Black Weekend hos B A Lion 🦁

reklame: B A Lion 

Slutten av november betyr alltid en hel masse salg, og selv om det kanskje kan virke litt overveldende, kan du virkelig gjøre noen kupp til alle julegavene du kanskje skal kjøpe inn, men også til deg selv 🙂 B A Lion er min faste samarbedispartner når det kommer til treningstøy og nå har de supertilbud på 3 av mine favorittsett: seamless, golddigger og ikke minst nyheten rib! Bruker du koden caroline30 får du 30 prosent rabatt! Alle tre er helt fantastiske å trene i, men jeg bruker selv seamless mye som kosetøy og fritidstøy når jeg vil ha på meg noe skikkelig komfortabelt. Seamless er det settet du ser på bildet over her, det kommer i grått og i en nydelig, rosa farge. Det er skikkelig digg å gjøre stretchingøvelser i dette også, og jeg kan se for meg at det er perfekt til for eks. yoga og pilates 🙂 Du finner det HER. 

Nyheten rib kommer i tre farger – blush, café latte og sort. Rib betyr at settet er seamless, men ribbestrikket og dette er rett og slett helt perfekt å trene i! Holder ting på plass, sklir ikke ned under verken løping eller styrketrening og er ikke see through 🙂 Dessuten er jo dette skikkelig fresht å bruke sammen med sneakers og en boblejakke på fritiden også. Du finner det HER

Golddigger er bestselgeren til B A Lion, og det skjønner jeg, for denne treningstighsten er så god! Masse stretch,  høy i livet og er faktisk laget av resirkulerte plastflasker 🙂 Dette settet har nå kommet i en versjon nummer 2: buksen fått en lomme bak med plass til nøkkel eller for eksempel mobil 🙂 


Salget varer ut morgendagen med koden caroline30, så det er absolutt lurt å benytte seg av tilbudet 🙂 B A Lion er et norsk merke og sender fra Norge, de er superraske på levering og akkurat det er så viktig for meg! I løpet av 1-3 arbeidsdager dumper det ned i postkassen 🙂 

6 kommentarer

 1. varm_kakao

  Kan jeg spørre om hva det sorte skinnskjøret du viste på Instastory, heter? Jeg fant det ikke inne på Nelly. :/ Det var knallfint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er så fiint! Det kom fra Nelly, men dessverre så det ut til å bli utsolgt ganske fort 🙁

 2. Omg, hvor er øredobbene fra? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Stjernene er fra NAKD og ringene fra h&m 🙂

 3. Anita M

  Hei. Jeg får at rabattkoden ikke kan (prøver å kjøpe seamless ribbed cafelat). Vet du hvorfor? Takk for svar:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette var veldig leit! Jeg prøvde selv koden og hos meg virket den :O Fikk du til tilslutt? <3 Den utgikk dessverre i går!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *