barnas adventskalender er klar

inneholder produktplassering: reklame elle basic 

Nå er jeg ferdig med alle gavene til årets adventskalender, og har skrevet ned alle aktivitetene som skal inn for i år, så nå starter pakkingen og ikke minst: alt skal henges opp i trappen 🙂 I år tror jeg kanskje at jeg går fort sorte poser og ikke brune, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Disse fine rutete som står i trappen må i hvert fall med, og det i seg selv er jo en liten endring. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir 🎄 


Her ser dere noe av innholdet – en god blanding av ting de trenger, som strikker, hårklyper og hårbørster, men også neglelakk, litt andre pynteting, badeting og alltid litt godteri. Dette settet med skrivesaker synes jeg var så nydelig, så det kommer til å ligge i en av de første lukene: skrivesett for ønskelisten 🎁🎄 

En ting som har gjort årets kalenderhandel litt enklere, er at jeg har plukket med meg noen småting de gangene jeg har handlet hos for eksempel Meny nå i det siste 🙂 Hos butikker som Spar, Kiwi og Meny har nemlig Elle Basic et eget hjørne med masse småtteri som passer perfekt, som for eksempel badekonfetti, skjønne hårbørster og nydelig hårpynt 🦄 


aktiviteter

For meg handler julen om kjærlighet, og det å bruke så mye tid som mulig sammen med de vi er glad i, så adventskalenderen til jentene inneholder alltid masse aktiviteter vi kan gjøre sammen. Det vet jeg de setter pris på ❤️ De gangene det er snakk om slike ting, pleier jeg å legge igjen en liten tegning eller et hint som kan beskrive det vi skal gjøre. Skal vi på kino, er det en kinobillett, skal vi bake, er det kakeformer og skal vi ha verksted, kan det være en ting som de kan lage. Her er noen tips på aktiviteter som kalenderen kan inneholde: 

🎄 bake pepperkaker, bake lussekatter – pepperkaker baker vi så tidlig i desember som mulig og lussekatter den 12. eller 13. desember. 

🎄 ha juleverksted – hvis mulig, inviterer Nelia og Naia noen venner og har juleverksted! Grøt med mandel er selvsagt ✨ Blir det ikke med venner, så blir det med oss ❤️ 

🎄 se julefilm og drikke kakao – jentene får velge hvilken julefilm, og den skal vi se samtidig som vi drikker kakao toppet med en haug av krem

🎄 bygge hytte i stua – dette er alltid så gøy! Masse pledd, puter og leker midt i stua! 

🎄 lage hinderløype gjennom huset – førstemann får en liten premie 

🎄 gå på skattejakt – i denne dagens luke ligger et skattekart, og de må følge kartet for å finne skatten! 

🎄 ha spillkveld 

🎄 gå på skøyter – dette er alltid like gøy, så jeg håper været vil tillate at vi kan gå på skøyter i år også. Kakao og boller må selvsagt med! 

🎄 gå på kino 


Håper dere fikk noen tips til årets adventskalender – det nærmer seg nå 🎁 

57 kommentarer

 1. Hei! Hvor er posene i trappa fra?â˜ș

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nille 🙂

 2. Hvor er «Hot chocolate bombs» kjÞpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra coolstuff og kjérlighetene fra Nille 🙂

 3. Jeg fÄr ikke lest bloggen din pÄ macen lenger, har prÞvd flere ulike nettlesere. Jeg kommer inn pÄ siden, men nÄr jeg blar nedover blir alt helt hvitt. Vet du hvorfor?

  1. Har samme problemet pĂ„ min (litt gamle) iPad. 🙁

  2. Martine – jeg opplevde det samme pĂ„ min stasjonĂŠre PC og der bruker jeg Firefox 🙁 Kommer inn pĂ„ bloggen, men bilder og tekst blir borte nĂ„r jeg ruller nedover – men ruller jeg oppover ser jeg bĂ„de tekst og bilder – men det var sĂ„ tungvint Ă„ lese bloggen pĂ„ denne mĂ„ten at jeg gikk over til Chrome 😀 Jeg har ogsĂ„ opplev dette pĂ„ andre blogger ogsĂ„… SĂ„ jeg vet ikke om det siden til Caroline eller om det er nettlesere… SĂ„ langt fungerer bloggen fint pĂ„ den nye nettleseren – klem M

 4. Og hvor er nisse kjĂŠrligheten fra?

 5. Kan jeg spĂžrre hvor nĂžtteknekkerene er kjĂžpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra luxurydesign.no, men ser ut som den er stengt nÄ :/

  2. De har liknende pÄ Plantasjen! SÄ det hvertfall i Plantasjen Telemarksporten i gÄr.

 6. Kjempeflott at du legger til aktiviteter i kalenderen 🙂 Er ikke for dyre adventskalendere eller smĂ„ting som man ikke trenger og som kanskje t.o.m havner i sĂžpla rimelig fort. :/ Jeg leste et godt tips her om dagen, bildekalender! Man velger seg ut 24 fotografier av barnet fra Ă„ret som har gĂ„tt, (m/familie og venner feks) fra div aktiviteter eller gode minner. Etter jul kan bildene settes i egen album, sĂ„ har man det for resten av livet. Mindre ting man virkelig ikke trenger, mindre sĂžppel, billig, og ikke minst noe man vil sette pris pĂ„ som voksen 🙂

 7. Hei! Ref. instastory i dag lurer jeg pÄ deres tanker og refleksjoner rundt smittevern nÄ under koronaepidemien?

  Mvh Mariann

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fĂžlger alle rĂ„dene sĂ„ bra vi kan 🙂 Ingen rĂ„d ble brutt i gĂ„r, jeg var kun nĂŠr personer som er blant mine nĂŠrkontakter.

   1. Hva med munnbind pÄ stylistene?

   2. Caroline Berg Eriksen

    De er blant mine nérkontakter 🙂

   3. NĂŠrkontakt som bor i Oslo?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, de er viktig for meg mtp. jobb ogsĂ„ 🙂 Vi jobber jo hjemmefra hele tiden og omgĂ„s ingen andre enn nĂŠrmeste familie stort sett.

   5. Men for at det skal vÊre nÊrkontakter dine mÄ dere ogsÄ vÊre nÊrkontakter deres, pÄ et vis. De omgÄs mange og bor i et strÞk med mye smitte.

   6. Men nÊrkontaktene dine fra Oslo, omgÄs de andre eller sitter de ogsÄ bare hjemme?

   7. Caroline Berg Eriksen

    De har sine nérkontakter, bl.a meg 🙂

  2. Vi prÞvde en annen vri ett Är, med smÄ bÞker og en koselig lesestund. MEN nÄr 3 og 5 Äringen, etter ett par dager ser oppgitt pÄ kalenderen hvor nesten alle pakkene er 4 kantet og spÞr om det ikke er annet en bÞker? Intensjonen var god, men de Þnsket seg mer variasjon og som 5 Äringen sa vi kan bake, eller gjÞre noe annet morsomt, mÄ ikke ha godter eller ting. Da innsÄ jeg at variasjon,tradisjon og koselige fÞrjuls aktiviteter er viktigst. Vi ble enig om at vi skulle lese hver kveld,men at de kunne velge 2.hver dag hva vi skulle gjÞre. Det ble en fin adventstid. Og siden har aktivitetene blitt det de setter mest pris pÄ. Til og med vaske og rydde og pynte rommet har blitt en tradisjon.

  3. Hvorfor gidder dere Ä leke koronapoliti.. pass pÄ deg selv du:)

   1. Nei, hvorfor skal henge seg opp i dette? La nÄ dama fÄ leve litt. Jeg er helt sikker pÄ at de tok sine forhÄndsregler og at ingen ble smittet her. Dette er totalt uskyldig.

 8. Åh, ikke slutt Ă„ blogge ❀ FĂ„r sĂ„ mye inspirasjon fra bloggen din! klem fra meg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 9. Hei,
  SÄ fint:) hvor finner jeg hÄrbÄnd settene?

 10. Julen er ikke bare den beste tiden pĂ„ Ă„ret, men absolutt den beste tiden pĂ„ bloggen din <3 Gleder meg sĂ„ til Ă„ ha noen smĂ„ Ă„ lage kalender til, lager til mannen nĂ„ og det er sĂ„ mye mindre utvalg av sĂžte, smĂ„ adventspakker til menn, haha 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ogsĂ„ den beste tiden Ă„ blogge pĂ„ 😀 Haha! Ja, det kan jeg tenke meg :p

 11. Gleder meg alltid til bloggene dine mot jul og advent, sÄ mye fint og god inspirasjon! Gode tips ogsÄ, til aktiviteter som ikke koster noe! Jeg har laget kalender til foreldrene mine i Är, med ei salig blanding av godteri og fine aktiviteter de skal gjÞre enten alene, eller sammen med oss. Viktig med lysglimt i en ellers rar tid! Ønsker dere en fin adventstid!

 12. Tenker du aldri gjenbruk pÄ gaveposene du bruker i kalenderen? Slike gaveposer kan jo gjenbrukes lenge.

  NÄr det gjelder at tilreisende fra Oslo regnes som nÊrkontakt mÄ du jo ta i betraktning om dere ogsÄ er deres nÊrkontakt? Det hjelper ikke om de er de eneste dere har kontakt med om de har venner og familie i Oslo?

 13. Takk for tips til kalender! NĂ„ har jeg to gutter, sĂ„ man kan si at noe utgĂ„r, hehe! Men tegnesaker, og aktivitetene du foreslĂ„r er jo glimrende 🙂
  Ellers har jeg laget kalender til min mor i Är! Hun har vÊrt mye isolert pga at hun er i en risikogruppe, sÄ synes hun fortjener en koselig overraskelse, hver dag i desember <3
  Klem fra Johanne

 14. Er det ikke litt trist med svarte poser? 😼

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sorte poser med store rþde slþyfer og rþde merkelapper? Tror det kan bli fint og ikke trist? 🙂

 15. Men dette sÄ vi jo bilde av pÄ insta for noen dager siden, da var det ikke merket som reklame. Jeg blir litt forvirret, hva er reklame og hva er ikke?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Det ligger ikke noe bilde pĂ„ instagram av dette, men jeg laget en story av tingene fra elle basic og dette var da merket med reklame 🙂 Det som er reklame er tingene og teksten ang elle basic, ikke noe annet.

 16. AltsÄ. Billig adventskalender er jo ikke noe stress nÄr man er sÄ kreativ som deg! Blir sÄ bra!

 17. Er det ikke anbefalt munnbind nÄr man ikke klarer Ä holde en meter, der du bor ogsÄ. Jeg forstÄr heller ikke hva du mener med at stylistene er blant dine nÊrkontakter. Det er mange som bare holder seg med nÊrmeste familie. Derfor anbefalinger med hjemmekontor. All Êre til deg i forhold til barnas julekalender. Men i forhold til spÞrsmÄl angÄende smittevern framstÄr du lite ydmyk. Jeg forstÄr at det er viktig i forhold til jobb men slik jeg ser det er ikke smittevern tatt mye hensyn til i denne fotograferingen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   NĂ„r det gjelder nĂŠrkontakter sĂ„ er det ikke anbefalinger om munnbind 🙂

   1. Men en venn eller stylist er ikke nÊrkontakt i sÄ mÄte. Man skal overholde meteren, uansett!

   2. Men en meter er fremdels anbefalt.

 18. All din juleglede kommer ut gjennom skjermen. Det er sÄ fint Ä fÞlge deg i fÞrjulstiden. Hvor er buksen din fra? God helg til deg og dine. Mvh Randi

 19. Adele Kristin

  Hvor er de skrive settene kjþpt ? De var kjempe fine 🙂

 20. Heia Eg og mĂ„ gi ein headsup pĂ„ bloggen din som eg lese pĂ„ mac’en. For nĂ„r eg scrolla meg nedover blir alt heilt kvitt sĂ„ eg mĂ„ scrolle meg heilt ned for sĂ„ Ă„ lese den oppover, om du skjĂžnna? Slik har det ikkje vore fĂžr Berre ein tilbakemelding! Digga deg og alt du gjer ❀❀

 21. Hvor er putene du har i sofaen fra (i stuen der juletreet stÄr)?

 22. Hvor er pepperkake settet med maling fra?

 23. Christina Wahlberg

  Hei! hvor kommer dine fine hvite topp fra?

 24. Jeg hĂ„pner pĂ„ at dere blir ikke smittet …jeg sitter tredje uken hjemme med corona og har problemer med Ă„ puste …har brukt mask men min nĂŠr kontakt har ikke gjort det nĂ„r hun var pĂ„ besĂžk hos meg….. sĂžte bilder og gode anbefalinger

 25. Hvor er snĂžmann diy fra?

 26. SĂ„ koselig!! Her har ungene mine tatt over kalenderen min som min bestemor laget til min mamma. SĂ„ blir det Ă„ pakke inn gaver og henge pĂ„. Er sĂ„ koselig. 🙂
  Men de skrivesettene. Hvor har du kjÞpt de hen? De var jo sÄ sÞte og sÄ julete. <3
  Stor klem Kariann

 27. SĂ„ fine tips til juleaktiviteter

 28. Kjempefint innlegg! Gleder meg sĂ„nn til Ă„ se juleinnleggene dine♄ Det kommer virkelig frem at du er en blogger av kvalitet som liker Ă„ dele inspirasjon! Takk for at du gjĂžr dette hvert Ă„r- er en sann nytelse Ă„ titte innom i disse dager! En blomst til fotografen ogsĂ„

 29. Hvor har du fÄtt tak i det skrivesettet?

 30. marianne erikssen

  Hei! Tusen takk for inspirasjon- kan jeg spÞrre hvor du har kjÞpt kakemennene som kan males pÄ?

 31. Lipliner and lips makeup and face makeup? Eye shadow and eyeliner??

 32. SĂ„ fin kalender hvor er skrivesettet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Nille 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *