søndagsturen: på sykkel i Sarpsborg

Nå er det lenge siden vi har fått vært på en søndagstur, men været har blant annet satt en stopper for det den siste tiden. I går tittet endelig sola frem, så da var det bare å komme seg ut – endelig! Det ble en tur i nærmiljøet, hvor vi syklet til for å vise jentene Sarpefossen og litt andre ting det er verdt å få med seg fra Sarpsborgs historie. Det var populært! Men det mest populære var selvfølgelig bunkersene og den varme kakaoen 😉 


Dette blir en fin uke, den siste før desember endelig banker på døren, og gjett om jeg gleder meg! Men før desember er her, skjer en av de viktigste dagene i året for meg – Nelia sin bursdag! Lille jenta mi blir 7 år og jeg gråter nesten bare ved tanken på hvor fort alle disse årene har gått. Synes det var i forrige uke at vi hastet til Skien sykehus midt på natten fordi jeg skjønte at det faktisk var rier jeg hadde ❤️ Et av de største øyeblikkene i livet var morgenen 25. november 2013 og nå er det allerede 7 år siden. Snart. Jeg gleder meg til å feire henne denne uken 🎂 Ta vare på hverandre, så sees vi her igjen om litt! 

21 kommentarer

 1. Fine dere og aldeles nydelig bilder fra turen ❤️ Lov meg at du aldri slutter med bloggen – det er bare en fryd å titte inn her til deg ❤️ Ønsker dere alle en fin tid og snart førjuls tid – stor klem fra Mette

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, nydelige du <3 Du er god og tusen takk for at du følger <3 Stor klem og ønsker om en deilig tid fremover – tross alt <3

 2. For en herlig november søndag 🙂 Ønsker dere en fin uke 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ha en deilig uke <3

 3. Ikke reklame?
  Kan ikke du skrive litt om hvordan du merker reklame? Hadde vært fint å vite

  1. Caroline Berg Eriksen

   Reklame blir merket øverst i innlegget med reklame: hvem det reklameres for. Er det annonselenker, blir det reklame: annonselenker nelly (for eks) samt (annonse) foran linken som er annonse 🙂

   Ha en fin dag!

   1. Men når du har hatt reklame for produktet for en kort siden, skal det ikke da merkes lenger? Hvor lenge etter at du har hatt reklame for et produkt må du merke?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det blir en vurderingssak fra gang til gang og avhenger av mange faktorer 🙂

   3. Utdyp gjerne. Regler er ikke til for å tolkes eller til å finne gråsoner. Hvis ikke må du jo meldes fra til FT.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jo, mange regler må faktisk tolkes og det fremgår ikke alltid klart hva som er lov og ikke lov, eller hvordan man skal eller bør opptre. Selv FT har ikke svar på alle spørsmål vedrørende merking av reklame og ofte når du spør de så får du et svar som verken er ja eller nei. I starten spurte jeg ofte om ting burde merkes, og svaret jeg ofte fikk var at jeg måtte «ta en vurdering».

   5. Å ja. Trodde det var sånn at så lenge det hadde en verdi for de som selger reklamen. Ellers får de jo egentlig ganske mye gratis reklame? Om du selv kan bestemme blir det jo veldig uoversiktlig for leserne dine. Jeg føler meg litt lurt liksom.

   6. Caroline Berg Eriksen

    Det er faktisk ikke uoversiktelig i det hele tatt 🙂 Er det reklame står det merket øverst, er det ikke det står det ingenting. Det kan vel faktisk ikke bli klarere enn akkurat det.

  2. Man kan jo ikke merke ting resten av året fordi du kanskje har på deg noe som er sponset for flere mnd siden, og synes man tingene er fine kan man jo bare spørre hvor de er fra (hør på podcasten til Linnea Myhre, der sier hun også att FT svarer deg, det må du se ann selv og ikke har noe ordentlig svar på det, så når de ikke hvet selv så er det veldig vanskelig for bloggerne og vite selv) uansett, teit og henge seg oppi er min mening da innlegget ikke handlet om klærne

 4. Tone R.

  Elsker disse tur-innleggene dine 🙂 Bildene er så vakre! Ser ut som en deilig tur i fantastisk vær 🙂 God mandag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone <3 Det var en deilig søndag 🙂

 5. Så gøy at Naia allerede har lært seg å sykle 🙂 Begge jentene mine lærte det også når de var rundt 4 år, og da ble det straks mye gøyere å dra på sykkeltur. For de derre støttehjulene får en ikke mye fart med altså…..Ser ut som dere hadde en fin søndagstur. Og med fare for å bli oppfattet som mammapoliti her, så ser jeg gjerne bilde av deg med hjelm også altså 🙂 Jeg vet dere sikkert hadde på, og tok av for bildenes skyld, men for å unngå å få tyn for det, så er det sikkert lurt å vise bilde MED hjelmen også 🙂

 6. Sporty familie! Hva heter skoene du har på deg her? Merke/modell? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra twentyfour 😀

 7. Såååå fine dere er! Jeg elsker deg og din familie <3 <3 <3
  Jeg blir alltid i godt humør når jeg leser bloggen din 😀

  Ha en FIIIN dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å lese, Anne! Tusen takk <3 Ønsker deg en fin dag <3

 8. Så nydelige dressene til jentene er. Hvor har du kjøpt de?
  Disse hadde vært fine til mine 3 barnebarn.
  Nydelig du er Caroline. Elsker bloggen din. Du er en inspirator.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *