treningstirsdag for bein, rumpe, mage og kondisjon

reklame: Netfit + B A Lion 

Netfit har levd litt på instagram og ikke på bloggen den siste tiden, men nå som så mange treningssentre igjen har blitt nødt til å stenge ned, tenker jeg at jeg deler treningsøkten her også – det er jo ikke absolutt alle som er her, som også følger på instagram. Men dersom du har lyst til å se video av hele økten, finner du det HER 🙂 

Her kommer en treningsøkt som tar for seg bein, rumpe, mage og kondisjon 💦⁣ Den kan gjøres lett, medium eller tung – det tilpasser du selv – se forklaring lenger ned.

💦 10 s. back lunge to high knee R⁣ 💦 10 s. back lunge to high knee L⁣ 💦 10 s. frog jumps⁣ 💦 10 s. jump lunges⁣ 💦 30 s. windshield wipers easy⁣ 💦 30 s. russian twist⁣ 💦 4-6 runder med dette 

Skal du gjøre moderat, øker du antall sekunder med 10 og kjører 4-5 runder. Ønsker du å gjøre den tung, øker du alle beinøvelsene med ytterligere 10 sekunder og mageøvelsene (de to siste) med 20 sekunder. Gjør 3-5 runder. Seriepausene er på 1 minutt uansett vanskelighetsgrad 🙂 Dette er en deilig økt som svir i beina, men så får du hentet deg litt iinn igjen med mageøvelsene og pausen 🙂 


God trening 💦

16 kommentarer

 1. Kan du skrive øvelsene på norsk? Jeg skjønner ikke hva de forskjellige er hilsen nybegynner alla coronahjemmetrening

  1. Caroline Berg Eriksen

   De fleste øvelsene har kun engelske navn og det er mye enklere å søke de opp da enn å bruke norske 🙂

   Om du er usikker på noen så er det bare å sjekke Netfit sin instagram 🙂

 2. Eller feks navnet på øvelsene over hvert bilde?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan vi få til 🙂

   1. Takk 🙂

 3. Shoes???

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hoka 🙂

 4. Når blir Netfit lansert?

 5. Hei, rart spørsmål, kanskje, men har tenkt på det noen ganger når du har oppskriftsinnlegg eller blogger fra kjøkkenet… Du som er så kvalitetsbevisst og også fremmer miljø osv., bruker du produkter fra Tupperware? Jeg har arvet produkter fra moren min, og kjøpt en del selv. De er jo så geniale og slitesterke, og fokuserer på gjenbruk og miljø… Jeg prøvde meg til og med som konsulent en periode, men følte ikke jeg hadde tid til det etter hvert. Men nå virkelig skryte av produktene! Jeg har noen ildfaste former, f. Eks, som er de beste jeg har hatt!

 6. Hei!

  Fint program, gleder meg til å teste!
  Så på instagramstory at du skrev at du ikke spiser kjøtt lengre. Jeg er selv pescetarianer/vegetarianer, og syns det er flott og viktig med snakk/innlegg om mat, miljø og livsstil. Kanskje du kunne fortalt mer om dette i eget innlegg? Jeg elsker forresten oppskrift-onsdagene dine, så mye god mat!

  Hilsen Sofie

 7. Hvor blir det av trenings-appen deres?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er under produksjon, forventer en beta nå om et par uker 🙂

   1. Andrine

    Var det ikke en stor klokke som drev og telte ned til august? Eller har jeg drømt at dette ble lagt ut i vår engang?

    Jeg syns vi har hørt om denne appen i åresvis, begynner ikke markedet å bli litt mettet av slikt nå?

 8. Tre favorittøvelser for rumpe? Gjerne som tar godt på siden. Hater at sats er stengt 🙁

 9. Har du noen fitness-folk som motiverer eller inspirerer deg? Og hva er det som inspirerer deg når du trener? Jeg blir inspirert at bla Pamela Reif eller Mr. & Mrs. Muscle- kanalene på YT. Syns de har masse bra videoer som er enkle å følge, i tillegg har sistnevnte masse videoer med vekter eller resistance bands som gjør at man kan gjøre litt tyngre øvelser og ikke bare med kroppsvekt. Er det noe dere kommer til å fokusere på også?

  Og kan jeg spørre hvilken dato/måned lanseringen nå er satt til? Jeg regner med at dere har en anelse da dere opprinnelig gikk ut med lanseringsmåned (var det august om jeg ikke husker feil?)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *