A Discovery of Witches

Lyst til å binge watche en ny serie i helgen? Vel, om du elsket Twlilight-filmene, vil du elske A Discovery of Witches serien sånn ca. like mye. Jeg lover! Her om dagen hadde jeg planlagt 1 mil og å fråtse i denne serien hele veien, og da jeg optimistisk trappet opp på mølla en tidlig morgen, visste jeg at jeg hadde 20 minutter igjen av epsioden, men jeg ante ikke at det faktisk var 20 minutter igjen av sesongen 1, som i tillegg var alt om hadde kommet ut! Gjett om jeg ble lei meg?! Av en eller grunn slo jeg på Charlie’s Angels (av alle ting) helt til at jeg fant ut av sesong 5 av Riita ENDELIG er på plass på Netflix. Men! Fortvil ikke! Sesong 2 avA Discovery of Witches kommer ut på HBO ved starten av det nye året, så det er altså bare å se sesong 1 med god samvittighet. Med en gang! 

Vi snakker hekser, djevler og demoner i skjønn forening! Diana Bishop er ung, men likevel en anerkjent professor. Hun vet selv at hun er heks og har i tillegg en venninne som er det. Venninnen praktiserer magi, men dette ønsker ikke Diana selv. Hun vil leve et helt normalt liv uten sine magiske evner, og har også gjort dette så lenge hun kan huske. En dag hun sitter på det berømte Bodleian-biblioteket, sender hun inn en liste over bøker som hun trenger til en oppgave hun skriver, og her viser det seg at hun blant annet har etterspurt et gammelt manuskript som har vært bortgjemt i en årrekke. Dette vekker uante krefter til live – det er nemlig mange (les: både vampyrer, hekser og demoner) som ønsker å få tak i dette manuskriptet, og dermed må Diana plutselig møte denne magiske verdenen som hun alltid har forsøkt å unngå. Sentralt i denne verdenen står vampyren Matthew Clairmont, som umiddelbart kjenner en tiltrekning til Dianas blod.. 

Må også nevnes at serien er basert på All Souls-trilogien til forfatter Deborah Harkness, for den som heller vil lese. Jeg tenkte jeg skulle starte å lese dem når jeg har sett sesong 2 🙂 


God fornøyelse og good helg 🍁 

12 kommentarer

 1. Bøkene er helt fantastiske! Har lest serien to ganger Så de anbefales absolutt Serien er også veldig kjekk, så den da den kom ut fo to år siden og gleder meg utrolig mye til sesong 2!

 2. Kommer du til å gjøre noe annerledes nå som det har kommet strengere anbefalinger og tiltak?
  Jeg tolket det litt som at man kanskje ikke drar ut og lunsjer og shopper osv., og i allefall ikke bruker lenger tid enn nødvendig…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har levd ganske så strengt hele veien, siden vi allerede jobber hjemmefra og har lite kontakt med andre i hverdagen 🙂 Men vi kommer nok til å være mer forsiktig rundt besteforeldre, reise mindre enn planlagt og generelt ha færre nærkontakter.

 3. Så denne serien da den kom ut, og venter utålmodig på sesong to! Syntes den var veldig bra, kanskje spesielt for oss med evne til å drømme oss bort i det eventyrlige og overnaturlige. 😀

 4. Hei, Caroline 🙂

  Kan du begynne å dele treningsuka di igjen sånn du gjorde innimellom tidligere?

  Ha en fortsatt nydelig helg !!<3

 5. Du må se Kåss til Kvelds i kveld. Artig å høre historien til Mikkel da du var Elevrådsleder:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Jeg har sett det :p

 6. Men har du sette I still belive på Sumo??? Åååå for en film

 7. Jeg er blitt hekta på Spanske Grand hotell. Nydelige hovedrolleinnehavere, masser av intriger.. Og ikke minst en haug uspiselige personer som lager kvalm. Må jo beherske meg så jeg ikke tror de er sånn i real life

 8. Takk for tips

  En heeelt annet tema, husker du hvor du kjøpte granlenken dere pleier ha i trappen i julen? Syns det er så fint

  1. Caroline Berg Eriksen

   Clahs Ohlson 🙂

 9. Hei, for mange år siden laget jeg noen kjeks som du hadde lagt ut oppskrift på. Jeg kom på de igjen i dag når jeg og 4 åringen laga pepperkaker. Det er noe med samme lukten og tipper det var kanel i dem og de smakte helt nydelig med ost på. Jeg finner ikke oppskriften igjen og hadde blitt veldig glad om du viste hvilke kjeks jeg mente og kunne linket meg til oppskriften. Er litt sånn må ha de nå;) kjenner lukten og smaken når jeg tenker på dem;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *