7 runder rundt sola

Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg – og ikke minst uke! På onsdag hadde verdens beste Nelia bursdag, og det fikk vi feiret med nærmeste familie. Det var så fint ✨ Tenk at det er 7 år siden vi ble foreldre for første gang. Det er uten tvil det beste som har hendt oss ❤️ 


I morgen er jeg klar for en ny uke, spesielt fordi det er desember ❤️ Endelig! Da kan jula virkelig starte for fullt 🎄 Vi har brukt dagen i dag på å få opp lys ute, ta bilder til årets julekort og jeg har ferdigstilt alle kalendergavene, og så smått begynt å henge dem opp i trappen – til jentenes store glede 🙂 Gleder meg til å vise og gleder meg til masse, masse julestemning i måneden fremover! Håper dere har en fin søndag ✨ 

26 kommentarer

 1. Gratulerer så masse til Nelia 🙂 Har fulgt med på bloggen din i alle år, Caroline, men det reklame banneret som legger seg over teksten når man scroller ned er fryktelig irriterende. Du skrev at du var på saken for en stund siden, får du gjort noe med det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har gitt beskjed, så jeg håper den forsvinner veldig snart! Er veldig irriterende!

   Og tusen takk for følget i alle disse årene, Hege <3 Det gleder meg!

 2. Earings??

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from NAKD and h&m 🙂

 3. Lipstick and brows colour brand and make up brand?

  1. Caroline Berg Eriksen

   I am wearing brow wiz in medium brown by anastasia beverly hills 🙂 Lipstick is a nude lipliner and a clear gloss 🙂

   1. Anastasia?

   2. Anastasia? I waiting yours make up tutorial 🙂

 4. Tone R.

  Gratulerer med 7-årsdagen til Nelia! Nydelig jente:) Her er hele huset julepyntet bortsett fra juletreet, det kommer opp litt senere. Gleder meg til juleinnlegg på bloggen din fremover 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Og så hyggelig å høre! Jeg gleder meg til å dele, i morgen starter det <3

 5. Hvor er de svarte adventposene fra

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra Kremmerhuset 🙂

 6. Hei! Dette gjelde deg, men og fleire blogga. Når ein skrolla nedover bloggen på mac blir den heilt kvit og eg må skrolle meg frå bunn og oppover for å sjå innholde? Det har vore slik ei stund og er litt irriterande så tenkte å gi ein headsup

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk som sier ifra! Jeg tror jeg vet hva du mener, det er et reklamebanner som følger med i noen sekunder.. skal få tatt det bort! Jeg har ikke opplevd at skjermen blir hvit før :O Gir beskjed om dette 🙂

   1. Den reklamebanneren er det MANGE som har sagt ifra om. Men det har ikke skjedd noe enda.. Håper den blir borte før 2021 ihvertfall..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg vet ikke hvorfor det tar sånn tid dessverre, når jeg har gitt beskjed er det ikke så mye mer jeg kan gjøre enn å gi flere beskjeder :/

   3. Gratulerer med dagen til jenta deres. Nydelige bilder. 🙂

    Jeg opplever det samme som Anna når jeg bruker Safari som nettleser. Alt funker fint i Chrome.

 7. Gratulerer til skjønne Nelia!!! Så nydelige bilder av dere, gledet meg til å se henne siden jeg husket bursdagen forrige uke<3 og håpet du ville legge ut bilder. 🙂 Og nå gleder jeg meg til å følge deg i adventstiden! Vi har pyntet både ute og inne, men henter gjerne enda mer inspirasjon når jeg får titte på ditt nydelige julehus<3 Kos dere masse i førjulstiden!

 8. Så koselige bilder! Gratulerer med syvåring i hus! <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 9. Og det er ikke det med reklamebanneret. Det er hele siden/bildene som blir hvitt.

 10. Hei!
  Jeg lurer på hvordan dere kunne feire bursdagen innendørs med cirka 20 personer til stedet? Antallet kunne man se (cirka) utifra antallet poser med godteri og tallerkner på bordene? Det er et lite mysterie for meg foreløpig :), så håper på svar! Takk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   På privat arrangement på offentlig sted er det såvidt jeg vet lov med 20 personer 🙂 Når de er i samme kohort gjelder heller ikke 1-meters regelen.

   1. Takk for svar! Nå så jeg det på helsenorge.no, men spurte fordi jeg leste et annet sted at det ikke var lov ned flere enn 10. Hva menes med kohort i dette tilfellet? Hvordan fikk dere til å bestemme hvem kan være med? Klassevenninne ?

   2. Caroline Berg Eriksen

    På Helsenorge.no står det 20 personer på privat arrangement på offentlig sted 🙂 En kohort i dette tilfellet er f.eks en skoleklasse eller noen andre som omgås daglig.

   3. Men lillesøster er vel ikke i skole-kahorten til storesøster?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *