behind the scenes: my muse

reklame: my muse – egen kolleksjon 

På torsdag hadde vi fotoshoot her hjemme for My Muse! Jeg slipper ny kolleksjon om ikke lenge og den er helt perfekt i førjulstiden som kommer 🎄 Nettopp derfor skulle vi ha litt julestemning på bildene og nettopp derfor har jeg jo pyntet ekstra tidlig i år – i hvert fall juletreet. Det er oppe tidligere enn det noen gang har vært og kommer til å være, men det var verdt det ❤️ Jeg gleder meg så mye til å vise dere den fine, lille julekolleksjonen vi har laget! Nikola og Tomas var på plass og looken ble skikkelig fin! Litt mer glamour denne gangen ✨ 

Beste maten vi fant så tidlig var på Subway, men det var skuff, det må jeg bare si! Vi fikk ikke riktig bestilling og alt var helt kaos. Men det får være med på et bilde likevel, da – det hører jo med til behind the scenes tross alt 😉 


Jeg håper dere har hatt en fin helg ❤️ Vi har hatt svigerforeldrene mine på et etterlengtet besøk og det har vært så fint, med en tidlig feiring av Nelia som fyller 7 (!!) år til uka, massevis av julestemning, gode måltider og gode samtaler. Så krysser vi fingrene for at alle sammen kan samles for å feire jul når den tiden kommer  🎄 Jeg avsluttet nettopp helgen med en løpetur, og nå skal jeg legge meg. Nytt mål er i å være i seng så fort etter 22:00 som mulig, og det har vi klart ganske bra i ukedagene nå 🙂 Sees i morgen ✨ 

3 kommentarer

  1. Earings brand?

  2. Hvilken farge bruker du i mineralpudder fra. Ji? Skal kjøpe meg et nå, men litt usikker på farge

    1. Caroline Berg Eriksen

      Det var et settingpudder, så ingen farge på det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *