Ble så overrasket da jeg var innom profilen din for første gang på mange år! Prøvde å huke tak i kostholdet ditt, men fikk ikke det til å stemme med «fortid»! 🙂
    Så lurer på om du har endret drastisk fra lavkarbo?
    Fulgte deg mye i mellom 2011-2014. Ble spesielt overasket over at du velger så mye mat med soyamelk og hvetemel, så tenkte bare å spørre hva du fokuserer på av mat nå. Og bakgrunnen 🙂

    Ha en fin dag!
    Klem fra Nord

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *