lunsj og julehandel

I går tok vi lunsjen ute, og det var så koselig! Slippen i Fredrikstad er aldri feil, de har alltid god mat. Jeg var fristet til å velge rekesmørbrød eller blåskjell, men jeg bør vel innse at sommeren er over nå og for meg er i hvert fall sistnevnte sommermat, så valget falt på bacalao – noe som egentlig kun minner meg om heimkunnskapstimene på ungdomsskolen. Haha 🙂 Svigermor lager en helt fantastisk god en, så jeg var skikkelig spent og HALLO! det er faktisk den beste jeg har smakt (etter svigermor sin, selvsagt😇 ) Men å! Pinjekjerner, aioli, potetgullflak og tynne, tynne krutonger. Til og med Lars-Kristian angret umiddelbart på sitt eget middagsvalg.. men det skjer sånn ca.  hver gang vi to er ute og spiser uansett 😉


Etter lunsjen var det et par innkjøp jeg var nødt til å få gjort, og det synes Lars-Kristian var helt grusomt. Han HATER å handle med meg – men igjen, er det noen her med mannfolk som faktisk liker å bli med på handletur? Hvis ja – send ham over 😉  Når det er sagt, så er det ingen venninner som liker å handle med meg heller.. Mamma er den eneste som holder ut, for hun og jeg er helt like. Det er en grunn til at den julelunsjen hun og jeg skulle ha i fjor, endte opp med å bli julekveldsmat i stedet, fordi vi brukte så lang tid i butikkene før vi fikk spist. Haha! Jeg finner så mye annet interessant på veien enn det jeg skal ha, så effektiv på handletur er vel ikke akkurat fornavnet mitt.. for ikke å snakke om nå i juletiden! Haha! Men jeg fant jo alt jeg skule ha tilslutt og resultatet skal jeg vise dere i morgen 🙂 Noen som så Lars-Kristian sin instagramstory i går forresten? Altså, han lever jo for å gjøre narr av meg og sparte ikke akkurat på kruttet. Det gjorde i det minste handleturen gøy for han til tross da 😉 


Gårsdagens antrekk var fra Gina Tricot, med belte fra Michael Kors og sko fra H&M 🙂 Håper dere har det fint og holder dere friske 🍁 

54 kommentarer

 1. ‘Nå i juletider’.
  Nei. Det er ikke juletider nå. November har nettopp startet.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja? Juletider 😀

 2. Hvordan kommer dere dere hjem når begge drikker vin?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ett glass vin tre timer før vi kjørte hjem 🙂

   1. Hva hvis dere måtte hente på skolen/barnehagen? Altså i forhold til vinen?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Vi har både besteforeldre, annen familie og venner i området 🙂

  2. Ja sant? Eller hvis noe uforutsett skulle skjedd.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Wenche: Det kan alltid skje noe forutsett. Med den holdningen kan man aldri ta seg et glass vin på restaurant.

   2. I værste fall er det jo bare å ta en taxi. Hjelpes.

   3. Med den holdningen kan man like gjerne bare holde seg i sengen. Alt er jo i realiteten farlig.

 3. Tar gjerne en oppskrift på bakkalao 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er notert 🙂

 4. Heisann,

  Jeg ble inspirert av deg til å kjøpe Balion Seamless Shape Tights Heather Grey. Jeg valgte størrelse L da det ble anbefalt på nettsiden hvis en lå mellom størrelser (Jeg et 174 cm og 65 kg). Men jeg må si at jeg er litt skuffet. Tightsen ruller seg ned i midjen under trening. Jeg har prøvd den både til løping og styrketrening. Den ser lekker ut, så jeg kan fint bruke den til hjemmebruk, men det var jo ikke det som var planen.

  Har du opplevd noe lignende? Har jeg kanskje kjøpt feil størrelse?

  Mvh.

  Ingebjørg

 5. Det er jo tross alt ikke juletider nå da. Starten av november…..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Joda 😀

 6. Fornøyd med jakken?:)

 7. Hei. Gleder meg så over at julen snart er her igjen Koseligste tiden på året det. Men jeg lurte på tips til gave til barnehagetanter?

 8. Skikkelig koselig med en bytur med lunsj og et glass i disse tider. Fint å kunne kose seg litt. Her er planen å bli ferdig med julegaver og handel ganske snart sånn at desember kan nytes inne med de nærmeste – mann og barn. Kos dere med forberedelsene og nyt hverandre, små og store gleder.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig med deg <3 Skal forsøke å bli tidig ferdig i år jeg også <3 Ønsker deg og dine en god helg!

 9. Nå går det mot stengte treningssenter og en ny runde med hjemmetrening. Har dere i netfit noen plan for dette?

  1. Vil du ikke publisere og svare på denne?

 10. Jeg sjekka storyen på dere begge, for å se hva det handla om. 😀 Var komisk å se hvor kjedelig det var for han, haha. ;-D Han kunne evt funnet på noe annet enn å «henge etter» deg på butikker. Kjære vene så mye du hadde kjøpt :O

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han pleier jo ikke akkurat å være med, haha :p Jeg handler som regel det jeg trenger på kveldstid, men jeg måtte på Panduro og det er i Fredrikstad, så da var det like greit når vi først var der 🙂

   1. varm_kakao

    Var jo bare moro å se, regner med han styrer unna når han kan 😀

 11. Veldig fine bilder av deg, du er såå fin med pannelugg♥️

 12. Ja jeg såg storyen til gubben din og det var så artig artig å se en litt annerledes side også Vil ha mere av det

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy at du synes det 🙂

 13. heia flotte du 🙂 Lurte litt på det smykke du har på deg,er det kjøpt på Bjørklund? Har sett på et liknende i nettbutikken deres å lurt på størrelsen på det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Heii <3 Det kommer fra Safira! Men Bjørklund har jo så mye fint for tiden 🙂

 14. Jeg kan anbefale campadre, veldig mye fint som ikke koster skjorta til de som har det tøft disse Corona tider

  Jeg blir iallefall glad for alle tips jeg får 🙂

 15. Hei!

  Hva heter modellen på veska de? 🙂

 16. Åh bacalao! Neste gang dere er i Ålesund (sikkert en stund til nå da, pga korona) så prøv XL Diner sin royal bacalao. Tre sorter! Og SÅ GODT!

 17. Du må selvfølgelig gjøre hva du vil. Men kanskje litt dumt å ligge ut at du er både på shopping og kafé. Hilsen en sykepleier

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvorfor er det dumt? Det er ingen råd om å ikke gjøre det her i området.

   1. Men man kan bruke litt sunn fornuft siden du kaller deg influenser. Man kan så klart spise ut og shoppe ( selv om man ikke trenger å ta på alt, ref instastory). Vi trenger ikke folk slipp trass ikke skal gjøre det lille ekstra i disse dager.

 18. Smittetallene stiger også i Fredrikstad (var det ikke der du var) og i forhold til situasjonen vi i nå fremstår det som dumt for meg å ligge ut at man er på shopping og kafé. Men som jeg sa du gjør som du vil.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi følger de rådene som blir gitt, og støtter lokalt og regionalt næringsliv så godt det lar seg gjøre. Det er flere aspekter her, hvis ikke kunne vi like gjerne vært i lockdown.

 19. Vet ikke om du har vært inne å sett på de de nasjonale smitteverntiltakene der de ber alle om å holde seg mest mulig hjemme.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi er stort sett hjemme, vi. Så det er jo i tråd med anbefalingene 🙂

 20. Siden du ikke svarer på spørsmål angående lanseringen til NetFit – er det avlyst, eller er det bare ekstremt dårlig planlegging fra deres side? Det tar faktisk ikke 2-3 år å lansere en treningsapp.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer helt an på hva slags app det er 🙂 Men 2-3 år tar det nok ikke. Vi har ikke holdt på lenger enn april. Forhåpentligvis er den klar om ikke mange månedene.

   1. I januar 2019 sier du jo at dere har jobbet med netfit i halvannet år..

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er lenge siden vi begynte å jobbe med prosjektet og leke med tankene, ja 🙂 Dessverre kastet vi bort et helt år på en utvikler som dessverre ikke svarte til forventningene. Alt arbeidet som var gjort i løpet av det året var helt ubrukelig. Så i januar 2020 måtte vi dessverre starte nesten på nytt. Appen har vært i utvikling siden april, men det har ikke vært fritt for problemer.

   3. Ah, da har jeg misforstått. Trodde prosjektet NetFit startet i 2017.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Emilie: Ja, prosjektet startet da, men ikke utvikling av appen 🙂

 21. Hei jeg prøver igjen. Det virker som du bortforklarer det faktum at du reklamerer for shopping og kafé besøk når anbefalingene er å holde seg mest mulig hjemme. Hilsen en sliten sykepleier som ønsker å feire jul med familien min,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg trenger ikke å bortforklare noe som helst 🙂

  2. Linda: Hvorfor er du sliten? Antall innleggelser har jo vært lavt og ikke i nærheten av hva kapasiteten er? Skjønner ikke helt hvorfor dere har så utrolig mye å gjøre.

   1. Dette er kanskje den mest arrogante kommentaren jeg har hørt!!!
    Selv om det ikke er så mange innlagte på sykehus nå er er det ekstremt mange smittevernshensyn og ta på et sykehus, men driften skal gå som normalt. Det vil si at alt er vanskeligere og tyngre. Bare forsøk å jobb en hel dag med munnbind! Og selv om det ikke er mange innlagte må også mange sykepleiere ut i karantene, da må andre gå dobleVakter eller ekstravakter.

    For å bruke bloggernes egne ord når det diskuteres « dette kam du åpenbart lite om»

    Så forhold dere til smittevern og gjør heller litt ekstra!!!!!

 22. Her må jeg bare svare. Jeg håper du Petra forstår at korona situasjonen i helsevesenet handler mer om antall innleggelser. I nyhetene fra 07.10.2020 Skriver NRK om at alle de 150 ansatte i hjemmetjenesten i Trysil kommune er i full karantene. Dette er bare et eksempel. Men hva tror du Petra at det gjør med belastningen hos sykepleierne. Eller hva med belastningen som går på redselen på å smitte de sårbare i samfunnet. Og nå stiger også antall innleggelser. Det er selvfølgelig ikke bare sykepleier som merker situasjonen vi er i. Jeg mener bare at vi må se alvoret i det og ikke reklamere for shopping, vindrikking og lunsj ute.

  1. HØR, HØR!!!

 23. beate pedersen

  Kjære Petra! Synes litt synd på deg siden du ennå ikke har fått forståelse for hva som skjer ang. korona pandemien. Vi skal være ydmyk for hva leger & sykepleiere gjør for oss, selv om d er deres jobb. Du kan kanskje bli en av de som plutselig trenger hjelp fra dem en dag, da skal jeg love deg at du blir takknemlig.

 24. Så vakker du er!

 25. Blåskjell og annet skalldyr smaker bedre på vinterstid enn sommertid så du veit

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *