søndagsturen: på sykkel i Sarpsborg

Nå er det lenge siden vi har fått vært på en søndagstur, men været har blant annet satt en stopper for det den siste tiden. I går tittet endelig sola frem, så da var det bare å komme seg ut – endelig! Det ble en tur i nærmiljøet, hvor vi syklet til for å vise jentene Sarpefossen og litt andre ting det er verdt å få med seg fra Sarpsborgs historie. Det var populært! Men det mest populære var selvfølgelig bunkersene og den varme kakaoen 😉 


Dette blir en fin uke, den siste før desember endelig banker på døren, og gjett om jeg gleder meg! Men før desember er her, skjer en av de viktigste dagene i året for meg – Nelia sin bursdag! Lille jenta mi blir 7 år og jeg gråter nesten bare ved tanken på hvor fort alle disse årene har gått. Synes det var i forrige uke at vi hastet til Skien sykehus midt på natten fordi jeg skjønte at det faktisk var rier jeg hadde ❤️ Et av de største øyeblikkene i livet var morgenen 25. november 2013 og nå er det allerede 7 år siden. Snart. Jeg gleder meg til å feire henne denne uken 🎂 Ta vare på hverandre, så sees vi her igjen om litt!