Halloween 2020 🦇

Håper alle hadde en så fin feiring som mulig i går 🙂 Det hadde virkelig vi! Jeg kledde meg ut som pirat for anledningen, fant et kostyme fredag kveld og var glad for det, for jentene hadde så lyst til at alle skulle kle seg ut! De var superhappy 🙂 På dagtid ble det verksted med maling, klipp og lim og pumpkin carving . Barna fikk rebus og gikk på godterijakt, og ble møtt av en skummel overraskelse på den siste posten. Lars-Kristian og Adrian hoppe tfrem fra trappen med ansiktene vrengt inni en nylonstrømpe – altså.. jeg hadde hoppet himmelhøyt av det selv, men de tok det overraskende pent! På kveldstid kom mamma og pappa på besøk, jeg dekket bord med gresskar, sorte glass og sorte servietter, og så lagde mamma og jeg verdens deiligste fat med kreps. Jeg sablerte champagne, og det passet jo helt perfekt til kostymet mitt – som jeg forresten gikk med hele dagen 🙂 Vi prøvde oss på glüwein i går også, og det ble skikkelig godt! Åååå! Gjett om det skal lages masse fremover! Det er flere har spurt om oppskriften, så den skal jeg dele i nærmeste fremtid 🙂 Her kommer noen bilder! 


Skal innrømme at jeg har startet å tenke på julen allerede, det er jo bare 1 måned til den fineste tiden starter! Vi har faktisk en fotoshoot om noen uker som krever julestemning, og da må jeg pynte i hvert fall den ene stuen til nettopp dette. Julepynten kommer dermed litt tidligere opp i år, men det synes jeg bare er fint 🙂 Nå som det er så mye usikkerhet rundt oss, synes jeg det er kjemedeilig å faktisk kunne glede seg over de høytidene vi kan glede oss over. Da er det bare hyggelig å starte litt tidlig… synes jeg 🙂 Håper dere har hatt en fin uke 🤍 

17 kommentarer

 1. I dag er det Allehelgensdag. Halloween kommer av All Hallows Eve som betyr Alle Helgeners Aften. Dette er en kristen høytid og en dag for å minnes de som har gått bort og som vi savner. For meg er denne dagen viktig. Tenker det er greit å vite hvorfor haloween er en merkedag, da det ser ut til at veldig mange ikke vet dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

   1. ❤️

 2. varm_kakao

  Det så moro ut, så hysterisk mannfolka ble med strømpebukse over hodet ;D
  Jeg er mest opptatt av interiør og lurer på noe ang tv-stua deres. Er dere fornøyd med hvordan TV’n er plassert? Den ser så langt unna ut, eller liten. Mulig bildene spiller meg et puss. Har dere tenkt å oppdatere eller forandre på noe i huset? 😀

 3. Så flott du er! Kan jeg spørre om hvilken leppestift på de to siste innleggene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   På dette har jeg en liner fra korres – natural light – pluss en klar gloss / lip balm fra Sarah Happ over 🙂 I innlegget før der har jeg en annen liner, tror det er nude dessert fra Jan Thomas, samme lip balm 🙂

 4. Jeg har også begynt å tenke på jul, så det er innafor 😉 dessuten anbefaler de jo alle og starte tidlig i år, med julehandelen – trengsel i desember vil jeg holde meg langt unna (er i risikogruppa). Og helt enig i at en må finne ting og kose seg med i denne spesielle tida…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig med deg! Lurt å bli ferdig før desember er godt i gang <3

 5. Hva var Lars Kristian sitt kostyme? Siden alle skulle kle seg ut?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De _ønsket_ at alle skulle kle seg ut 😉 Lars-Kristian kledde seg ikke ut, men var «bankraner» / «monster» (ref. bildet) i en times tid, og det var stor stas 😉

 6. Elsebelsa

  Du må være den eneste i Norge som gidder å pynte så voldsomt INNE til halloween – til en «feiring» som varer EN dag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tviler på at jeg er den eneste i Norge 🙂 Jeg pynter ute også, men det har jeg ikke tatt noen bilder av i år 🙂 Håper du får en fin uke 🙂

  2. Elsebelsa hva er dette slags kommentar ?er det misunnelse ?det oser ialefall lang vei . Syns ikke Caroline har tatt av på noe vis ,hun har pyntet hallen ,det finnes de som pynter alle rom fult opp ,vet om mange .så å komme med en slik påstand er unødvendig og kun for å skape kvalme .
   Hilsen heia gjengen din i byen midt i Norge ♥️Caroline

  3. Hva så om hun gjør det? Så teit med sånne kommentarer, frivillig å lese bloggen, å du er ikke samboer med henne regner jeg med
   Stå på du Caroline, du inspirerer masse! All ære til deg som gidder <3

 7. Hei! Så utrolig kult pirat kostyme, hvor har du kjøpt det? Stor fan!
  Klem

 8. gud så vakker du er!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *