den enkleste lunsjen

Denne lunsjen er min favoritt! De fleste har helt sikkert laget dette før, men det kan jo være fint med en påminnelse 🙂 Dessuten smaker det ekstra godt med nystekt brød og hjemmelaget pesto til *sikle* Her kommer oppskriften 🤍 


du trenger

♥ store modne tomater ♥ cherrytomater ♥ mozzarella ♥ frisk basilikum ♥ kremet balsamico ♥ godt brød ♥ 1 dl. pinjekjerner ♥ 100 g. parmesan ♥ 1 hel plante / potte med basilikum ♥ 1 dl. olivenolje ♥ salt + pepper ♥ 1 hvitløksfedd ♥ ca. 1-2 ts. sitronsaft 


slik gjør du  

Del de store tomatene i båter og cherrytomatene i to. Fordel alt utover en tallerken, dryss over litt kremet balsamico og noen blader med frisk basilikum. Ha en hel mozzarella på toppen og strø over litt salt og pepper. Lag pestoen av pinjekjerner, revet parmesan, basilikum (stilker + blader) og hvitløk. Bruk gjerne hvitløkspresse på hvitløken først. Bland alt sammen med en stavmikser. Tilsett olivenoljen i en tynn stråle før du mikser videre og smak til med salt, pepper og sitronsaft når alt er blandet til en deilig pesto 🙂 


Serveres med brød og pesto – mmmm! Så enkelt og så utrolig godt 🤤 

4 kommentarer

 1. Har du noen forslag på gode balsamicoer?

 2. Super easy and light meal, thank you for sharing !
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.com/

  1. Caroline Berg Eriksen

   You are welcome 🙂 <3

 3. Det så kjempegodt ut! Blir alltid så inspirert av å følge med på det du legger ut om mat, trening, interiør, familietid og andre ting! Hilsen student 22 år

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *