barnas adventskalender er klar

inneholder produktplassering: reklame elle basic 

Nå er jeg ferdig med alle gavene til årets adventskalender, og har skrevet ned alle aktivitetene som skal inn for i år, så nå starter pakkingen og ikke minst: alt skal henges opp i trappen 🙂 I år tror jeg kanskje at jeg går fort sorte poser og ikke brune, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Disse fine rutete som står i trappen må i hvert fall med, og det i seg selv er jo en liten endring. Gleder meg til å vise dere hvordan det blir 🎄 


Her ser dere noe av innholdet – en god blanding av ting de trenger, som strikker, hårklyper og hårbørster, men også neglelakk, litt andre pynteting, badeting og alltid litt godteri. Dette settet med skrivesaker synes jeg var så nydelig, så det kommer til å ligge i en av de første lukene: skrivesett for ønskelisten 🎁🎄 

En ting som har gjort årets kalenderhandel litt enklere, er at jeg har plukket med meg noen småting de gangene jeg har handlet hos for eksempel Meny nå i det siste 🙂 Hos butikker som Spar, Kiwi og Meny har nemlig Elle Basic et eget hjørne med masse småtteri som passer perfekt, som for eksempel badekonfetti, skjønne hårbørster og nydelig hårpynt 🦄 


aktiviteter

For meg handler julen om kjærlighet, og det å bruke så mye tid som mulig sammen med de vi er glad i, så adventskalenderen til jentene inneholder alltid masse aktiviteter vi kan gjøre sammen. Det vet jeg de setter pris på ❤️ De gangene det er snakk om slike ting, pleier jeg å legge igjen en liten tegning eller et hint som kan beskrive det vi skal gjøre. Skal vi på kino, er det en kinobillett, skal vi bake, er det kakeformer og skal vi ha verksted, kan det være en ting som de kan lage. Her er noen tips på aktiviteter som kalenderen kan inneholde: 

🎄 bake pepperkaker, bake lussekatter – pepperkaker baker vi så tidlig i desember som mulig og lussekatter den 12. eller 13. desember. 

🎄 ha juleverksted – hvis mulig, inviterer Nelia og Naia noen venner og har juleverksted! Grøt med mandel er selvsagt ✨ Blir det ikke med venner, så blir det med oss ❤️ 

🎄 se julefilm og drikke kakao – jentene får velge hvilken julefilm, og den skal vi se samtidig som vi drikker kakao toppet med en haug av krem

🎄 bygge hytte i stua – dette er alltid så gøy! Masse pledd, puter og leker midt i stua! 

🎄 lage hinderløype gjennom huset – førstemann får en liten premie 

🎄 gå på skattejakt – i denne dagens luke ligger et skattekart, og de må følge kartet for å finne skatten! 

🎄 ha spillkveld 

🎄 gå på skøyter – dette er alltid like gøy, så jeg håper været vil tillate at vi kan gå på skøyter i år også. Kakao og boller må selvsagt med! 

🎄 gå på kino 


Håper dere fikk noen tips til årets adventskalender – det nærmer seg nå 🎁 

57 kommentarer

 1. Hei! Hvor er posene i trappa fra?☺️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nille 🙂

 2. Hvor er «Hot chocolate bombs» kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De kommer fra coolstuff og kjærlighetene fra Nille 🙂

 3. Martine

  Jeg får ikke lest bloggen din på macen lenger, har prøvd flere ulike nettlesere. Jeg kommer inn på siden, men når jeg blar nedover blir alt helt hvitt. Vet du hvorfor?

  1. Har samme problemet på min (litt gamle) iPad. 🙁

  2. Martine – jeg opplevde det samme på min stasjonære PC og der bruker jeg Firefox 🙁 Kommer inn på bloggen, men bilder og tekst blir borte når jeg ruller nedover – men ruller jeg oppover ser jeg både tekst og bilder – men det var så tungvint å lese bloggen på denne måten at jeg gikk over til Chrome 😀 Jeg har også opplev dette på andre blogger også… Så jeg vet ikke om det siden til Caroline eller om det er nettlesere… Så langt fungerer bloggen fint på den nye nettleseren – klem M

 4. Og hvor er nisse kjærligheten fra?

 5. Charlotte

  Kan jeg spørre hvor nøtteknekkerene er kjøpt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra luxurydesign.no, men ser ut som den er stengt nå :/

  2. Elisabeth h

   De har liknende på Plantasjen! Så det hvertfall i Plantasjen Telemarksporten i går.

 6. varm_kakao

  Kjempeflott at du legger til aktiviteter i kalenderen 🙂 Er ikke for dyre adventskalendere eller småting som man ikke trenger og som kanskje t.o.m havner i søpla rimelig fort. :/ Jeg leste et godt tips her om dagen, bildekalender! Man velger seg ut 24 fotografier av barnet fra året som har gått, (m/familie og venner feks) fra div aktiviteter eller gode minner. Etter jul kan bildene settes i egen album, så har man det for resten av livet. Mindre ting man virkelig ikke trenger, mindre søppel, billig, og ikke minst noe man vil sette pris på som voksen 🙂

 7. Mariann

  Hei! Ref. instastory i dag lurer jeg på deres tanker og refleksjoner rundt smittevern nå under koronaepidemien?

  Mvh Mariann

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi følger alle rådene så bra vi kan 🙂 Ingen råd ble brutt i går, jeg var kun nær personer som er blant mine nærkontakter.

   1. Veronika

    Hva med munnbind på stylistene?

   2. Caroline Berg Eriksen

    De er blant mine nærkontakter 🙂

   3. Nærkontakt som bor i Oslo?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja, de er viktig for meg mtp. jobb også 🙂 Vi jobber jo hjemmefra hele tiden og omgås ingen andre enn nærmeste familie stort sett.

   5. Men for at det skal være nærkontakter dine må dere også være nærkontakter deres, på et vis. De omgås mange og bor i et strøk med mye smitte.

   6. Men nærkontaktene dine fra Oslo, omgås de andre eller sitter de også bare hjemme?

   7. Caroline Berg Eriksen

    De har sine nærkontakter, bl.a meg 🙂

  2. Vi prøvde en annen vri ett år, med små bøker og en koselig lesestund. MEN når 3 og 5 åringen, etter ett par dager ser oppgitt på kalenderen hvor nesten alle pakkene er 4 kantet og spør om det ikke er annet en bøker? Intensjonen var god, men de ønsket seg mer variasjon og som 5 åringen sa vi kan bake, eller gjøre noe annet morsomt, må ikke ha godter eller ting. Da innså jeg at variasjon,tradisjon og koselige førjuls aktiviteter er viktigst. Vi ble enig om at vi skulle lese hver kveld,men at de kunne velge 2.hver dag hva vi skulle gjøre. Det ble en fin adventstid. Og siden har aktivitetene blitt det de setter mest pris på. Til og med vaske og rydde og pynte rommet har blitt en tradisjon.

  3. Victoria

   Hvorfor gidder dere å leke koronapoliti.. pass på deg selv du:)

   1. Nei, hvorfor skal henge seg opp i dette? La nå dama få leve litt. Jeg er helt sikker på at de tok sine forhåndsregler og at ingen ble smittet her. Dette er totalt uskyldig.

 8. Åh, ikke slutt å blogge ❤️ Får så mye inspirasjon fra bloggen din! klem fra meg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 9. Hei,
  Så fint:) hvor finner jeg hårbånd settene?

 10. Julen er ikke bare den beste tiden på året, men absolutt den beste tiden på bloggen din <3 Gleder meg så til å ha noen små å lage kalender til, lager til mannen nå og det er så mye mindre utvalg av søte, små adventspakker til menn, haha 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er også den beste tiden å blogge på 😀 Haha! Ja, det kan jeg tenke meg :p

 11. Gleder meg alltid til bloggene dine mot jul og advent, så mye fint og god inspirasjon! Gode tips også, til aktiviteter som ikke koster noe! Jeg har laget kalender til foreldrene mine i år, med ei salig blanding av godteri og fine aktiviteter de skal gjøre enten alene, eller sammen med oss. Viktig med lysglimt i en ellers rar tid! Ønsker dere en fin adventstid!

 12. Andrine

  Tenker du aldri gjenbruk på gaveposene du bruker i kalenderen? Slike gaveposer kan jo gjenbrukes lenge.

  Når det gjelder at tilreisende fra Oslo regnes som nærkontakt må du jo ta i betraktning om dere også er deres nærkontakt? Det hjelper ikke om de er de eneste dere har kontakt med om de har venner og familie i Oslo?

 13. Johanne

  Takk for tips til kalender! Nå har jeg to gutter, så man kan si at noe utgår, hehe! Men tegnesaker, og aktivitetene du foreslår er jo glimrende 🙂
  Ellers har jeg laget kalender til min mor i år! Hun har vært mye isolert pga at hun er i en risikogruppe, så synes hun fortjener en koselig overraskelse, hver dag i desember <3
  Klem fra Johanne

 14. Jeanette

  Er det ikke litt trist med svarte poser? 😮

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sorte poser med store røde sløyfer og røde merkelapper? Tror det kan bli fint og ikke trist? 🙂

 15. Men dette så vi jo bilde av på insta for noen dager siden, da var det ikke merket som reklame. Jeg blir litt forvirret, hva er reklame og hva er ikke?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei! Det ligger ikke noe bilde på instagram av dette, men jeg laget en story av tingene fra elle basic og dette var da merket med reklame 🙂 Det som er reklame er tingene og teksten ang elle basic, ikke noe annet.

 16. Altså. Billig adventskalender er jo ikke noe stress når man er så kreativ som deg! Blir så bra!

 17. Er det ikke anbefalt munnbind når man ikke klarer å holde en meter, der du bor også. Jeg forstår heller ikke hva du mener med at stylistene er blant dine nærkontakter. Det er mange som bare holder seg med nærmeste familie. Derfor anbefalinger med hjemmekontor. All ære til deg i forhold til barnas julekalender. Men i forhold til spørsmål angående smittevern framstår du lite ydmyk. Jeg forstår at det er viktig i forhold til jobb men slik jeg ser det er ikke smittevern tatt mye hensyn til i denne fotograferingen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når det gjelder nærkontakter så er det ikke anbefalinger om munnbind 🙂

   1. Men en venn eller stylist er ikke nærkontakt i så måte. Man skal overholde meteren, uansett!

   2. Andrine

    Men en meter er fremdels anbefalt.

 18. All din juleglede kommer ut gjennom skjermen. Det er så fint å følge deg i førjulstiden. Hvor er buksen din fra? God helg til deg og dine. Mvh Randi

 19. Adele Kristin

  Hvor er de skrive settene kjøpt ? De var kjempe fine 🙂

 20. Heia Eg og må gi ein headsup på bloggen din som eg lese på mac’en. For når eg scrolla meg nedover blir alt heilt kvitt så eg må scrolle meg heilt ned for så å lese den oppover, om du skjønna? Slik har det ikkje vore før Berre ein tilbakemelding! Digga deg og alt du gjer ❤️❤️

 21. Hvor er putene du har i sofaen fra (i stuen der juletreet står)?

 22. Hvor er pepperkake settet med maling fra?

 23. Christina Wahlberg

  Hei! hvor kommer dine fine hvite topp fra?

 24. Jeg håpner på at dere blir ikke smittet …jeg sitter tredje uken hjemme med corona og har problemer med å puste …har brukt mask men min nær kontakt har ikke gjort det når hun var på besøk hos meg….. søte bilder og gode anbefalinger

 25. Hvor er snømann diy fra?

 26. Kariann

  Så koselig!! Her har ungene mine tatt over kalenderen min som min bestemor laget til min mamma. Så blir det å pakke inn gaver og henge på. Er så koselig. 🙂
  Men de skrivesettene. Hvor har du kjøpt de hen? De var jo så søte og så julete. <3
  Stor klem Kariann

 27. Så fine tips til juleaktiviteter

 28. Kjempefint innlegg! Gleder meg sånn til å se juleinnleggene dine♥️ Det kommer virkelig frem at du er en blogger av kvalitet som liker å dele inspirasjon! Takk for at du gjør dette hvert år- er en sann nytelse å titte innom i disse dager! En blomst til fotografen også

 29. Hvor har du fått tak i det skrivesettet?

 30. marianne erikssen

  Hei! Tusen takk for inspirasjon- kan jeg spørre hvor du har kjøpt kakemennene som kan males på?

 31. Lipliner and lips makeup and face makeup? Eye shadow and eyeliner??

 32. Veronika

  Så fin kalender hvor er skrivesettet fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra Nille 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *