julen er på vei litt tidligere i år

Hei mandag og en ny uke! Jeg håper dere har hatt en deilig helg 🎄 Det har vi og her sniker julestemning seg på! Jeg har sikkert fått over hundre spørsmål om hvorfor i all verden jeg pynter til jul så tidlig i år, og jeg forstår selvfølgelig at mange lurer – det er jo bare midt i november! Jeg er tross alt the crazy Christmas lady, derfor er det kanskje ikke en overraskelse, men jeg pleier i det minste å vente til Nelia har hatt bursdag 25. november. I år derimot synes jeg det meste er annerledes. Corona har endret hverdagen på mange måter, det er så mye usikkerhet for både små og store, og jeg synes vi trenger noe å glede oss over. 

For oss fire er julen magisk, fortryllende og forbundet med kjærlighet – noe vi trenger i en tid som dette, så for min del gjør det ingenting å starte pyntingen litt tidligere akkurat i år. Det er rett og slett en skikkelig fin ting oppi alt det litt usikre og til tider litt skremmende. Når det er sagt, skal vi også ha fotoshoot med My Muse førstkommende torsdag hvor temaet skal være JUL og akkurat det er selvfølgelig hovedgrunnen til at julegalskapen titter frem noen uker for tidlig. Uansett elsker vi det og koser oss så masse med det. Når det er helt mørkt i huset og kun lyset fra juletreet skinner – da er det stemning ⭐️ og nå er vi nesten ferdig 🙂 Litt senere denne uken kommer jeg til å starte innpakkingen av julekalenderen også, slik at den henger oppe i god tid før 1. desember – for en gangs skyld. Jeg vil at desember skal være kos, ikke stress. Det vil jeg alltid, men jeg ender likevel alltid opp med minst femten oppgaver for mye når julaften nærmer seg. Det vil jeg ikke i år, og jeg skal innrømme at det å starte tidlig kjennes så godt på veldig mange måter. Så får det å faktisk gjøre det, være opp til hver enkelt. Men én ting kan jeg si med sikkerhet: det anbefales for både små og store! 

Denne t-skjorten 🙊❄️🎄 Hvis det likevel skal være kaldt i år, så ønsker jeg meg masse, masse snø til jul! Vi invisterte i nytt skiutstyr i fjor, men har fortsatt ikke fått brukt det! 


Håper dere har hatt en fin start på denne uken ❤️ 

91 kommentarer

 1. Dere, altså Har sluttet å irritere meg over at du (og andre med deg) pynter til jul allerede i november – hos oss kommer juletreet inn lille julaften. Nå koser jeg meg med innleggene dine, og ser frem til å se mer av julehuset ditt, og selvfølgelig kalenderen! Lunt og hyggelig julehjem. God førjulstid til deg og dine.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er veldig hyggelig å høre, Bente <3 Vi hadde det alltid slik da jeg var liten også, treet var i hus og ble pyntet lile julaften 🙂 Men jeg har ikke tatt med meg akkurat den tradisjonen, med kunstig tre blir det lettere å jukse og starte tidligere :p Det er så fint å høre at du koser deg med innleggene, det setter jeg pris på 🙂

   En god førjulstid til deg og dine også <3

 2. May Gunn

  Tusen takk, Caroline, for at du, den fine familien din og bloggen din finnes. Å dykke inn i din verden er akkurat det jeg trenger når man føler at hele verden raser. Håper du aldri slutter å inspirere og glede med bloggen din. Til jul ønsker meg enda mer interiør, antrekksbilder, DIY, nyttige tips og gode ideer fra deg. Keep up the good work!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette varmer å høre! Tusen takk for at du titter innom <3 Og tusen takk for tipsene, de skal jeg ta med meg videre <3 Ønsker deg en fin tid fremover, til tross for at alt kan føles litt tungt akkurat nå <3

 3. Johanne

  Så herlige bilder!Skikkelig julestemning 🙂
  Gleder meg helt vilt til jul, men vet enda ikke om vi får min søster med fam. hjem på besøk.Det er så mye restriksjoner og regler som forandrer seg stadig, og de skal etter planen fly fra et sted med mye smitte :/
  Men vi håper i det lengste 🙂
  Ha en fin kveld!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, det er så leit å høre </3 Jeg vet ikke helt hvordan det blir her ennå heller, men jeg håper vi får feiret sammen som planlagt alle sammen <3 Vi får bare ta tiden til hjelp, og se etter hvert <3

   God klem!

 4. For noen fine stemningsbilder<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anna <3

 5. Anne-Lene

  Elsker det! Og ved at du pynter tidligere får vi nyte av masse inspirasjon! Her har vi satt opp julelys ute, enn så lenge.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åå, lysene ute er også skikkelig stemning <3 Og det er så hyggelig å høre at du setter pris på tidlig inspirasjon 😀 Mer kommer! <3

 6. Hva med adventstiden da? Fire siste ukene før jul. Er jo vanlig å pynte med lilla lys osv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har faktisk aldri pyntet med lilla, men gått rett på rødt 🙂 Tidligere hadde jeg kun hvitt og sølv også, men det er mange år siden 🙂

  2. Ikke nødvendigvis Kari. Hos oss er tradisjonen at vi pynter til jul første søndag i advent, og i vår familie blir det pyntet med rødt fra denne dagen 🙂

   I disse mørke og triste tidene har vi valgt å gjøre som Caroline og familien, og startet dermed å pynte litt smått denne helgen. Tenker det er viktig å gjøre det lille ekstra i år, og spesielt nå, for å gjøre hverdagen litt lettere og hyggeligere<3

   Tusen takk for at du lar oss få et lite innblikk i ditt fine univers, Caroline. Det er alltid en sann glede å klikke seg inn her, jeg blir så inspirert og sitter alltid igjen med et smil om munnen 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så hyggelig å høre, Stine <3 Tusen takk for at du følger <3

 7. Men åh vilka underbara julbilder. Jag är också så sugen på att ta in granen redan men min man tror jag är galen
  Trevlig kväll, Cina
  https://cinaslivsstil.wordpress.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha! Jeg synes du skal kjøre på 😀 Du kan jo vise ham bloggen min, så skjønner han at du ikke er gal 😉 <3

 8. Så herleg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 9. Christine

  Til vanlig ville jeg nok tenkt at november (hvertfall før det nærmer seg slutten av november) er altfor tidlig å pynte til jul. Kanskje til og med irritert meg over at julepynten dukker opp overalt i butikker. Men, både etter at jeg fikk barn, og spesielt i år, så er jo julen bare magisk, og kanskje aller mest førjulstiden, som har en tendens til å gå altfor fort. Hvis det er noe som er «positivt» med denne forferdelige coronaen er det at man må skru ned tempo litt, holder seg hjemme, droppe arrangementer og bare være sammen med de aller nærmeste. Og da er jeg så enig med deg, man må kose seg litt ekstra, gjøre det lyst i mørket, bare nyte så godt man kan. Takk for at du deler dine fine tanker og vakre julehus, er selv igang med å bygge opp juleby etter din inspirasjon ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Dette var fint å lese <3 Jeg kjenner meg så igjen! Jeg har alltid elsket julen, men det blir jo annerledes etter hvert som man blir voksen, magien er jo ikke der. Men da jeg fikk barn, var det nesten som å bli barn igjen selv i julen <3 Det blir plutselig magisk igjen og det er så fint å se hvor mye glede de har av denne høytiden. Håper dere har en fin tid alt til tross <3

 10. Vakkert tre hvor er det kjøpt? Tenker å kjøpe kunstig tre selv i år!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra hageland 🙂 <3

 11. Det er berre å pynte i vei sier nå jeg, i disse dager trenger vi all den glede, lys og kjærlighet vi kan få. Takk for inspirasjonen❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 12. Head band reindeer?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   It’s last years from h&m 🙂

 13. Ååå så koselig…i år er det lov å pynte tidligere …vi trenger litt kosligt stemning rundt oss hjemme nå. Har smått begynt selv å kjenne det letter på humøret..haha..små gleder! Takk for titten

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er så enig <3

 14. Ingrid Grace

  Så koselig med juleinnlegg Caroline. Jeg ser rundt forbi at vært mange har begynt å pynte tidlig i år. Jeg ser juletrær som er kommet opp, både ute eller inne, og utendørs belysning er kommet på flere steder allerede. Jeg tror kanskje vi trenger å strekke kosen ut litt dette året, året da alt ble som vi aldri kunne forestilt oss. Så i denne mørke årstiden trenger vi å kose oss ammen og å pynte og gjøre det fint rundt oss. Ja også de som bor alene trenger jo det selvsagt. Så kos deg med julen og med dine Caroline, det er dere vel unt, og det er koselig å se det flotte huset deres julepyntet. Jeg er ikke så glad i lilla selv, og dropper det ofte i adventstiden. Adventslysene da jeg var barn, det var en stake med store runde lys, større enn en appelsin. » av lysene var grønne og to var røde. Og hvert enkelt lys var dyppet i en glinsende farge grønn eller rød så den nederste delen på lysene var blank og så nesten lakkert ut. Så jeg var vant til at adventslysene var røde og grønne. Men på skolen i klasserommet var de selvsagt lilla. Gleder meg å se fortsettelsen på julehjemmet deres, om du velger å dele. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for så fine ord <3 Jeg er så enig med deg! Og gleder meg til å dele <3

 15. Når skal naia ta hull i ørene? Nelia var vel ganske liten da hun fikk?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia fikk for akkurat 1 år siden 🙂 Jeg tenker at Naia kan få når hun vil selv 🙂

  2. Andrine

   Er ikke det litt rart å spør fremmede mennesker om?

 16. Pysjama?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It’s pants and a sweater from h&m 🙂

 17. Så fint det er hos deg, får skikkelig julestemning

  Hvordan får du festa granlenka nedover trappa? Vi har samme trapp og jeg får stjerner i øynene av å tenke på noe lignende hjemme hos oss i jula

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg surrer den bare rundt gelenderet 🙂 Det er så koselig <3 Og enda koseligere når alle pakkene til jentene henger der! <3

 18. Fantastisk koselig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

 19. Positive frua

  Her koser vi oss med « levende» lys i lykter og lysestaker/holdere og tenner i ovnen/peisen etter jobb og trening hver dag 😉

  Varm sjokolade/kakao med krem og nystekte boller,kaker eller kjeks blir det ganske ofte nå på høsten og vinteren 😉
  Juletreet blir i år og pyntet på Lille Julaften!
  Julepynt og adventslys og adventstjerne 1 søndag i advent 😉
  Adventskalenderen blir som de siste årene gaver som pakkes inn til Omvendt Julenisse på hjemstedet vårt 😉
  Julegaver er det bare barna som får,så da er det ikke så mange som må kjøpes!!
  Ellers prøver vi å lage en koselig førjulstid for både små og store i en ellers travel jobbe hverdag 😉
  Med en positiv innstilling blir det jo jul uansett da 😉
  Men selvsagt litt mindre sosialt enn de andre julene 😉
  Får være glade vi holder oss friske,og sende mange positive tanker til de som ikke er det❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at dere gir til omvendt julenisse <3

 20. Så koselig. Vi har også begynt tidligere i år. Viktig i disse tider å kose seg litt ekstra. Gikk gjennom esken m julekalender gaver i dag, og mangler bare noen få gaver. Jeg ordner/kjøper igjennom hele året, så når tiden nærmer seg blir det mye mindre å gjøre. Vår kalender består av praktiske ting,julepynt,aktiviteter som kakebaking,kino,turer mm. Det er lettere m kalender gaver når jentene har flyttet hjemmefra. Gleder meg til å følge dere i juleforberedelsene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så smart å kjøpe litt utover hele året! Vi har også aktiviteter i vår, det er så koselig 🙂

 21. varm_kakao

  Dere er tilgitt siden det er hovedsaklig for en photoshoot 😀 Men sånn ellers, her er noen tanker. Ja, vi skal unne å kose oss med julestemning og alt som følger med. Spesielt i år, hvor ting ikke er som vanlig. Men hva med kunsten å faktisk klare å vente. Ikke måtte ha alt på en gang lenge, lenge før julen er her. Jeg synes noen av sjarmen er faktisk å kunne vente, og «bygge» opp til selve julen. For meg blir julen mer magisk og spesiell på den måten. Men det er meg. Jeg bare føler vi mister noe viktig på veien. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg forstår hva du mener 🙂 Hos oss flytter jo rampenissen inn 1. desember og så starter kalenderen da med en god del aktiviteter spredt utover i hele måneden frem til jul – aktiviteter som vi ikke gjør nå i november. Nå er det bare pynt, så sånn sett føler jeg vi får oppbygningen uansett – selv om ikke det blir på samme måte som for deg 🙂 Likevel, vi pleier å vente med pyntingen til etter bursdagen til Nelia 25. november, og treet litt utover i desember, så det er unntak i år – for både den ene og den andre grunnen <3

 22. Alt for tidlig å pynte til jul allerede, spør du meg…Men siden ingen spør….så får du bare pynte i vei 🙂 Er du ikke redd du skal bli drittlei av jul før den er over??? Anyway, jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg med julegavetips?!? Til far, mor, søsken, besteforeldre, venner, kjærest etc?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja! Det gjør jeg gjerne 😀

   Blir forresten aldri lei av jul <3

 23. Jeanette

  Gjør ingenting å pynte til jul litt tidlig i år! Spesielt med tanke på korona så trenger vi noe å glede oss til!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 24. Så fint og stemningsfullt det ble! Jeg skal også pynte tidlig i år. Har hengt opp lysene ute og jeg blir varm i hjertet når jeg ser bare flere og flere gjør det❤️ Det blir som en hilsen til hverandre i dette utfordrende året.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var en skikkelig fin tanke, L <3

 25. Karoline

  Kjempekoselige julebilder! <3 Helt enig i at julen skal være kos, ro og hygge. Og hver og en får gjøre det på sin måte. Det er jo ganske stor forskjell på alt man skal gjøre, og rekke, før jul når man har små barn, kontra hvor lang tid man hadde til alt før barna kom. Våre barn er 3 og 6 år, og de siste 5 årene har vi startet pynting og juleinnkjøp 1.november. For å rekke alt som er gøy uten å stresse med det. Elsker det! Jula har blitt fullstendig stressfri og vi koser oss med alt sammen. Gøy å se at dere også velger hyggen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er helt sant! Jammen går tiden fort nå <3 Altfor fort. Men da er det veldig fint som du sier, å starte tidlig så man har tid til å glede seg over alt, og ikke stresse, når julen faktisk er her <3

 26. Veldig koselig! 🙂 og hvor har du kjøpt buksen din? DEN ønsker jeg meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Er ikke den fiin? Gjett om jeg kommer til å bruke den mye i desember! Har ønsket meg i flere år nå og fant på Zara for et par mnd. siden 😀 Her er linkhttps://www.zara.com/no/no/rutet-leggings-p04387231.html?v1=66017330 🙂

   1. Tusen takk for link! Nå er den bestilt!

 27. Hei Caroline, jeg har fulgt bloggen din i mangemangemange år og er like glad i den den dag i dag! Jeg er selv helt obsessed med julen, så elsker at andre også er det! Synes det er så hyggelig å følge med på bloggen din, og ikke minst instagram:) Du inspirerer så mye!<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ååå! Jeg blir så glad! Tusen takk for kjempehyggelig kommentar, Andrea <3

 28. Hvor er det toget fra? Så fint! Bakt selv eller hvor kjøper du baksten? Og julepysjene/klærne, feks det du har på deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Toget kommer fra Jula 🙂 Baksten er kjøpt 😉 Det blir ikke baking før i desember her <3 Tipper det blir pepperkakebaking i kalenderen 1. desember 😀 Jentene har bukse og genser fra h&m og min bukse kommer fra Zara / genser fra BikBok 🙂

 29. Kommenterer sjelden,men koser meg på ørtende året med bloggen din! Og jeg er SÅ enig! I min familie feirer vi det som feires kan. Med tre små er julen nå blitt enda mer magisk. Og i år trenger vi den kanskje mer enn på lenge <3

  Førjulsklem til deg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Linda <3

   Førjulsklem tilbake <3

 30. Nydelig pyntet Liten avsporing, men hvor er den fantastiske grønne kjolen du har på deg i headeren din? Har søkt på den tidligere, men nå fant jeg den ikke!

 31. Kos dere med julepynt og kos litt ekstra i år! 🙂 Vi gleder oss alle til å se mer av Norges fineste julehus!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre! <3

 32. Jannicke

  Har du lyst og dele navn på treet? Hageland har så Mangen.

  Så koselige bilder.

 33. Elsebelsa

  45 dager med jul før det blir jul. Det er ikke jul nå. Jeg syns dette er å bruke opp jula og alt som hører til den på forhånd. Hvor blir magien av når jula er der? Korona eller ikke – tror ikke vi orker å KOSE OG KOSE oss ihjel før den virkelige jula kommer. Hele hensikten og meningen med jula blir så utvannet. Jeg blir oppriktig lei meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   45 dager før?! For meg starter virkelig ikke julen 24. desember? :O Da er den jo nesten over.. For meg starter julen 1. desember, men gjerne noen dager før med pynting 🙂 Som sagt ble det tidligere i år av flere grunner, og jeg koser meg med det også 🙂 Det er veldig synd at du blir trist på grunn av det. Vi er alle forksjellige og det er jo fint 🙂

   1. Julen starter på julaften kl 17 og varer til trettendedag jul.
    De fleste pynter nok litt før julaften, men å ha julehus i november fremstår bare tåpelig.
    Alle gjør som de vil, selvsagt, men når man legger ut bilder av julepynta barn i midten på november så må man tåle reaksjoner.
    Det må da bli en uendelig lang ventetid for småbarn, mine klarer så vidt å vente fra første kalenderluke åpnes til 24 desember.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Da har vi rett og slett forskjellig syn på når julen starter, for slik er det ikke her og slik kommer det heller aldri til å bli 🙂 Julen for oss starter 1. desember, og så synes jeg helt fint at forberedelsene kan starte litt før. Nå vet jeg ikke om du har lest det jeg har skrevet, men det er som sagt flere grunner til at vi starter såpass tidlig i år, og jeg synes det er trist at du velger å være såpass spydig. Reagere kan du gjerne gjøre, men så er det også fint å ha et åpent sinn og akseptere at alle feirer på ulike måter.

    Jentene gleder seg over alt vi gjør og det er så mye spennende som skjer i desember, at å vente på julaften sjelden skjer før det virkelig nærmer seg 🙂

   3. Andrine

    Det hjelper ikke om du syns julen begynner 1 desember. Julen ringes inn julaften kl 17 og begynner da.
    Man kan jo ikke bare bestemme at påsken skal begynne i februar fordi det passer meg best?
    Å pynte før jul er selvsagt greit og et personlig valg, men pynt gjør det ikke til jul uansett.

   4. Annike

    Du må gjerne starte å feire jul i november eller feire året rundt for min del.
    Men julen ringes inn 24/12 kl 17. Akkurat det får du faktisk ikke gjort noe med.
    Aldri hørt om noen som mener at på julaften er jula nesten over :-O veldig spesielt..
    Men hvert sitt valg!!

   5. Det ser jo ut som julaften allerede!?
    Minner meg litt om de barna som hadde spist opp hele sjokolade-julekalenderen sin 01.desember!

   6. Caroline Berg Eriksen

    Da har du ikke sett hjemmet vårt på julaften 😀

   7. Veldig fascinerende å lese hvordan folk mener de skal kunne kritisere andres valg for når de velger å pynte til jul. At jula RINGER inn julaften kl 17, betyr ikke at ikke andre kan velge at jula starter tidligere for dem. Julefeiringa er IKKE nedfelt i lovverket, bare så det er sagt. Å være uenig er en ting, men disse spydige, snipete kommentarene er en uting! Vil dere at barna deres skal bli sånn? Skikk og bruk starter i heimen, kan se ut som det har skortet litt her.

  2. Elsebelsa: Du blir oppriktig LEI deg, for at andre pynter tidligere til jul enn deg selv?? Himmel, for et priviligert liv du må ha. Kan komme med flere forslag til hva du heller kan være lei deg over.

 34. Veldig fine stemningsbilder – som alltid ❤️ Ser overraskende mange har valgt å pynte tidligere i år, og jeg vet mange har barn.. så jeg bare lurer, blir det ikke ekstra mas fra barna da? Som venter og venter og venter på å få åpnet pakker på julaften? Jeg trur jeg hadde mast høl i huet på mine foreldre hvis juletreet stod ferdig pynta i midten av november og jeg måtte vente OVER en måned til å få åpnet pakker.. Heheh, som barn riktig nok, er voksen og maser ikke fult så mye mer på det nå

 35. Minner meg om sangen «We need a little christmas» fra Mame – the musical! ❤️ Kos deg masse med jul! Gleder meg til advent med lilla, det er så fin farge! Men liker å dra ut julen så den varer ut januar, helt til juletreet i stua blomster og får nye skudd!

 36. Barnehagelæreren

  Såå delig å se at det er noen som er like glad i jula som meg selv. Innrømmer at jeg har smughørt julesanger siden tidlig i november.
  For meg er det litt tidlig med juletre men julelys, lykter og annen pynt har kommet frem.
  Ååå skal vi bake pepperkaker lurte barna på da jeg kom mrd kjevle og former. Denne gangen var det silkelire, anbefaler å prøve om du ikke har gjort det.
  Er så heldig at jeg får lov å skape julemagi hver dag framover, for noen flne barn ,og det er en del av jobben min.
  Kos dere med tidlig julestemning i denne anderledes tiden er det kjempeviktig at vi leter fram det positive.

 37. Andrine

  Hei!

  Den fine julekjolen du hadde kjøpt til barna, hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra h&m 🙂

 38. Jeg syns det er trist at du sier at jula er nesten over på selveste julaften. Hva med romjula? Det er jo da man får noen sårt etterlengtede dager fri, om man er heldig, og kan nyte jula skikkelig!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Joda, romjulen er selvsagt jul det også 😀

 39. Det er alltid like spennende å se hvordan dere har pyntet huset til jul. Det er bare skikkelig lekkert og inspirerende! Håper du publiserer flere innlegg av mer julepynting. Skjønner ikke hvorfor andre skal bry seg med når man pynter sitt eget hus. Om de mener det er for tidlig, så venter de da med å pynte hos seg selv. Vi er da selvstendige individer som selv kan bestemme hva vi ønsker.

 40. cookiegirl

  De kakemennene ser litt bleike ut, er de godt nok stekt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tenkte ikke over det 🙂

  2. Herre…

 41. Hei! Så fine bilder. Så ordentlig koselig ut. Nå mener jeg ikke å tråkke deg på tærene eller noe men hvor er tibben din? Er den død? Vet jo den var veldig gammel. Håper jeg tar feil og at den lever. Klem fra meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ronaldo lever <3 Hundene er dessverre veldig gamle og syke nå begge to </3

   1. Godt å høre at han lever. Trist at de er syke 🙁 De skulle levd for evig ❤

 42. Flotte og stemningsfulle julebilder, men de er veldig store synes jeg. Teksten drukner nesten 🙁 Hvor er den rødstripete buksen din kjøpt? Den ser ut til å sitte veldig pent, og er jo perfekt i desember, sikkert litt varm også? 🙂 Flott at du til og med matcher barnas klær 🙂 Ellers lurer jeg på hvor jeg finner shoppingtips på bloggen din fra når du handler til deg selv. Det er stas med rabatter når man skal handle ting og tang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *